Inlägg från: Shoppingtokig |Visa alla inlägg
  • Shoppingtokig

    Första barnet i slutet av mars 09

    Dagdröm skrev 2008-07-24 21:23:25 följande:
    Hej! Jag väntar också mitt första barn i slutet av mars, BF 27/3. Jag är bara i vecka 4+5 än så länge. Har haft en kämpig resa hit med två jobbiga mf och totalt 1,5 års kämpande, så nu hoppas vi verkligen att denna mini vill stanna 8 månader till!
    Håller tummarna för er!
  • Shoppingtokig

    Idag var på mvc och fick träffa "min" barnmorska, hon tog en massa uppgifter och jag fick en del information om att vara gravid. Sedan fick jag en ny tid för den "riktiga" inskrivningen i aug och även en tid för första vul, spännande! Efter vul kan man ju lite bättre säga vilken vecka jag är i men om man räknar på en 28 dagars cykel så är jag i v. 7+0 idag!

  • Shoppingtokig
    Maddisan skrev 2008-07-25 22:00:15 följande:
    Verkade som en bra tråd att gå med i detta.Plussade idag och är i v.6+3. BF är i mitten av mars (16/3).Ska ringa BM på måndag och boka tid. Har fortfarande svårt att fatta att jag verkligen är gravid.
    Åh, inte så långt från min bf Grattis till plus!
  • Shoppingtokig
    Maddisan skrev 2008-07-25 23:11:00 följande:
    Tack så mycket! När har du BF?
    12 mars
  • Shoppingtokig
    Amazina skrev 2008-07-26 17:18:00 följande:
    Jag känner att jag saknar graviditetssymtom... Visst är jag småtrött, törstig och har ömma bröst men det känns inte som "riktiga" graviditetssymtom. Jag är inte i närheten av att vara illamående. Skulle gärna vilja ha ett minimalt illamående bara för att bekräfta för mig själv att jag faktiskt ÄR gravid. Hur är det med er andra? Jag är i v 6, dvs 5+3.
    Jag är inne på v.8 (om det nu stämmer m min oregelbundna mens) och har inte heller så mkt symptomer. Hade jätteömma/styva bröst för någon v sedan inte lika farligt nu, lite molvärk till och från, måste dock äta direkt på morgonen men annars blir jag lite illamående, men inte mkt mer. Antingen hungrig eller väldigt mätt då jag ätit.

    Träffade en kompis idag som ska ha om knappt 2 v, oj vilken mage, men så fin Hon var så svullen och varm stackaren...
  • Shoppingtokig

    Nu åker jag på semester till Danmark i några dagar, ni får ha det så bra

  • Shoppingtokig

    Hej, är fortfarande på semester i Danmark men sambon tog m datorn så jag kunde inte hålla mig härifrån Oj, vad tråden har kommit igång, kul! Grattis till alla er som nyligen plussat, lägger till mig själv i bf-listan, kanske både då som äldst (född -80) och först. Min mens har ju varit oregelbunden detta året så min bf är att ta med en nypa salt innan första vul i augusti

    Shoppingtokig, BF 12 mars
    Mishka BF 21mars,
    Caramell 80, BF 21 mars,
    Freyja, BF 22 mars,
    Caranlachiel, BF 23 mars,
    Jag25, BF 24 mars,
    LyckligHannis, BF 25 mars, EmmaSimsek BF 25 mars,
    Amazonas, BF 25 mars,
    Lily of the Valley, 26 mars,
    Dagdröm, BF 27 mars,
    Wynja84, BF 27 mars,
    Pusspillan87, BF 28 mars,
    Fru Rönngård, BF 28 mars,
    tantbrun, BF 29 mars

  • Shoppingtokig

    Poopit

    Är så ledsen för er skull, kämpa vidare! *kram*

  • Shoppingtokig
    Poppit skrev 2008-07-30 11:11:47 följande:
    Idag kom allting ut, det bara rann ur mig.. :(Nu är det nya tag som gäller.
    Åh, känner med dig!!! *Många kramar*
  • Shoppingtokig

    Jag börjar jobba imorgon Jobbar även tidigt skift imorgon så jag börjar 06:30 och kommer inte få många timmars sömn, kan aldrig somna natten till första dagen efter semestern...Har dock inte börjat kräkas så jag hoppas att det inte kommer, är i v.9 nu. Däremot känns det som jag springer på toaletten oftare. Så där lär det väl vara lite spring...Brukar ju knappt hinna att gå på toaletten i vanliga fall på jobbet så vi får se hur det går nu...

Svar på tråden Första barnet i slutet av mars 09