Inlägg från: Shoppingtokig |Visa alla inlägg
  • Shoppingtokig

    Första barnet i slutet av mars 09

    Jag har varit på semester på Teneriffa tills i fredags och inte tagit något test förrän jag kom hem, men fick snabbt tydligt positivt svar. Har haft oregelbunden mens sedan jag slutade m p-pillerna förra året så det är jättesvårt att räkna ut bf då, men jag räknade på 28 dagars "standard" och då är min bf 12 mars, skulle dock mkt väl kunna vara senare då min menscykel varit på 35-36 dagar också

  • Shoppingtokig

    Lily of the Valley & Anso81

    Vart bor ni?

    Jag fick en tid på mvc nu på fredag, men det är väl en sådant "hälsosamtal" och inte den riktiga inskrivningen.

  • Shoppingtokig

    Det var kanon på Teneriffa, underbart väder, faktiskt första gången jag var i Spanien eller på någon spansk ö, både jag & sambon trivdes gott Sedan avslutades ju resan med ett stort plus

    Jag bor i Partille, 1 mil utanför Göteborg, men är född och uppvuxen i Västervik i Småland.

  • Shoppingtokig

    Jag pluggade i Kalmar och efter examen bestämde sig jag & min kompis för att flytta till en större stad, dvs. Göteborg och nu är jag fast Sedan valde vi Göteborg då det var lätt att få jobb här, jobbar som förskollärare.

  • Shoppingtokig

    Jag jobbar med 1-3åringar och trivs bra. Jobbar i ett underbart arbetslag. Lönen, nja, det var väl inte så att jag tänkte främst att bli någon höginkomsttagare då jag valde yrket om man säger så...Som nyexad ska man stå på sig vid ingångslönen då det behövs mkt förskollärare iaf i Göteborgsområdet.

  • Shoppingtokig

    Lily of the Valley

    Var inne på din sida och såg att du har haft flyt m att bli gravid!!! Själv slutade jag m p-piller (efter 11 år) i augusti förra året, hade ingen mens förrän i december och fick mitt första plus förra veckan.

  • Shoppingtokig
    Amazina skrev 2008-07-23 09:45:59 följande:
    Hej på er! Plussade i söndags. Går in i vecka 6 idag. Kul att här är fler att bolla tankar med!!
    Grattis till plusset!
  • Shoppingtokig

    Ny och förväntansfull & Karni: GRATTIS till era plus!

  • Shoppingtokig
    Wynja84 skrev 2008-07-24 01:29:39 följande:
    Hallå igen. Jag har tydligen totalt räknat fel eftersom jag har oregelbunden mens och äl kan komma lite närsomhelst. Är i vecka 4+någonting, inte 5+5. Fick ett ryck imorse efter nattlig feber, frossa, svettningar och yrsel. Detta i kombination med skräckhistorier om missed abortions och missfall, åkte jag in till gyn-akuten. Kände att jag MÅSTE veta om det levde någonting i mig. Fick för mig att det dött.Fick lämna urinprov, blodprov och göra ett VUL. Blodprovet visade 1300 hcG (tydligen ganska lågt) och VUL visade en liten svart fläck. För tidigt att se något men ändå.. man blir ju fanatiskt orolig. Ska lämna blodprov igen i övermorgon. Har det stigit är nog allt som det ska. Möjlighet till utomkveds finns dock enligt gyn. Om det inte stigit är det ganska kört.Efter att man har kämpat i 2,5 år med att bli gravid känner man sig inte så tålmodig och stark nu. Orkar inte vänta. Blä.
    Usch, så jobbigt! Hoppas allt är som det ska i magen, kram!
  • Shoppingtokig
    Amazina skrev 2008-07-24 20:55:10 följande:
    Hur har ni ändrat er kost? Jag har bara försökt äta lite nyttigare. Grovt bröd, mindre fet mat. Mer grönsaker och frukt. Ingen alkohol, inget kaffe. Jag har läst att man ska dricka mycket vatten. Det går automatiskt. Himmel vad törstig man är!
    Jag måste säga att min kost kommer nog inte bli så förändrad. Äter typ bara lättprodukter, alltid fullkornspasta, nyttigt bröd osv. Frukt och grönsaker äter jag också. Däremot är jag en godisgris och det kanske blir lite mindre med Cola light och te.
Svar på tråden Första barnet i slutet av mars 09