• Smultronhjärta
    Etnica skrev 2008-07-06 12:02:36 följande:
    Letar som en galning efter bokstäver att sätta på dörren i lite tjejigare stil. Vet att jag har sett det någonstans men nu när jag letar så hittar jag inte. Någon som vet????
    Jag köpte bokstäver på Panduro och målade dem själv-blev jättebra
    www.pandurohobby.se/pan/IboxServlet&OPT=POS&SIDNR=1
  • Smultronhjärta
    zasata skrev 2008-08-05 11:40:45 följande:
    hinner det komma innan fredag? eller skall man köpa kläder?
    Alltså jag har handlat mycket där men oftast haft brorsan att hämta det..De är väldigt serviceminded och det står att leveransen är 1-3 dagar så det borde gå..Mitt tips är att ringa dit och säga att det är bråttom, det gjorde jag en gång och då kunde vi hämta redan på eftermiddagen samma dag
  • Smultronhjärta
    Stormis skrev 2008-08-05 16:16:43 följande:
    Lite OT, men jag läste om någon som skrev om Traderas Powerlister för någon dag sedan. Jag har precis laddat hem Powerlister för att kunna förbereda auktionerna. I beskrivningen har jag tidigare använt olika färger, storlekar och teckensnitt för att förtydliga saker. I Powerlistern finns ju inga möjligheter till val för detta. Eller kan jag ändra det i samband med uppladdning, vilket iofs verkar vara dubbeljobb... Någon som vet?
    Fråga här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m34018670.html
  • Smultronhjärta

    Ang Kidzshop, fick ju besked om att det jag ville ha var slut givetvis men inget mer om när pengarna förs tillbaka till mig (betalade med kort)..Hade ju varit kul och veta det Någon som vet hur & när det ska ske? Kommer det inte hända förrän nästa vecka då?

    Fick paket från Minidani idag,jag hörde inget om att min beställnig var behandlad. Två fina Shampoodledressar blev det-våra första och det lär bli fler inser jag nu

  • Smultronhjärta

    Blev helt paff idag när det låg ett par NS i lådan från Kidzshop och såklart jätteglad

    Trodde ju inte att jag fick några, men å andra sidan tryckte jag iväg två olika ordrar- kanske var det svaret på en av dem jag fick och tolkade som att svaret gällde båda..

  • Smultronhjärta
    Kajsan skrev 2008-08-08 15:44:35 följande:
    Men ÅÅÅHH, jag beställde från Minidanis rea typ en KVART efter att den startat, ändå har jag inte fått paketet idag, hur svårt ska det vara att skicka inom en vecka ivarjefall?det betyder ju att INGEN borde fått sitt paket än om de går i orderordning?
    Jag beställde precis innan reamailet gick ut, 9 på morgonen och fick paketet två dagar senare.
Svar på tråden Shopoholics reor på nätet part 5.5