• Wilmisen

    Feb-mammor -06 tråd nr 11

    Här fortsätter vi mammor diskutera våra barn, födda i februari 2006. Nya mammor är givetvis också välkomna!

  • Svar på tråden Feb-mammor -06 tråd nr 11
  • Wilmisen

    Michiara: Jobbigt med sjukdomar, men roligt att du ville titta in här igen!

    Zocker: Går inte så bra med mina hästar heller - den ena ska säljas och den andra är uthyrd på foder Kvar är shetlandsponnyn som Wilma rider på.


    (¯`°?.¸ ♥ Wilma 060219 och Alice 080704 ♥ ¸.?°´¯)
  • osd77

    Wilmisen --> Aha! Då får jag gå tillbaka ett par sidor och läsa vad ni pratade om då. Har också funderat på en doktorsväska till Emil, leker med sådan på dagis. Dessutom tyckte hans dagisfröken att han borde få en docka i julklapp då han är väldigt mån om dem på dagis. Kanske inte är en sådan dum idé, kan ju bli "hans bebis".

    Puman --> Ha det underbart i Göteborg och hälsa MissJo! Barnen kommer att ha det roligt tillsammans med pappa. Har du planerat att göra någonting speciellt eller bara hänga med kompisarna?

    Michiara --> Long time no see, hoppas Nelly snart piggnar på sig. Jobbigt när sjukdomarna avlöser varandra.

    Nu ska jag nog göra mig i ordning för sängen, krypa ned och kika på lite tv innan jag släcker lampan. Är sååå trött, somnade (som vanligt) när jag nattade Emil. Han var seg i kväll, han var fortfarande vaken när jag vaknade


    Emil 060203 & Pyret bf 090317
  • cirkuspuman
    osd77 skrev 2008-11-05 20:32:30 följande:
    Wilmisen --> Aha! Då får jag gå tillbaka ett par sidor och läsa vad ni pratade om då. Har också funderat på en doktorsväska till Emil, leker med sådan på dagis. Dessutom tyckte hans dagisfröken att han borde få en docka i julklapp då han är väldigt mån om dem på dagis. Kanske inte är en sådan dum idé, kan ju bli "hans bebis".Puman --> Ha det underbart i Göteborg och hälsa MissJo! Barnen kommer att ha det roligt tillsammans med pappa. Har du planerat att göra någonting speciellt eller bara hänga med kompisarna?Michiara --> Long time no see, hoppas Nelly snart piggnar på sig. Jobbigt när sjukdomarna avlöser varandra.Nu ska jag nog göra mig i ordning för sängen, krypa ned och kika på lite tv innan jag släcker lampan. Är sååå trött, somnade (som vanligt) när jag nattade Emil. Han var seg i kväll, han var fortfarande vaken när jag vaknade
    Jag ska träffa MissJo på fredagen sedan ska jag träffa vännerna (från en annan tråd här inne) på lördag em och vi ska äta middag och sedan gå ut på kvällen och även spendera söndagen tillsammans innan alla åker hem
    Jag vet att barnen får det bra med pappa men stackars mig som ligger ensam i ett hotellrum och saknar dem ha ha...
    michiara skrev 2008-11-05 07:37:56 följande:
    Kikar in lite grann, hänger mest på facebook nu för tiden om jag ens är vid datorn. Vad roligt att resan till Egypten blev bra Cirkuspuman, har ju kollat in på ansiktsboken
    Vad kul att se dig tråkigt att Nelly är sjuk...*massa kramar till er från oss*
    Har ni kommit på ngt bra till era män på söndag ??
    mammanmia.blogg.se ♥ (¯`°?.¸ ♥ Nova-04 ♥ Noel-06 ♥ Nelly-07 ♥¸.?°´¯) ♥
  • zockervadd

    Puman--> nej jag har ide torka..Johan fyller år på lördag me så det blir en massa att köpa..HJÄLP!

    Wilmisen--> Vad tråkigt att höra, har du inte tid?

    osd--> Nicole älskar att leka doktor, hon skall få en sådan väska i julklapp.


    Mamma till två skitungar Nicole 06 & Nils 08 Zockevadd.blogg.se
  • Wilmisen

    Puman: Vi ger varandra inga presenter och jag vet att sambon tycker det är en onödig dag på söndag. MEN, för att det är Wilmas pappa och lite kul valde Wilma ett fars-dag kort i affären som hon målat i och så köpte vi 2 trisslotter, för det vet jag att han gillar.

    Zocker: Nej, har ingen tid i världen just nu... Tyvärr.


    (¯`°?.¸ ♥ Wilma 060219 och Alice 080704 ♥ ¸.?°´¯)
  • osd77

    Puman --> Låter som om du har en trevlig helg framför dig! Ett par nätter klarar du galant, du har ju redan överlevt en vecka Egentligen borde jag nog åka bort en helg, Emil är så himla mammig igen och kan behöva lite mer egentid med pappa.

    Idétorka härmed inför söndag! Vi ska åka in till stan i em eller imorgon, om jag inte kommer på någonting annat blir det väl strumpor eller kalsonger. Sådana går alltid åt

    Igår lämnade jag in bilen på verkstad, fick en V50 som hyrbil... precis som jag ville Vilken skillnad det var att köra mot min S40 fastän det nästan är samma bil! Dessutom var jag in på Bilbolaget och tittade på V50:n som jag har fastnat för, dumt för nu blev jag ännu kärare i den Mycket pengar att lägga emellan även om jag blev erbjuden ett högre inbyte den här gången, speciellt nu när jag ska vara mammaledig.
    Bäst att börja köpa lite trisslotter, jag skulle kunna behöva vinna 100 000kr nu.

    Nej, nu ska jag gå och skura av golven samt diska medan prinsen sover. Min son formligen älskar vatten så det är lugnast att klara av det medan han helt oanandes sover.

    Tjingeling!


    Emil 060203 & Pyret bf 090317
  • kate79

    Jag ska dra med mig sambon nu och titta på bil, egentligen bryr han sig inte så mycket då det är jag som har bilen 90% av tiden.

    Vi firar inte mors- och farsdag i vår familj men min mamma och pappa håller hårt på den traditionen eller rättare sagt mest min pappa.

    cirkuspuman: ha det så trevligt i Göteborg.

    Är Vindy på semester?


    Mamma till två underbara barn, Wilhelm 040221 och Tuwa 060210
  • vindy

    Kate: Nej jag är inte på semester

    Vi var i Tyskland förra helgen fredag till söndag. Det var jättetrevligt och kul. God mat och massa bus och lek.

    Men nu läser jag ju den här kursen på universitetet och det tar all min tid och kraft. Har fasen inte orkat vara här inne

    Vi kommer fira fars dag med en födelsedag samma dag då Ns pappa fyller år på självaste fars dag. Så han får ett inbakat paket till födelse- och fars dag. Mycket enkelt och praktiskt tyckte jag N har målat ett kort till honom.

    Försökte läsa ikapp lite med minns bara julklappar och ngt om bilstol Här har vi inte planerat några julklappar ännu men då N är fullständigt tokig i snowboard, skateboard och långboard så får det bli ngt sånt. Har sett på stadium att dem har ett paket med massa små skateboard i, så det skall jag titta närmare på. Köper inte så mycket då han får mycket från övrig släkt med.

    Och när det gäller mig och sambon har vi dem senaste åren köpt något som vi behöver så i år skall vi köpa nya högtalare, dem vi har är från mannens pappa som han köpte på 70 talet Så vi köper, slår in och ser jätteförvånade ut på julafton över att vi också fick paket från tomten

    Ang. bilstol så åker N bakåtvänd i en britax freeway och kommer göra det tills han blir minst fyra, då det är rekommendationerna.

    Nu skall jag avsluta min uppgift och gå och hämta N.

    Ha en trevlig helg alla!

  • JennyW

    Godmorgon!

    Här kämpar jag på med Gi. Har gått ner 2 kg redan. Men jag är väääldigt sugen på mackor på morgonen.

    Idag är det riktigt pissväder här, mörkt och regnigt. Får se vad det blir av den här dagen. Ev en utflykt till stan.

    Ha´det!!


    ♥ ♥
  • kate79

    JennyW: vad äter du till frukost?


    Idag har det varit full rulle. Först invigning av bank med drillflickorna och sen Doris och Knäckebröderna med barnen och denna gången var Tuwa också med och rockade loss och klappade händerna uppe i luften. Sen storhandling och nu har jag landat här.
    Jobbar imorgon.
    Mamma till två underbara barn, Wilhelm 040221 och Tuwa 060210
Svar på tråden Feb-mammor -06 tråd nr 11