• fruWasberg

    Vi som väntar syskon till våra änglar

    Här kan vi lufta all vår glädje och oro som dyker upp under graviditetens gång i vår väntan och längtan efter våra älskade små i magen - samtidigt som vi minns våra underbara änglar som ska bli storasyskon.

    Här är vår BF-lista: www.familjeliv.se/Forum-10-204/m31447054.html


    Det fattas en i vår familj! Hampus -älskad -saknad
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-06-28 23:37
    Första tråden: www.familjeliv.se/Forum-10-204/m28774869.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-07-03 18:13
    Länk till nya BF-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m34181242.html
  • Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar
  • toolie79

    Nu har jag oxå hittat hit.

    Vad mycket som har hänt den sista tiden. Massor av grattis till er som fått sina små bebisar hos sig. Både Didden och Schäfer verkar ju som tur är ha haft fina förlossningar och fort gick det ju oxå. Mysigt att äntligen få gosa med de små!

    Igår var vi på Tittut och gjorde 3d/4d ultraljud och det var en helt fantastisk upplevelse!!!! Vi fick se lillebror gapa och dricka fostervatten, räcka ut tungan och blinka. Häftigt!! Bebisen var nog lite irriterad på oss som störde för han snurrade runt massor och sparkade. Jag har lagt in bilder i mitt galleri ifall någon vill se.

    Hoppas ni mår bra allihop!!!!

    Mildamaränger: hoppas att förlossningen kommer igång för dig snart!! Jag förstår att det känns hemskt jobbigt att gå och vänta på bebisen.

  • MildaMaränger

    Det verkar som att antingen färdknäppen eller ananasen fungerade.. har haft värkar med 7 min mellanrum sen klockan halv fyra... men om det betyder bebis snart vette tusan


  • Lilla Harriet

    Hej!

    Oj så spännande! Hur går det Milda?

    AnnLee: Skönt att höra av dig, tyckte att det var länge sedan.

    Pärlan: Håller tummarna!

    Tre pojkar:Ja ibland reagerar man inte som man tror eller har tänkt men hoppas när det sjunker in att bebisen har en bättre chans om något skulle hända att du kan känna dig lugnare och gladare. För varje dag är det ju lite bättre!

    Toolie79: Jättekul med lillebror! (fast det har jag ju redan skrivit i din gästbok)

    Återkommer efter läkarsamtalet i eftermiddag angående snitt.

    Kramar

  • fruaugusti

    Godmorgon

    Milda, dina värkar är verkligen oberäkneliga, tror att det är en riktig buse där inne....

    Lilla Harriet, lycka till idag! Är det så att du vill ha snitt eller måste?? (Hänger kanske inte med så bra, det skrivs ju så himlans mycket....)

    Pärlan, hoppas verkligen att det går bra idag, alla tummar hålls.

    Själv lunkar det framåt, är nästan lite avtrubbad. Det är tom jobbigt att vara orolig, så ibland känns det som om jag inte känner nåt, ingen glädje, ingen oro, ingenting. konstigt!
    Är i vecka 27 nu och E dog i v 34 så det närmar sig och det är nog det som spökar.

    Kramar till den som vill ha

    // FruAugusti

  • skrutthumlan2

    toolie- vilka härliga 3d bilder! Mysigt att se dem sådär!


    milda- du får "springa/dansa" runt i  lägenheten så kanske det kommer igång igenGlad
    Är det fler än jag som vaknar ont och har ont i händerna? Är det det som är karptunnelsyndrom? de känns jättesvullna! Har ju jättesvullna fötter också.....
  • MildaMaränger
    skrutthumlan2 skrev 2008-06-30 08:49:50 följande:
    toolie- vilka härliga 3d bilder! Mysigt att se dem sådär! milda- du får "springa/dansa" runt i  lägenheten så kanske det kommer igång igen Är det fler än jag som vaknar ont och har ont i händerna? Är det det som är karptunnelsyndrom? de känns jättesvullna! Har ju jättesvullna fötter också.....
    jag kan vakna ibland med fingrar som är helt stela och står åt olika håll... typ som kramp
  • lovawille

    Skruttan har vänt på sig igen , hon är inte fixerad men ruckbar. Så nu är det bara att hoppas på att hon stannar i det läget Oskyldig. Hon verkar ju vara en liten gymnast så man vet ju aldrig!! Åh vad glad jag är, tjohooo

    Kram kram


    ~♥änglabarnen Love och Hannes mamma ♥~~♥skrutt BF 080728 ♥~
  • skrutthumlan2

    flisa1- va skönt för er! hoppas hon inte busar mer nu då!


    fruw- vet att det var jättelänge sedan ngn i tråden delade med sig av receptet på polly kakan, vet du vart jag kan hitta det? eller orkar du skriva ner det till mig? 
  • Tulpan74

    Milda: Det är ju otroligt vad du blir gäckad! Är det inte typ en vecka sen du började tro att dte kanske skulle vara på gång? Hoppas det sätter igång på riktigt snart.

    flisa: Vad härligt!

    Tre pojkar: Jobbigt! Det är nog svårt att förutsäga hur man ska reagera på sina milstolpar verkar det som. Hoppas det känns bättre i dag.

    Toolie: Å vilken härlig syn. I vilken vecka gör man det?

    Pärlan: Håller tummarna för fint vul idag.

    fruaugusti: Jag förstår att det kommer bli en konstig graviditet det här (jag är ju mycket senare än dig men jag har också såna perioder och gissar att de kommer återkomma). Hoppas att det känns mera verkligt snart igen.

    Själv drömde jag i natt att en läkare visade en ritad bild över att Elias hade klövar istället för fötter. Gissar att det är nervositeten inför KUB på fredag som invaderar även sömnen. Jag har verkligen svårt ibland att skilja på nya knyttet och Elias, jag väntar ju liksom fortfarande på honom.

    Kram!

Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar