• Dancia

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    Hejsan!
    Jag ska dit den 13:e och tänkte kolla på overaller till min son. Skulle vilja ha en riktig vinteroverall som både är vind- och vattentät i strlk 74, någon som vet om det finns såna där, och om de finns i roliga färger, så som strarkt grön o.s.v.?

  • Dancia

    Hej igen! Någon som vet om de har åkpåsar med fårfäll eller liknande, alltså en varmare åkpåse till vagn på GeKås?

  • Dancia
    Songs from the wood skrev 2008-09-06 23:31:54 följande:
    Jag var på Gekås i fredag. Massa nya barnsaker. Frågan om babysitter kommer ju upp ofta, och de hade en ny typ av babysitter, forfarande Babyboommärket, men den verkade lite styvade i tyget, eller med vadd i. Sedan fanns även en Fisher price-babysitter (399 kr?). Det fanns jättemånga fina bodys i lite roligare färger. Jag köpte grejer till min 4 månaders gamla killen. Ska lägga ut lite bilder i bloggen imorgon och länka dit ifall nån är nyfiken. Dancing Sunrise: Finns en åkpåse med lammfäll i för 649 (?), men de var slut tyvärr i fredags. Vi köpte en annan jättefin vinteråkpåse för 199 kronor.
    Hej songs . Ok, 649 är ändå rätt så mycket pengar. Hur var den andra vinteråkpåsen som du köpte? Vad var den "stoppad" med om man säger så? Jag har redan en åkpåse, men det känns så klen på något sätt, känns inte som att den skulle kunna hålla värmen så bra.
  • Dancia
    ElinG skrev 2008-09-07 12:53:10 följande:
    Vet ni hur det är med taklampor till vardagsrum, kök mm?? Vad ligger lamporna prismässigt?? Hru är det med amningsinlägg engångs, vad kostar dom?? Gardiner har dom det??Tack
    amningsinlägg har de för 15 kr/paket, tror det är ca 50 st i, natusan, jättebilligt, likadantg med  våtservetterna :)
  • Dancia
    Fröken Stålhand skrev 2008-09-07 15:44:39 följande:
    Mina natusan engångsamningskupor 50 st på Gekås för två veckor sedan kostade 34:95.
    Va? Jisses vilken skillnad! Jag köpte dem där för 4 månader sen och då kostade de 15 kr styck. Herregud vad de ökat priset.
  • Dancia
    Songs from the wood skrev 2008-09-07 14:58:44 följande:
    Har lagt in lite bilder i bloggen nu. Har fullt upp idag så jag hinner nog inte lägga in fler än så.www.angelwebster.blogspot.comDancing Sunrise: Åkpåsen för 199 verkar vara jättevarm och gosig, typ polaråkpåse. Den är rejält varmfordrad! Bild finns i bloggen.
    Den såg ju jättefin och varm ut, duger ju alldeles utmärkt till vinteråkpåse, det är ju också en himla skillnad på 199 och 649 kr! Snygga tröjor du köpte till dig själv också . Nu längtar jag ännu mer till lördag! Vet du förresten om den åkpåsen fanns i fler färger än svart?
  • Dancia
    Nellie Johansson skrev 2008-09-08 11:19:56 följande:
    Dancing Sunrise skrev 2008-09-08 11:10:49 följande: Ska du med till Gekås på lördag =)
    Ja, ska du också det?

    Bellevue: Det var paket med 50 stycken i. Jag kommer också ihåg att jag reagerade på hur billigt det var. Kanske hade de något extrapris just då.
  • Dancia
    Nellie Johansson skrev 2008-09-08 14:00:39 följande:
    Dancing Sunrise skrev 2008-09-08 12:08:08 följande: Ja, det ska jag.. Ska handla massor! Längtar..Har inte handlat någonting alls, så det ska bli roligt att äntligen få handla till bebisen =)Dessutom är det ju så billigt där att man sparar massor på att åka dit istället för att handla på andra ställen..
    Ja, här längtar man också massor!! . Ja det finns riktigt mycket bra grejjer till bebisar. Är du gravid eller har du precis fått en liten? .
  • Dancia
    Nellie Johansson skrev 2008-09-08 14:49:55 följande:
    Dancing Sunrise skrev 2008-09-08 14:39:48 följande: Jag är gravid.. Har BF 16 januari.. *längtar*Hade gjort upp med mig själv att inte handla någonting innan halva graviditeten gått och det har den ju nu! Gud vad tiden går fort, förresten..Du då?
    Ja tiden går verkligen jättefort . Jag har en son på 5 månader, han föddes den 30 Mars och det känns som att det var igår jag låg i soffan och kände på magen när han bökade runt
  • Dancia
    Songs from the wood skrev 2008-09-08 15:04:38 följande:
    Dancing Sunrise: Åh, ha så kul på lördag när du åker =) Du kommer hitta massa fina grejer till Colin, tror jag iaf! Är avis, vill åka snart igen, men känner jag mig själv så dröjer det inte länge till nästa resa. Hihi.Tyvärr fanns bara svart just i fredags, men jag vet att det brukar finnas marinblå åkpåsar också. Tyvärr inga glada färger. Ville ha en färgglad egentligen till den svarta nya vagnen, men eftersom åkpåsarna är så sjukt billiga på Gekås nöjde jag mig med en svart. Ossian har massa färgglada filtar som åtminstone ger en liten färgklick bland allt det svarta.
    Ja det gör jag säkert

    Ok, ja det är ju lite synd, jag hade velat ha den i någon starkt grön färg eller så, har köpt en vagn med lime grön och brun. Men det går bra med en svart också, det viktigaste är ju att den är varm . Tittade på den svarta vagnen, den är jättefin och verkar jättepraktisk!
  • Dancia

    Nu har man också varit på Ullared, kom hem för flera timmar sen men har haft massor att göra, hoppas jag kan lägga in lite bilder imorgon från dagens inköp, är mycket nöjd .

    Köpte bland annat: 2 par Jeans till mig+ ett par tröjor och en jacka som man kan ta ut fleeceen i så blir det en vanlig vindjacka . Köpte en jättefin svart overall med ljusblåa stjärnor på till Colin, och även ett par pyjamaser.
    14 paket våtservetter , ett par skedar som ändrar färg när maten är för varm, två leksaker till Colin som han ska få i julklapp, genomskinligt regnskydd och vinteråkpåse till vagnen, många påsar papegojblandning då de är hälften så billiga på Ullared jämfört med vanliga mataffärer. Köpte även en stegräknare, ett nytt damsugsmunstycke, lite mat, hårfärg och annat smått och gott som man alltid gör .

  • Dancia
    fru edinge skrev 2008-09-14 09:40:35 följande:
    får jag ställa en liten fråga till er gekås anhängare?? ska köpa en ny åkpåse, och en bekant ska dit nu i veckan, undrar om deras åkpåse är bra,snygg, ja helt enkelt hur den ser ut.. undrar även vad det är för skillnad på den för 150:- och den för 200 någon som kan hjälpa mig???
    Jag köpte en vinteråkpåse igår som kostade 199, den är tjockt fleecefodrad och går att "stänga" om barnets huvud så det ligger som i en kokong . Den knäpps med dragkedja fram och har hål för 5-punkts bälte. Sen var det en annan åkpåse som heter allroundpåse, den är lite tunnare och funkar som både åkpåse och sittdyna. Sen fanns det en till vinteråkpåse med lammfäll, men den kostade 649 kr. Alla är svarta. Jag kommer inte ihåg vad allroundpåsen kostade, men jag förmodar att det var den som kostade 150 i så fall.

    Kan ta bild och visa i bildtråden lite senare idag
  • Dancia
    Solan01 skrev 2008-09-15 21:26:48 följande:
    Jag ska dit på lördag. Tänkte fråga: Visst har de diskmedel och tvättmedel?
    Ja, massor .
  • Dancia
    AnetteGunnarsson skrev 2008-09-18 10:43:37 följande:
    Hej!Skall till gekås i helgen :)Skall köpa lite vinterkläder till barnen, både i och utanför vagnen;dottern på snart 1,5 år, och sonen på 6 veckor.Har ni förslag på vad som är bra på gekås som vi bör köpa???Till dottern har jag tänkt att bla köpa:skiddress (jacka + byxor)mössavantarraggsockarlångkalsonger (vad har dom för färger?)långkalsongertröja (haha va det nu heter)varma skor/stövlar (är det i skoaffären utanför då eller?)Till sonen har jag tänkt att bla köpa:vantarmössatjocka goa tofflorden svarta åkpåsen med fleece ikanske en svart fårskinnsfäll (är den äkta??)långarmade bodysarfleeceoverallhar dom overall med fleece inuti och annat material utanpå?? (storlek 74)har dom sådan där åkpåse med armar till mindre barn??Någon annat ni rekommenderar att köpa till en 1,5 årig flicka, och 6 veckor kille???!Hjälp mig gärna med vad dom behöver nu till vintern!!!!Tack så mycket för svar!
    Ja, jag köpte en jättefin overall till min son med varm tjock fleece i och annat sorts material utanpå i strlk 74
  • Dancia
    AnetteGunnarsson skrev 2008-09-18 15:06:59 följande:
    åh tack. har du bild?Dancing Sunrise skrev 2008-09-18 12:14:35 följande:
    Nej har tyvärr inte det, men ska se om jag hittar någon i bildtråden, har sett någon som köpte en likadan innan mig .

    Annars så är den svart, med ljusblå stjärnor på, dragkedjorna är också ljusblå. Den har två dragkedjor på magen, så att det blir lättare att ta av och på, och så har den rämmar vid fötterna som håller fast skor/tossor. Det finns likadana för flickor i svart/rosa.

    Har för mig att det fanns fler olika modeller, men mina ögon fastnade på den direkt så jag hann inte kolla vad det fanns för storlekar på de andra
  • Dancia
    Lapskojs skrev 2008-09-18 17:25:26 följande:
    Åååå, vilka velpellar vi är. Bor i Göteborg och kan åka till Ullared i princip när som helst. Nu är frågan om man ska satsa på tidig morgon eller sen eftermiddag? Vår senaste plan är att åka vid halv fyra och alltså vara där ca kl 17-20. Är det smartare än att vara där kl 8 på morgonen?HILFE!!!
    Ja det är MYCKET smartare att åka på eftermiddagen. Jag var där med min granne en vardag på eftermiddagen och det var nästan inget folk alls . Man kunde gå fritt med kundvagnen för en gångs skull
  • Dancia
    Donna69 skrev 2008-09-19 11:53:02 följande:
    finns det naturdiet där?
    Du menar såna soppor och sånt? isf ja
  • Dancia
    hoppfull trots allt skrev 2008-09-22 12:56:32 följande:
    Nyss bokat boende för en härlig tripp till Ullared!Någon som har koll på om dom har vinterjackor för gravida? Ammningsbehå? Babysitter? Tacksam för tips
    Vinterjackor som är specialsydda för gravida är jag osäker på, men du kommer säkert hitta någon som kommer passa hela vintern ändå . Jag behövde aldrig en speciell vinterjacka. AmningsBH finns det massor och babysitter finns det också ett par varianter av
Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8