Inlägg från: Jekaal |Visa alla inlägg
  • Jekaal

    Plötslig separationsångest - jobbiga lämningar på dagis...

    Skönt o höra att det finns fler med samma problem som mig. Eller visst det är inte kul, men jag känner mig så maktlös. Dagisfröknarna tycker att jag är pjoskig med min dotter, men hon är 3,5 år o började när hon fick gå över till 3år avdelningen o sen har det bara fortsattit. Varje gång jag lämnar blir hon mer o mer hysterisk. Jag kan bara inte förså hur jag ska göra för att det ska ta slut. Har pratat med fröknarna o dom säger att det är inget problem, hon slutar ju efter ca 5 min. Men eftersom jag är mycket hemma med henne då jag jobbar skift vet jag att min dotter inte gråter för vad som helst, vilket oxå gör att det blir mycket svårare.

    Jag vet inte alls hur jag ska gå till väga jag har pratat med min dotter om varför men hon kan inte riktigt förklara annat än att en fröken har sagt till henne att det är okej att gråta, visst är det det men det känns som om hon blivit uppmuntrad till det hela istället för tvärtom, om ni förstår hur jag menar.

    Förlåt TS för att jag tar upp mitt problem i din tråd, men jag tänkte att det kanske finns fler som känner sig totalt hjälplösa.

  • Jekaal

    The Bumblebee:
    Jag ska snart oxå hämta min dotter, tänkte ta upp detta idag, eftersom hon blev så extra mycket ledsen idag. Men jag är rädd att dom fortsätter o säga att dom inte tycker att det är ett problem. Men det är inte lätt när dom bara drar barnet ifrån en. Vill oxå att det ska finnas rutiner vid lämning då min dotter är jätterutinbunden. Hoppas dom lyssnar på din vilja stå på dig!

Svar på tråden Plötslig separationsångest - jobbiga lämningar på dagis...