• Anonym

    Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?

    Hellre trång där nere & små bröst än slapp därnere och stora bomber :)

  • Anonym
    Anonym skrev 2008-08-09 01:43:31 följande:
    Hellre trång där nere & små bröst än slapp därnere och stora bomber :)
    Lite OT men kan inte låta bli att yttra mej..sry!
    Tyckte också det var e skum grej att säga...jag har stora bröst men är inte slapp där "nere".
  • Anonym
    Anonym (helplatt!) skrev 2008-08-10 00:58:10 följande:
    Ni som skriver om era små bröst men ändå har stora nog att få en bh-storlek, var nöjda över det!Jag har verkligen inga bröst alls. Ser nioåringar med större tuttar än jag.Det enda jag har två något mjukare upphöjningar till bröst.Som att de tänkte börja växa men sen gav upp. Fruktansvärt.

    Jag hade B blev med barn och nu har jag en B och D skit jag ser för jävlig ut plus så hänger de mycket..


    Skulle vara glad om jag fick dina...för du vill inte ha mina...

  • Anonym

    Avtändande är det inte med små bröst. Dock så är det väl kanske inte tändande som med stora bröst utan mer neutralt.

  • Anonym

    Gör ingen operation. Jag tycker små bröst e mycket sexigare.

  • Anonym

    Tyvärr är det alldeles för många som ångrar sig efter att ha opererat för att få större bröst. Så fundera igenom det väldigt noga, och framför allt gör det aldrig för någon annans skull utan för din egen i så fall.

    Personligen tyccker jag att det alltid är vackrare och sexigare med naturliga bröst, oavsett storlek. Om man ska vara petig så är formen viktigare i så fall. Men bröst är bröst och män är män... hehe. Man kan nästan inte misslyckas med den kombinationen!

  • Anonym
    Micke81 skrev 2008-08-23 12:57:05 följande:
    Undrar ifall lesbiska tjejer är lika tuttfixerade som killar?
    Mina grannar är lesbiska (alltså ett lesbiskt par) och de båda gör allt för att se ut som killar. Klär sig i kläder/skor för män, klipper sig i typiska KORTA "killfrisyrer", har ALDRIG smink osv. När jag flyttade hit så gick jag länge och funderade över om det var två killar, två tjejer eller en kille och en tjej och vilken som i så fall var killen/tjejen
    Detta har faktiskt förvånat mig lite för jag tänker mig ju att om man är lesbisk och alltså tänder på tjejer så vill man väl att hon ska vara kvinlig och inte manlig..eller??
    Men ja, det verkar som att kvinliga atribut inte är ngt de tänder på i varje fall! Dock är det nog olika för olika lesbiska kvinnor, vissa älskar säkert bröst och andra inte

    Män i stort verkar vara mer av det typsikt kvinliga/manliga. Homosexuella män verkar ofta tycka att en rejäl stake tex är gryymt sexigt och heterosexuella män gillar bröst (i alla dess former) väääldigt mycket. Tjejer verkar till viss del vara lite tråkiga gällande den biten...
    Själv tänder jag dock mycket på det jag ser, men är ju heterosexuell så det är ju män jag tänder på mäst
  • Anonym

    Jag har jättesmå bröst (är 23). Har varit med killar som inte alls verkar tända på dom (som bara kommenterar mitt ansikte och min rumpa och knappt rör vid brösten) och killar som varit helt fixerade vid tuttarna och tänt extra för att de är så små. Tror det är väldigt olika.

  • Anonym

    Jag är visserligen tjej, men jag tycker du ska vara stolt över dina små bröst! Jag tycker det är väldigt vackert, du kan ju ha så många snygga toppar med massor av olika urringnigar utan att behöva oroa dig för att tuttarna ramlar ut osv.. Jag skulle gärna vilja byta med dig, jag har helt äkta 80 E bröst, och tro mig, det är inte kul att gå med min sambo på stan på sommaren när ALLA stirrar på dom. Var stolt över dina bröst!!

  • Anonym

    Hellre små fasta än stora hängiga, det är min åsikt.
    Små hängiga är väl lite sådär kanske.
    Men oftast så brukar mindre bröst vara väldigt fasta och fina, ME LIKE!

  • Anonym

    Jag hade 70 A och de var fina och fasta men jag kände att jag ville ha lite större så jag kunde fylla ut en BH och kanske få en klyfta. Ville dock vänta till efter graviditet och amning.

    Efter amningen så blev de slappa, hängiga och ännu mindre - så visst kan man få hängiga bröst trots att man har små!

    Gjorde bröstoperation och fyllde ut och la till och är nu jättenöjd!

    Angående killarna så har jag inte märkt någon skillnad med stora / små bröst.
    Operera dig inte för deras skull utan för din egen.

  • Anonym

    oh vad denna tråden hjälpte mig nu, jag hade inte väntat mig att få så många komentarer från killar om hur fint dte är med små bröst..mitt självförtroende fick precis en skjuts framåt!

  • Anonym

    Jag håller med anonym 109 att denna tråd ger en självförtroendeboost för oss med små bröst (fyller själv knappt ut en 75A, beror på modellen). Kan behövas då min nuvarande pojkvän verkar vara en som gillar större bröst. Som tur var är man väl inte tillsammans med någon bara för bröstens skull, men det hade ju varit roligt om han som mina tidigare pojkvänner, gillat små. Men man kan ju inte få allt

    Tidigare var jag ändå ofta nöjd med mina små bröst, men för ett antal år sedan började den ena bröstvårtan att vända sig inåt och det har bara blivit värre med åren. Nu går det i princip inte att få den att stå utåt (förr kunde det hända vid berörning eller om jag frös). Tycker att det ser ganska knäppt ut med en bröstvårta utåt och en inåt, men det finns tyvärr inte så mycket att göra åt. Har inte fått någon kommentar från min pojkvän heller, men jag undrar vad ni killar här inne (eller vad ni tjejers pojkvänner) tänker när ni träffar på någon med inåtgående bröstvårta(-vårtor)?

Svar på tråden Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?