Inlägg från: TuSSen09 |Visa alla inlägg
  • TuSSen09

    Vi som fortfarande försöker Utmana Livmodertappens Egna Vilja

    Disan skrev 2008-10-06 09:02:27 följande:
    shadowstorm: Ajajaj då! Trist!tussen: Visst brukar din tapp vara stor och hård, minsann! Hoppas att den här nya tappen håller i sig och att det inte är hormonpåverkan bara...
    Ja jag har ett minne av det att jag brukar säga, suck nu är den stor och hård som alltid, men nu känns den som ett litet knapphålshuvud. Haha, liten och långt där inne och mjukare.. men men den ändras ju kanske bara är så tillfällig, lite håll i äggstocken har jag just nu också, har säkert inte ens älat men det är skönt och inte veta!

    I örat har jag haft i 3 dagar nu temp över 37 grader i minnen där jag brukar tempa legat stadigt på 36.8 sen dippen i fredags.. började dippa i torsdags men innan dess så låg den också på 36.8..

    så tempen är annorlunda nu också men men.. näe jag tror inte för tidigt dessutom, för analyser
  • TuSSen09
    Disan skrev 2008-10-07 10:29:12 följande:
    tussen: men din temp brukar ju vara megalåg i vanliga fall ANALYSERA MERA
    fast tempen är den samma som alltid i munnen, det är i örat den är högre... annars är allt som vanligt, mår illa av och till idag och är dålig i magen Suck!

    dock tog seabanden lite illamående, pust!
  • TuSSen09
    icka76 skrev 2008-10-07 15:47:58 följande:
    Tussen: Du tar väl tempen på samma aätt varje morgon och vid samma tid? Annars är det svårt att analysera
    i minnen, ska naturligtvis vara i MUNNEN!

    japp skrev det i örat har det varierat över 37 och i munnen har tempen legat stadigt på 36.8 sen dippen i fredags!
  • TuSSen09
    ewq skrev 2008-10-07 18:27:20 följande:
    Min tapp är jätte högt upp,öppen,hal och mjuk/hård. LH stegning idag Fullt ut..
    Äldags då med andra ord Bus på karln

    Här är tappen lite större nu, suck, som den brukar
  • TuSSen09
    Trollmamma07 skrev 2008-10-08 11:58:11 följande:
    Åh vill också få börja försöka igen *suck* Men har fått grav.förbud innan jag fått minst 1 helst 2 menser *snyft* Var in på skrapning igår..
    *krama*
    kan inte ens tänka vad man går igenom efter mf/ma och skrapning 1-2 mensar, uch det lät för länge men kanske bäst ändå och låta kroppen återhämta sig, så man förstår ju läkarna samtidigt för din egen skull och nästa bebis också kanske ... hoppas du blir gravid på 3.e mensen då då det är grönt och fortsätta
  • TuSSen09

    En annan har förlorat hoppet igen, kroppen beter sig precis precis som vanligt, är såååå LESS på detta!

  • TuSSen09
    Mysingen skrev 2008-10-08 15:14:59 följande:
    Tussen, hur många dagar efter äl är du? Vad får dig att känna att det är över? Va trist om det är så...
    bara 5 men efter 21 försök känner jag min kropp...
  • TuSSen09
    Trollmamma07 skrev 2008-10-08 16:08:59 följande:
    Ja det känns som för länge just nu... Men är väl lika bäst att vänta minst en mens så kroppen har hunnit återhämta sig å så. Men men... Som min sambo säger om det hela.. Hellre nu än om 5 månader.Måste säga att du är stark som har pallat att hålla hoppet uppe så länge! Jag tror på dig tussen!
    Ja det är tråkigt med mf/ma och man får ju hålla med din sambo också.. Uch en kompis till min Johan fick tabort sitt barn i v 18 pga att barnets lever inte hade utvecklats ordentligt eller vad det nu var... trist... nu väntar hon barn igen och denna gång går det bra! Min kusin fick i september en liten flicka som vid 1 månads ålder vägde 2.6 hon kämpar för sitt liv med hjärtproblem ska få pacemaker här snart bara hon ätit upp sig lite.

    Man måste väl hålla både humöret och hoppet uppe, dock är det inte lätt, kanske verkar posetivare utifrån men innefrån skriker jag och gråter av avundsjuka!§
  • TuSSen09
    Trollmamma07 skrev 2008-10-08 16:18:01 följande:
    Kan förstå det tussen.. kan säga att du är inte ensam, även om jag inte försökt lika länge som du så vet jag endock hur denna förtärande längtan känns... Har haft den enda sedan min dotter föddes... Man blir så ledsen över att höra dom som bara klagar under graviditeterna när dom inte kan se vilken gåva det egentligen är
    Ja eller hur och höra hur jobbigt det är med små bebisar osv, varför skaffade man barn istället klart att det inte är en dans på rosor, vad hade dom förväntat sig, nog för att det är mysigt men en rejäl omställning... Nej längtan är densamme varje sig man försökt 2 år som några månader..  dock tycker jag att man nog inte ska klaga efter 1-2 månaders försökande men det är en tid det med för den som så gärna vill klart man säger, varför inte ja när alla andra, suck! Ja du fattar nog.

    Ja så fort fanny kom upp på mitt bröst så sa Johan. Jaha älskling när ska vi ha nästa? Då kunde jag slå ner han om jag inte var så avtrubbad idag ja om jag ändå fick uppleva den känslan och plussa igen!
  • TuSSen09
    Trollmamma07 skrev 2008-10-08 16:19:49 följande:
    2.6kg vid 1 månads ålder? Är ju bamsestort haha! Min skrutt vägde ju ca 1kg vid 1 månads ålder (trist med hjärtproblemen, håller tummarna att hon är stark och klarar sig!)
    Njae, inte om man jämnför med Fanny som vägde 4040 när hon föddes och vid 1 månads ålder hade fanny lagt på sig 1½ kg, :-P så enligt fanny så är hon pytte, pytte ju.
Svar på tråden Vi som fortfarande försöker Utmana Livmodertappens Egna Vilja