• fruWasberg

    Vi som väntar syskon till våra änglar

    Här kan vi lufta all vår glädje och oro som dyker upp under graviditetens gång i vår väntan och längtan efter våra älskade små i magen - samtidigt som vi minns våra underbara änglar som ska bli storasyskon.

    Här är vår BF-lista: www.familjeliv.se/Forum-10-204/m31447054.html


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-06-28 23:37
    Första tråden: www.familjeliv.se/Forum-10-204/m28774869.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-07-03 18:13
    Länk till nya BF-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m34181242.html
  • Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar
  • ängel1

    Hej alla fina mammor!

    Ger: Tack, stor kram till dig!

    Terkan: tar till mig alla kramar jag kan. Hoppas att instruktioner hjälper mot fogarna och att det är rätt, det måste vara jobbigt. Skönt att du är sjukskrivien så du kan ta det lungt. Sköt om dig!

    Rasmus13: tack! Usch och fy för foglossningarna, det låter tufft! Hoppas det blir bättre och inte värre! Jag känner percis igen det med sparkarna, när jag var på ul i dag sa dom att bebisen rörde sig mycket och jag kände knappt nått. Det är det som gör mig så nervös att bebis bara fjutte sparkar, som med Olivia. Jag vill ha vild sjögång och gung i magen

    AnnLee: stor kram till dig som har det jobbigt nu!

    Skrutt: skönt att bebisen kommit igång, det är så psykiskt påfrestande det där. Man vill ju bara att den ska leva runt, känns som om det är något friskhetstecken eller nåt.
    När jag sätter en kall glasskål på magen så blir det fart. Kanske inte så snällt men en bra ursäkt att få äta glass, mums.

    FruWasberg: Wow 37 hela veckor, snacka om att vara på upploppet. Blir lite avis med mina 12 v kvar känns som en evighet. Kram!

    För mig känns det lite bättre efter en halv dags kontroller på sjukhuset. Blodflöde: perfekt, bebis 1050gram (-4%)=normalt, CTG: normalt och en massa bilder på en ursört bebis med mig hem,, vill bara ha. Så om bebisen bara kunde vara lite vild också så är ju inte tillvaron så dum ändå! Nu ska jag vara positivt resten av dagen och inga neg tankar ska få utrymme, bestämt!

    Kram till er alla!

  • ger74

    Ängel1: Låter underbart att allt är så bra med bebis! Bra att bestämma sig för positivitet. kram!

    FruWas: liite skillnad är det nog;) Härligt med en stranddag.

    Själv tog jag en liten arbetspaus och åkte med lillbrorsan till IKEA, åt köttbullar tills det sprutade ur öronen, nu är jag typ i koma..dags att ge upp helt för idag, bara gubben blir färdig snart så vi kan åka hem! KRAM på er


    Dylan för alltid i mitt hjärta
  • fruWasberg
    ger: Bra gjort ! (IKEA och köttbullarna alltså ) Hoppas ni kan "ta helg" snart. 

    Ängel1: Hurra för lyckat UL! Förstår vad du menar att det känns som en evighet kvar, men faktiskt så har tiden gått fort, sett på det stora hela, även om det känns som om man varit i vissa veckor hur länge som helst. Kram!
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • jojsan

    Hej på er allihopa sonen mår mycket bättre idag så vi har faktiskt vart och badat lite idag varr skönt att få svalka sig lite vid vattnet.

    Min läkare ringde precis coh sa att jag har fortfarnde uvi vad tröt jag blir åt ju klart mitt pencillin för en vecka sen coh nu har jag det igen.
    Hon tyckte det avr konstigt att jag inte blev frisk för det här pencillinet ska bita på mina bakterier men inte på mig=(
    Skulle prova en 10 dagars period nu istället.
    Får verkligen hoppas att dte biter på mig.
    Är ju oroligt när pencillinet inte biter på en kan ju inte gå och ha uvi hela graviditeten=(
    är ju farligt då dte kan gå upp i nurarna och det kan ju göra att man förder för tidigt.
    Får hoppaas att dte blir bra den här gången känner mig lite nere nu=(

    ger74 vilken bra kompis det verkar vara kul att ni ska ha barn samtidigt=)

    fru wasberg fin mage=) sknt att ara på starnden förstår att solen är jobbig när man är höggravid.

    ängel 1 skönt att allt gick bra med ul skönt att du försöker vara positiv fast dte är ju inte så lätt all gånger.

    skrutthumlan usch när bebisar är stilla i magen kommer bli tokig om jag inte komer känns min bebis hela tiden tack vare att jag vet att ella var död pga att jag inte känt sparkar på några dagar. men huvudsaken man känner den i alla fall men man vil u ja starka sparkar också.

    annlee usch vad jobbigt med din pappa vet inte vad jag ska säga ger dig styrkekramar.

    trassel skönt att näsblodet är borta nu vad obehagligt att blöda så mycket.

    stora kramar till er andra

  • mamaloo

    Hej!

    Nu vågar jag nog mig in här på tråden... Har varit på första VUL idag och sett min lilla groda som viftade med sina små armar! Det känns ju mer verkligt när man ser att det finns något där inne...
    Sedan var jag redan i v11 fast jag mest trodde att jag var i v7, så det var en trevlig överraskning!

    Kramar till alla kämpande mammor!

    Therese

  • fruWasberg
    mamaloo: Grattis till  och välkommen hit! Vad underbart det låter med en viftande groda Härligt att du var längre gången än du trodde.

    jojsan: Skönt med strand som sagt. , men vad jobbigt att inte penicillinet tar! Skrikandes  Hoppas hoppas att det ger sig efter 10 dagar! kram
    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
  • jojsan

    Stort grattis mamaloo jag med är i vecka 11=)

    fru wasberg atck ska du ha det hoppas jag med kram

  • Rockan80

    åhh, nu har jag 4 veckor semester, bara hoppas att förkylningen släpper o snoret, känns som det kan bli bihålsinflammation vilket jag har haft ett antal gånger förut så det kommer gärna tillbaka till mig när jag blir snorig!!

    eftersom jag o sambon firar 4 år tillsamans idag så ska vi iväg o äta på en mysig resturang, har ju sovit typ hela dagen så det är bara att hoppas man kan vara lite trevlig kväll + att jag går in i v 22 nu, vilket känns bra, bebben gör sig påmind så fort man vilar så idag har det varit full rulle hela dagen...härligt!!

  • Rockan80

    fru W: vilken fin mage, vet du vad det blir? gud va skönt o vara så nära målet, fast o andra sidan så tror jag att det är då jag kommer vara mest orolig eftersom vi miste vår son i 41+6, men men..har ju 18 veckor till att oroa mig på så all oro kanske har tagit slut då...

Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar