Inlägg från: Dorian Ertymexx |Visa alla inlägg
  • Dorian Ertymexx

    Min 8 åring har oralsex!

    Anonym (To much) skrev 2008-06-15 23:31:10 följande:


    *Hahahaha*...ursäkta mig men det tror jag INTE du skulle göra. Och skulle du det så är det fel av dig. Barn ska inte utöva oralsex på varandra så enkelt är det. Oralsex är för avancerat....Självklart finns det en massa tabun för vissa saker ska de inte göra när de är små...och oralsex är ett av dem...
    Jag håller helt med dig. Problemet är ju bara att DET INTE ÄR ORALSEX.

    Inte mer än när två barn pussas och kramas kalla det för "grovhångel" eller "torrjuck".

    Återigen: Det är VUXNA som kallar allt som har med snoppen och snipan att göra för sex. Barnen gör inte det. Det är bara en lek för dem, precis som kull. Eller är kull sandlåderagg??? Jag förstår inte hur ni kan missa den enorma skillnaden mellan vuxenkultur och barns lek...
  • Dorian Ertymexx

    Anonym (jobbigt) skrev 2008-06-15 23:34:45 följande:


    Skall nästa steg bli att skicka med kondomer med Kalle Anka eller??? dock så tycker jag att man i skolorna kan börja informera lite tidigare om sex,för att dämpa nyfikenheten....
    Det tycker jag inte är fel. Men jag tror inte att så små barn skulle fatta vad det innebar i alla fall. Och de skulle nog inte bli mindre nyfikna.
  • Dorian Ertymexx

    Anonym (To much) skrev 2008-06-15 23:35:28 följande:


    Och nej...det är inte särslilt gulligt om det skulle suga på varandras tår, näsor eller öron heller för den delen...?...
    Då har du problem med fysisk närhet, vilket jag bara kan beklaga.
  • Dorian Ertymexx
    Kya skrev 2008-06-15 23:38:42 följande:
    ett barn grundlägger sin sexualitet redan i magen, och vi är sexuella under hela vårt liv, från dagen vi föds till dagen vi dör. och ja, barn experimenterar. vi som vuxna tenderar att förtränga de minnena, när vi själva gjorde saker som vi inte förstod och gick över gränsen. så inte behöver den här pojken ha sett en p-rulle för att tycka att det är en kittlande skön känsla när någon annan tar på hans könsorgan. Däremot ska man inte uppmuntra sånt beteende, det bästa man som förälder kan göra är att förklara att vi leker bara med våra egna könsorgan, inte andras.
    Det var en vettigare och mer resonabel respons. Tack.
  • Dorian Ertymexx

    Anonym (To much) skrev 2008-06-15 23:55:58 följande:


    Om du hade läst hela tråden så hade du sett att flera av oss redan skrivit samma sak
    Jag kom inte så långt innan jag blev bombarderad med hur "sjuk" jag är. Men jag är glad att det finns fler som kan se bortom moral och sexualsyn.
  • Dorian Ertymexx

    Anonym (To much) skrev 2008-06-15 23:55:58 följande:


    Om du hade läst hela tråden så hade du sett att flera av oss redan skrivit samma sak
    Jag kom inte så långt innan jag blev bombarderad med hur "sjuk" jag är. Men jag är glad att det finns fler som kan se bortom moral och sexualsyn.
  • Dorian Ertymexx
    Anonym skrev 2008-06-16 00:17:58 följande:
    Jag tycker att din sons beteende INTE är normalt! Att slicka på andra barn snoppar har inget med utforskande av sexualitet att göra, utan är ett avvikande beteende i hans låga ålder!Men så länge du tycker att det är ok, ska du ju naturligtvis fortsätta på din egna uppfostringslinje!Du ska också vara MYCKET öppen med din sons vänners föräldrar och berätta vad som sker hemma hos er! Väljer föräldrarna efter din öppenhet att de också som du tycker att det är ok, och väljer att låta sina barn umgås med din son, så är det ok!MEN om du däremot döljer en sådan sak för de andra föräldrarna borde du skämmas!
    Hur vet du att det är avvikande? Och VARFÖR skulle det vara avvikande? Och från vad? Annat än modern moralsyn alltså.

    I hans låga ålder, vaddå, är det mer OK om han varit tolv?
  • Dorian Ertymexx
    cruZZe skrev 2008-06-16 08:55:00 följande:
    Men enligt Dprian lekte dem bara. Det var nog inget sexuellt i det hela.Ironi.
    Ja, och det står jag fast vid.

    Artikeln handlar nämligen om sexuellt våld, inte om lekande barn. Som sagt, hade barnen skrikit och bråkat och ogillat vad som hände skulle det varit tvärfel, och då skulle det behövas samtal och så vidare. Men när ingen tar skada utan är med på leken, varför ska man då gå in och moralisera?

    Med tanke på att majoriteten av föräldrarna här glatt skulle se på när samma barn leker krig eller andra våldsamma lekar eller sporter så tycker jag att det minst sagt är dubbelmoral. Det är OK för barn att låtsas att de dödar varandra, men börjar de utforska varandra nedanför bältet är det "psykiskt sjukt". Heh!
  • Dorian Ertymexx

    Notera även att det i artikeln talas om riskbeteenden - det talas om aggressiva, manipulativa och utsatta barn. Inte om de som i godan ro leker med jämnåriga. Det är alltså de barn som INTE skulle fått vara med i leken som hamnar i riskbeteendet.

  • Dorian Ertymexx
    cruZZe skrev 2008-06-16 09:29:51 följande:
    Kan kanske bero på att vid lek av krig ingår inte den fysiska delen? Då är det inte längre lek.Dorian Ertymexx skrev 2008-06-16 08:59:50 följande:
    Inte i modern krigslek nej, med pistoler. Men för barn är fantasi och verklighet inte självklara distinktioner. så vid krigslek lär de sig att aggressioner är acceptabla sätt att hantera konflikter på. Det är alltså helt OK att ha ihjäl varandra, men inte OK att leka med varandra så att det är skönt, det är sensmoralen!?
Svar på tråden Min 8 åring har oralsex!