• fish

    Ingen sperma.

    Min sambo lider av detta efter operation av en tumör i tjocktarmen. Läkarna har inte nämnt någonting om att det går att behandla. I hans fall är det nervpåverkan efter operationen. önskar man visste om det kan gå över. Jag undrar4 också över detta med antihistaminer och skulle vilja pröva på eget bevåg.

  • fish

    Alice05-Det låter ju fantastiskt att man kanske kan få hjälp. Jag har tagit för givet att man måste betala själv om man har ett barn redan. Jag vet inte hur ni känner men för mig är det jättejobbigt att det blivit som det blivit. Känns meningslöst att ha sex utan att det kommer något (.

  • fish

    Min mamma är läkare sen trettio år och har stött på ETT sånt fall genom åren hos sina patienter. Det säger väl en del om hur mkt folk delar med sig om just detta. Det är ju verkligen extremt privat och de enstaka jag nämt det för har inte någonsin hört talas om det innan,

  • fish

    Bebis-mycket möjligt att du har rätt tyvärr..verkligen hemskt i så fall för det är just det som gör det så svårt tycker jag att ingen förstår eller anar någonting.

  • fish

    Gud vilka positiva nyheter!! För er men även bra för mig att veta att insemination inte behöver kosta oss massa. Troligen måste det till ivf men den som lever får se.

Svar på tråden Ingen sperma.