• fruWasberg

    Vi som väntar syskon till våra änglar

    Här kan vi lufta all vår glädje och oro som dyker upp under graviditetens gång i vår väntan och längtan efter våra älskade små i magen - samtidigt som vi minns våra underbara änglar som ska bli storasyskon.

    Här är vår BF-lista: www.familjeliv.se/Forum-10-204/m31447054.html


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-06-28 23:37
    Första tråden: www.familjeliv.se/Forum-10-204/m28774869.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-07-03 18:13
    Länk till nya BF-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m34181242.html
  • Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar
  • fruWasberg

    Vad lugnt det har varit i tråden denna helg ! MEnar ni att ni har annat för er än att sitta famför FL.. .

    AnnLee: Förstår att ingen orkar laga mat i er situation. Snabbmat är ju så gott om man inte äter det jämt förstås! Har inboxat dig..SkrattandeTulpan: Maken är och handlar tandkräm nu.. Jag tror inte på bebisleverans nästa vecka..möjligen veckan efter. Nu känner jag inte längre sparkar upp mot revbenen när jag ligger ner, utan rörelserna är koncentrerade till mitten av magen (aj!). Den lill* stackar´n har inte mycket plats nu...

    Ikväll efter Formel 1 så kröp jag ned i ett varmt bad, eftersom jag knappt kunde röra mig efter att ha legat i soffan. Sedan gjorde jag en fotbehandling så nu är mina fötter precis så lena som en bebisfot..(ehhh..nästan iaf ) Annars besväras jag av att mitt ben ger vika och gör skitont rent ut sagt när jag ska resa mig upp och försöka gå. Nerven som styr muskeln hamnar i kläm... Ålderdomshemmet nästa! Eller var det förlossning...


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • inez76

    Hej på er!
    Hoppas helgen har varit bra.

    Milda, grattis, vilken underbar liten tjej.

    Börjar bli lite nojig. Var hos BM första gången för ca 3 veckor sedan och hade då lite högt järnvärde. Hon tyckte jag skulle sluta med vitamineral Kvinna som jag åt så det gjorde jag. Nu var jag inne och läste lite på Livsmedelsverket och där står att man skall äta tillskott av folsyra under de första 12 veckorna och det har jag ju inte gjort nu, i alla fall inte så mycket som de rekommenderar. Alltid är det nåt.

  • fruWasberg
    inez: Jag har inte heller ätit folsyra förrän för ca 2 veckor sedan. Är så dålig på vitaminer. Har inte ätit det under någon av mina graviditeter och de har gått bra ändå.  Vet att detta inte gör dig lugn, men jag tänkte berätta i alla fall... många kramar
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • Rockan80

    oj, jag äter inte heller vitaminer o allt annat som ska vara bra...klarar inte ens järntabletterna, blir så urdålig i magen av dem så jag får vara på toa hela tiden...

    nu har vi röjt hela dagen, så jag känner att ryggen protesterar nu så nu väntar lite kvällsmat o liggläge i soffan

  • mamaloo

    FruWasberg: Skönt att det närmar sig!!! Låter skönt med fotbehandling, det skulle jag också behöva känner jag!

    AnnLee: Hoppas din pappa känner sig bättre snart, tur att vi har så bra hjärt-kärl kirurger som vet vad dom gör! Beklagar sorgen över din morbror.....ibland känns det verkligen som allt händer på en och samma gång.

    Jojsan: Skönt med semester nästa vecka!! Tummarna hålls hårt för bättre väder!

    Tulpan74: Det låter bra!! det ska bli spännande att träffa henne!

    Nu är det min kära soffa som gäller!

    Kram!

  • fruWasberg
    Rockan: Härligt med röj! Duktiga ni är!

    jojsan: Härligt att bröllopet var lyckat och ja, visst saknar man sina små trots allt.. , men det är ju det att man är iväg så att man "hinner" sakna dem som gör skillnad. Hoppas på fint väder för er skulle nästa vecka nu när ni ska vara lediga. Grattis till vecka 12 i förskott..

    Ska också snart följa mamaloos exempel och inta soffan... Morse kl 21..

    Ha det underbart!
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • skrutthumlan2

    halloj tråden! här har det varit lugnt i helgen!

    Milda- grattis än en gång till sötnosen!
    fru w- jobbigt med barn som inte gör som man säger! Hormonerna kan ju göra att man blir extra arg o sur! Jag vill också att nästa vecka ska gå fortGlad Nästa helg kan dock gå långsamt, sista helgen ensamma, känns helt absurt ju!

    jojsan- skönt att få komma iväg på bröllop!

    annlee- stor kram till dig! Hur tog din stackars mamma det att en bror har dött? ELler var han ingift? Vad säger de om din pappa då? Blir det snart operation?

    Tack för alla kommentarer om min mans födelsedag. Jag hittade några presenter tillslut och firandet blev jättelyckat! Det blåste rätt mkt, men vi hann köra lite vattensporter innan solen gick i  moln. Sen lyckades vi klämma in allihopa inomhus, vilket vi inte trodde skulle funka, så vi hade det jättemysigt på kvällen utan att frysa! Är dock helt slut idag, känner mig bakis trots att vi sov länge imorse!


    Inget liv är för kort för att vara betydelsefullt
  • pärlan82

    hej på er!
    det skrivs så mycket här så jag hinner inte riktigt med allt å alla...

    men grattis till de nya +-en å grattis till bebisarna å grattis till de nya veckorna.

    själv är jag nere i en riktig downperiod, då allt känns kolsvart. fast att jag såg "pyrets" hjärta förra måndagen så känns det nu som om allt kommer gå fel igen!!! trodde att det skulle bli bättre efter vul. nu är det en vecka jobb till och sen semester. skönt!!! och den 17/7 har jag tid på spec. mvc och de ska då dat. mig, det känns jättelångt borta nu... är nu i vecka 8 men det känns som om jag har varit gravid hur länge som helst, men inga symtom än. brösten ömmar inte, jag mår inte illa det enda jag kan känna är att jag är känsligare för lukter. vet inte riktigt vad jag ska tro eller känna nu...

    kram på er

  • skrutthumlan2

    pärlan- stor kram till dig! det är inte så lätt att komma ur en depp period, speciellt inte i början när man inte kan känna ngt fladder eller sparkar! jag hoppas att det snart känns bättre och att du vågar tro på att det kommer gå bra den här gången!

    Någon som har bra tips om hur man kan få bort svullnaden/vattnet i händerna? kan knappt böja mina fingrar längre utan att det gör jätteont!


    Inget liv är för kort för att vara betydelsefullt
  • lovawille

    Mina hormoner är oxå i obalans känner mig så nere och ledsen. Kan inte riktigt förklara varför men jag antar att det har att göra med att jag inte kan sova......håller på att bli galen Skrikandes. Sover 1 timme max i sträck sen måste jag upp och gå och sträcka på mig. Har såååå ont i ryggen och bäckenet . Jag vill bara att skruttan ska komma så min kropp blir lite lättare och rörligare igen.
    Sambon har semester och vi vill ju hitta på lite saker men jag är alldeles för trött för att orka göra något. Igår kom vi dock ut med båten med lite hjälp från snälla vänner och det var jättehärligt jag fick sitta i en brassestol eller ligga i båten och vila och sambon fixade allt. Han är guld värd just nu
    Jag är så otroligt tacksam och glad över att jag är gravid och känner att jag inte riktigt kan klaga eftersom den lilla är ju verkligen ett mirakel, jag skulle ju egentligen inte kunnat bli gravid. Men just nu är det så svårt att vara riktigt glad. Att ha ont HELA tiden tär verkligen på humöret och krafterna!!!!

    milda: Vilken liten goding hon är er lilla tjej . Får jag komma in på din sida igen??

    ann-lee: STORA varma kramar

    STORA kramar på er alla andra oxå bästa tjejer  


    ~♥änglabarnen Love och Hannes mamma ♥~~♥skrutt BF 080728 ♥~
Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar