Kebab
Nån som köpt kebabkött i affär och gjort det hemma själv? Jag har aldrig vågat, älskar kebabtallrik ute...
Nån som köpt kebabkött i affär och gjort det hemma själv? Jag har aldrig vågat, älskar kebabtallrik ute...
jupp å det är inte ens i närheten av det du får på pizzerian
vi brukar gå ner till pizzerian å köpa bara köttet
se till att inte bet överpris nu utan allt är förhandlingsbart.....
Något man ska passa sig för alltså (affärsköpt).
Får nöja mig med att beställa ute - slipper man laga det själv
jupp
så mycket godare å smidigare
Jag köper högrev som jag fryser ner. Sedan tar jag fram det en timme innan det ska tillagas och skaver tunna skivor som jag bryner, kryddar med just det jag känner för den dagen, hällerpå vatten låter puttra ca en halvtimme och sedan har du perfekt kebabkött och billigt oxå.
JAg gillar att äta det hemma, med ris till och vitlökssås är det nästan bättre än det på pizzerian! MUMS!
Själv kör jag lathetsvarianten och köper färdigkryddat. Har även köpt hem kycklingkebab men inte hunnit testa den ännu.
Jag har det typ jämt i frysen...
Det smakar såklart inte om kebaben ute men det blir ändå jättegott ihop med strips o vitlökssås eller i ett bröd med div tillbehör.
Vad är det egentligen för kött till kebab som man köper ute? Jag gillar inte de där flagorna som en del kör med....jag vill ha det strimlade som de skär ner från den snurrande köttklumpen...
Jag har ett skitgott kebab-sås recept om nån vill ha!
blir tyvärr inte samma sak
inte alls lika gott.. o vi har prövat nästan alla sorter..
Äkta kebab är väl gjort av lamm va? Som de pressat ihop till den där "rullen" som snurrar...eller är jag helt ute o cyklar enhjuling nu?