Inlägg från: fetsnygg |Visa alla inlägg
  • fetsnygg

    mardrömmar

    brukar ni drömma mardrömmar och tror ni att dom betyder något? I natt drömde jag att min lilla raring fick ett getingstick i ansiktet och fick utslag över hela kroppen.. sen av någon anledning trillade hon dessutom ner från en balkon/ett tak tre meter drygt, och hamnade på asfalt med huvudet neråt i en vattenpöl..

    Hur otäckt som helst.. när jag var mindre drömde jag om häxor och monster, men det här slog ta mig tusan allt.. usch.. jag vaknade med ett ryck och var tvungen att gå upp.. påvägen kollade jag såklart att hon levde (hon sover i vårt rum).

    Vad är er värsta mardröm någonsin? Nattetid menar jag..

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-09 23:45
    hepp

  • Svar på tråden mardrömmar
  • fetsnygg

    åh fyyy äckligt.. huuu..

    Undra varför man drömmer så sjuka drömmar..


    Månglimt skrev 2008-08-10 15:14:46 följande:
    Huh ja, mina mardrömmar nu för tiden går ofta ut på att jag blir våldtagen Jag vaknar upp med panik och är ledsen, rädd. Det är hemskt.För några år sedan hade jag en period då jag hade mardrömmar varje natt. Otroligt jobbigt att inte få sova ordentligt!Den dröm jag kommer ihåg bäst från den perioden är en där jag i drömmen försöker hitta ett ställe att sova på, men var jag än lägger mig kommer det en liten flicka (ser ut som i the ring ungefär) och bara stirrar på mig med helt döda ögon.
  • fetsnygg

    Min svärmor tror att mina konstiga drömmar är separationsångest.. hon kan nog ha en poäng med det. Lilltjejen ska ju snart börja på dagis och jag ska snart börja jobba..

    Hjärnan ställer då till det för en alla fall.. värsta jag vet att vakna efter en mardröm.. då måste jag alltid gå upp och röra på mig lite och skaka av mig den..


    Månglimt skrev 2008-08-10 22:44:17 följande:
    Ingen aning, kan inte komma på varför =/En annan dröm jag hade under den där mardrömsperioden var om en liten pojke som jag jobbade med på mitt sommarjobb för tillfället.I mardrömmen gick han och nynnade på nån jätteläskig låt, kommer inte ihåg orden alls tyvärr, men till sist förvandlades han till en varulv som började jaga mig. Helt sjuk dröm, för i verkligheten var den där lilla pojken den snällaste jg träffat nästan.
Svar på tråden mardrömmar