Inlägg från: Pankakstårtan |Visa alla inlägg
  • Pankakstårtan

    Min 8 åring har oralsex!

    Herregud 8 år och gör sådant.....hur gör man i en sådan sitaution en BRA fråga???

  • Pankakstårtan

    En barnpsykolog skulle inte skada tvärtom kanske vara till hjälp, sen om många anser att det är normalt att en 8-åring suger av och sugs av så har dem minsann stora problem.

    Vi talar om en 8-åring glöm inte det!

  • Pankakstårtan

    Mamma till Tobias skrev 2008-06-16 22:19:22 följande:


    Ja, absolut. Någon som är kompentent inom området. Känns svårt för en förälder att tackla det här problem utan att göra problemet värre. Så absolut, en barnpsykolog som kan komma till botten med det här översexuella beteendet.När jag var i den åldern tänkte jag bara på att leka med barbie och att vara med min bästis. Det fanns inga tankar på sexuella lekar. Och det är väl så det ska vara, anser jag. Däremot blir det skillnad när man börjar komma upp i 12-14 års åldern. Det är väl då man börjar titta på det andra könet på ett sexuellt sätt.
    Jag personligen hade mått skitdåligt om min son hade gjort detta, och inte tyckt att det var okej och sökt hjälp för mitt barns bästa i första hand.

    Att dem börjar utforska och småhångla i 12 års åldern är väl kanske okej men ha oralsex i 8års åldern är verkligen inte okej och något är definitivt fel och vi kan inte leka psykolog och försöka reda ut detta när det är såpass allvarligt.

    8åringar ska leka med spiderman, bilar och tuta inte suga snopp!
  • Pankakstårtan

    Dorian Ertymexx skrev 2008-06-17 06:44:09 följande:


    Säger vem?
    Det var normalt att leka med bilar och spiderman förr iaf, nu görs det annat tyvärr och man undrar ju vad det är som får dem till att göra detta istället?
  • Pankakstårtan
    Kallemannen skrev 2008-06-17 09:03:22 följande:
    Oj oj oj vad du måste levt skyddat.....Vi andra lekte doktor med tjejer, tog och sög på varandra med killar. jag har varken blivit bög eller sexuellt skadad för det....Moralister som inte inser att sex är något som vaknar väldigt tidigt hos det flesta barn, måste ha det svårt....Mamma till Tobias skrev 2008-06-16 22:19:22 följande:
    Det handlar inte om att vara en moralist, utan det känns inte okej när det handlar om en 8-åring, hallå 8 år?
  • Pankakstårtan
    Kallemannen skrev 2008-06-17 15:34:02 följande:
    Det är ju precis vad ni är!barn börjar mycket tidigare med att utforska sin sexulitet än vad ni fattar. Visst leker dom med bilar/spiderman också, men inte bara det....
    Du spelar ju lika mycket moralgubbe, vad göra åt den saken?
  • Pankakstårtan
    Kallemannen skrev 2008-06-17 15:34:02 följande:
    Det är ju precis vad ni är!barn börjar mycket tidigare med att utforska sin sexulitet än vad ni fattar. Visst leker dom med bilar/spiderman också, men inte bara det....
    Du spelar ju lika mycket moralgubbe, vad göra åt den saken?
  • Pankakstårtan
    moniques skrev 2008-06-17 15:06:56 följande:
    Va!!! Kallar du det för naturligt beteende , när man var 8 år så lekte man och gick i skolan. Inte fantiserade man om sex eller hade det.Vad händer i dagens samhälle, det är ju konstigt att barn börjar så tidigt och hur kan dem lära sig allting som har med sex att göra? Då måste det antingen komma hemifrån eller utifrån.Kan inte tänka mig att ett barn börjar ha sexuella tankar vid så tidig åler.VI PRATAR OM BARN HÄR
    Det är okej att barn på 8 år har oralsex enligt vissa, sen om det inte sätts stopp på detta genom att söka hjälp så börjar dem väl ha sex när dem är runt 10 år, Nice VA att 10 åringar har sex eller är det ochså normalt...eller bör man låta sånt få vara naturligt??
  • Pankakstårtan

    Anonym (&/%&%/() skrev 2008-06-17 15:44:59 följande:


    Har vi hamnat i "sandlådan", inte så mycket stöd till TS!!Ni är väl vuxna
    Vi är vuxna med många som har barn här inne, och vi kan bara föreställa oss hur Ts har det. Men som sagt detta är allvar och ingen lek att sitta och inte oroa sig för...vi är oroliga för Ts och hennes Son behöver jag tillägga något mer?
  • Pankakstårtan
    Kallemannen skrev 2008-06-17 15:45:26 följande:
    Så du tycker man skall straffa barnen för att dom utforskar sin kropp mm!? Det låter ju som man skrämde barn om onani på 1800-talet...När upptäckte du själv din kropp och sexuliteten?
    Nej inte straffa men söka hjälp är en bra start, hennes son förstår ju inte att man INTE får göra så.
Svar på tråden Min 8 åring har oralsex!