Inlägg från: Biba |Visa alla inlägg
  • Biba

    kosovoalban

    Hej! jag har haft ett 5år långt förhållande med en kosovoalban. Min vardag tillsammans med honom skiljde sig inte från andras på grund av det! Samspelet mellan oss båda var väldigt normalt. Det var när det kom till hans famil som det blev mer "onormalt". Dom vägrade att acceptera att han levde med en som itne själv var kosovoalban.

    Det ÄR stora skillnader i kulturen mellan den albanska och den svenska, om vi sedan bortser ifrån familj coh släkt som iallafall i mitt fall ställde till det så är det en fråga om hur tillmötesgående och förstående de båda i förhållandet är. NOTERA BÅDA!

    Det gäller att ge och ta ömsesidigt. Min förre detta var helt fantastiskt och underbar på alla sätt, vi är vänner än idag. Skiljdes åt just på grund av familjen och olikheter i kulturen , hnder som vi inte klarade av att hantera.

    Men alla kosovoalbane rär inte manipulativa potentiella kvinnomisshandlare.. tro inte det! jag har faktiskt bara bra erfarenheter ifrån mitt och mitt ex förhållande om man bara ser till oss två! =)

Svar på tråden kosovoalban