• fruWasberg

    Vi som väntar syskon till våra änglar

    Här kan vi lufta all vår glädje och oro som dyker upp under graviditetens gång i vår väntan och längtan efter våra älskade små i magen - samtidigt som vi minns våra underbara änglar som ska bli storasyskon.

    Här är vår BF-lista: www.familjeliv.se/Forum-10-204/m31447054.html


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-06-28 23:37
    Första tråden: www.familjeliv.se/Forum-10-204/m28774869.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-07-03 18:13
    Länk till nya BF-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m34181242.html
  • Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar
  • fruWasberg

    Kikar in innan läggdax..

    Det är glass som gör att jag får magknip och gaser i magen!! Någon annan som har egen erfarenhet eller hört att någon annan fått problem under graviditet?

    Har ALDRIG reagerat mot glass förut! Hur ska jag klara mig utan? Vissa av oss brottas med STOORA problem som ni märker..

    natti natti!


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • Trassel

    Hej!
    Oj, vilken lång dag! Var hos sjukgymnasten och jodå, det är fogarna men kanske också lite nedre ryggknas. Fick tips om lite varje och att lättare stavgång kunde vara till lite hjälp och motion. Ska kolla med läkaren men det känns som om det borde vara ok. Eftersom jag är sjukskriven kan jag ju ta allt i egen takt. BadenBadenstolen är bra avlastning när man blir trött. Tips kanske!
    Sen gjorde vi ärenden och sen har vi haft gäster tills nu. Jättetrevligt men nu är jag trött!

    Lilla H, grattis på Alex dag! Ska också försöka se ljust på Gabriels årsdagar, vill ju gärna minnas honom som en söt, go och fin liten kille och inte att det ska behöva vara en mörk dag. Vet inte hur vi kommer göra men det blir en dag med minnen om honom. Tror inte alltid det blir tårta å så men en speciell dag. Man får nog göra lite som det kommer också.

    Vi3, Hoppas ni får det trevligt med småsyskonen! det funkar inte att väga upp järnet med mer cvitamin? Så det går ut snabbare i kroppen?

    Skrutt, plågsamt att inte få kissa. usch fy. Hoppas odlingen blir bra och att du blir av med besvären! det kan inte vara så nu när du har nått knas och det ligger och trycker så känns det extra mycket? Drick syrligt, tranbär, citron så kanske det skyndar på läkningen.

    Milda, Här är ju verkligen rätt tillfälle att ropa ÄNTLIGEN!!! Tonvis med grattis och vad skönt att hon är här! Massor kramar!

    Ängel, många kramar åt ditt håll!

    Flisa, Har på-tvären blivit på-rätan nu! Duktig kicka!!

    FruW, jag har inte märkt av nått sånt men jag brukar göra egen "glass" av att vispa upp en vaniljvisp riktigt hårt och sen ha i daim och lite kardemumma eller bär eller vad man nu är sugen på. Fryser på bara några timmar. Smidig efterrätt!

    Inget näsblodande idag iallafall kan jag ju avsluta med! Nu ska jag försiktigt ramla i säng!

    Kram!

  • terkan

    Mildamaränger: Åhhh, äntligen!!!!!!!!!!!! Stort grattis till lilla tjejen!!!

  • fruaugusti

    GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS TILL MILDA MARÄNGER!!!

    Så underbart att ha sin bebis här!!

    Flisa1, grattis även till dig för lyckad undersökning!

    En stor kram till den som vill ha!!

  • ger74
    Milda: Stort GRATTIS till er lilla sessa! ÄNTLIGEN hittade hon ut!! Hon fick en egen dag också;) Underbart!
    Dylan för alltid i mitt hjärta
  • skrutthumlan2

    Någon som har bra tips på hur man får fart på bebisen i magen? Blir galen på att han är så lugn!


    Inget liv är för kort för att vara betydelsefullt
  • skrutthumlan2

    puh, nu har äntligen lillkillen vaknat till därinne efter att ha sovit i hundra år! man hinner verkligen tänka en massa dumma tankar när det är så!


    Nu ska jag baka lite, imorgon fyller min man år....
    Inget liv är för kort för att vara betydelsefullt
  • Rasmus13

    Hej alla
    Kikar in en snabbis o säger stort GRATTIS till Milda och lilltösen, skönt att hon äntligen är här.

    Hu vilken dramatisk förlossning det blev för Minna. Förstår att det hann vandra minst hundra tankar för er, skönt att ni nu mår bra. Kram

    Ängel 1: kram till dej o hoppas du snart mår bättre.

    Flisa: Grattis till fint UL och att "på tvären" håller sig i rätt läge.

    Skrutthumlan: Usch vad jobbigt med magont o uvi, hoppas du får snabba besked o rätt medicin. Skönt att han sparkar på dej nu igen. Man blir ju totalhispig när de är så lugna. Men vill bara säga att psyket kan oxå spela en ordentliga spratt i sådana situationer. När vi vänta Elin kände jag inget på en hel dag, på kvällen var jag i upplösningstillstånd efter att provat alla möjliga knep. Åkte till förlossningen (1 tim enkel bilresa fredagkväll) väl där gör dr ul och bm håller ctg-plattan mot magen så vi ska få höra hjärtljudenoxå. Bm säger när hon har handen på magen att hon både ser och känner att Elin sparkas men jag märkte absolut INGENTING!!
    Men blir man alltför orolig är det ändå bättre att åka in än o gå o oroa sig.

    Min lill* buffar på flera ggr/dag vilket är riktigt skönt. Men jag får aldrig de där riktiga sparkarna. Så den är lite för "Fridalugn" på det viset. Men men, så länge jag känner nåt så... Foglossningen har blivit än värre och nu börjar det bli jobbigt. Kan inte gå, stå, sitta eller ligga för länge åt gången = inte mycket sömn. Var o badade en sväng med Elin i sjön igår, sen tog jag mej knappt tillbaka till bilen men Elin var nöjd iaf.

    Kramar i massor till er alla

Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar