• Liona

    Vad tjänar du och din man?

    Jag får ut 16000:- efter skatt och jobbet betalar min mobilräkning (den används mest innom jobbet). Före skatt är min lön 22000:-. Och min sambo får alltid ut olika... men det brukar ligga mellan 20000:- - 25000:- efter skatt. Han är snickare och får olika ackord och bonusar så man vet aldrig om det blir en "ok månad" eller en "sämre månad"
    Jag jobbar som projektkoordinator och är inte alls nöjd med min lön...... borde absolut vara 5000:- högre i månaden (före skatt). Men det är något jag får ta tag i när jag klämt ut barn nr.2 och kommit tillbaka till arbetslivet igen

  • Liona

    Hejja! Fan vad härligt..... skulle gärna byta eko med dig för en månad..... eller två .

    Fröken perfekt skrev 2008-06-27 14:23:43 följande:


    Jag 43.000 brutto, analytiker inom finans. Mannen 104.500 brutto, steg två chef på företag inom telecom.
  • Liona

    Varför ber du folk sluta "tjata"? Jag tycker som säkert många andra att det är intressant att läsa... det var väl därför TS startade denna tråden.
    Om du mår så dåligt över att se hur "bra" andra har det kanske du skulle undvikit att gå in här..... ?!
    Jag är inte avundsjuk, utan tycker det är jättekul att andra tjänar bra, man ska väl vara glad för andras skull? De har lyckats skaffa bra välbetalda jobb, det är ju kanon! Varför vara bitter......
    Vi har det inte dåligt ställt, utan klarar oss bra.... men "mycket vill ha mer" och jag skulle bli glad om vi fick in lite mer pengar varje månad. Eller rättare sagt mycket gladare . Då skulle vi ha råd att bygga klart vårat hus snabbare .

    Anonym (Lilla jag) skrev 2008-06-30 15:21:47 följande:


    Sluta tjata om ekonomi och hur bra alla tjänar. Jag är arbetslös vilket innebär a-kassa, som inte är några pengar att tala om, men gubben min jobbar som tur är. Vi klarar oss ändå och mår bra. Det känns som lite svensk avundsjuka från en del. Man är inte alltid lyckligare för att man har mycket pengar.
Svar på tråden Vad tjänar du och din man?