• Anonym

    ont efter bröstförstoring

    hejsan!Jag ska göra en bröstoperation i november! Lyft+inlägg.. Är så nervös...

  • Anonym

    ijönköping,kosmetisk kirugi! deska tydligen vara superbra!

  • Anonym

    Ja det gör väldigt ont skulle jag säga. Jag gjorde min i somras. Jag hade jätteont 4 dagar sen blev det bättre. Men har en kompis som tyckte det gjorde ont längre.

    incka: JA man mår mycket bättre om det är brösten som problemet sitter i. Är du inte lycklig i person så gör det inte än lyckligare. Då bör man nog kanske prata med någon.
    Mitt självförtroende har alltid varit bra, men efter 2 barn så såg blev de hemska. Jag ångrar ingenting, jag har skitsnygga bröst och min form ser både propotionelig (vet ej hur det stavas tyvärr) och finare ut.

    För övrigt så bör du ha någon som kan avlasta dig i några dagar. Jag hade tur som hade sambon hemma som tog barnen. Lyfta kan du inte göra, efter några dar kan du ta hand om hemmet lite lätt. Det är en operation, det är ingen liten sak.

    För mer info skulle jag rekomendera www.qvinna.info

    Hoppas du blir nöjd och läs på. Smärta är också olika för alla. Dessutom får du smärtlindring. Men för mig så räckte den inte riktigt till de första dagarna. Man får ta 3 ggr dygn.

  • Anonym

    incka; Ja men det är lätt för dig att säga som haft gigantiska bröst före din op. Du har ju samma storlek som jag har nu. Du gjorde det för fysiska skäl.

    Jag gjorde det för min fåfängas skull, helt rakt ut. Jag ville ha större snyggare och fasta bröst som dessutom ser lite oäkta ut, och jag lovar det kan man aaaaldrig säga rakt ut för det måste alltid finnas ett problem för att man vill förändra sig, det tycker jag är väldigt märkligt. Vi fixar håret hos frissan, vi andvänder antirynkkräm, vi sminkar oss. JA operera sig är lite mer extremt men det görs och det finns tillgängligt.

    Har aldrig haft problem med killar trots min akupa, har aldrig någonsin hört ett negativt ord om det. Min sambo ville inte ens att jag skulle göra det, jag dög som jag var.

    Men jag ville bli snyggare helt enkelt, det låter väldigt ytligt och folk få tycka som de vill jag är så nöjd och tog ett bra beslut. Visst velade jag in i det sista för att det faktiskt var en operation med risker men till sist så vägde det beslutet över.

    Jag var som sagt redan lycklig innan detta gjorde jag enbart för min fåfängas skull och rent kroppsligt så är jag lyckligare för nu suckar jag inte varje gång jag ser mig själv i spegeln, jag tar av mig mer än gärna framför sambon, han fick inte ens se mig utan tröja innan då jag skämdes för brösten.

    Visst sitter problemet i huvudet, fast ändå inte. Jag rekomenderar inte att någon ska operera sig, men jag förstår att folk vill det. Och som jag är man olycklig bara för ett par bröst så har man nog andra problem också o då blir man inte lyckligare.

    Det kanske inte låter vettigt men så ser jag det.

  • Anonym

    Nja, jag hade inte så ont alls, kände mig mer öm. Man får smärtstillande men jag behövde bara ta de ca 3 dagar.
    Blev riktigt förstoppad däremot av de smärtstillande (värdelöst vetande)

  • Anonym

    det kan kännas väldigt tugnt att andas efter och du kan ligga och spy i flera tim och ha jätte ont, men trotts detta funderar ja på det

  • Anonym

    Oj, detta har jag inte hört någon råkat ut för. Men tål/är känslig man inte riktigt narkosen är det klart man kan spy som en gris sen


    Anonym skrev 2008-09-18 20:39:23 följande:
    det kan kännas väldigt tugnt att andas efter och du kan ligga och spy i flera tim och ha jätte ont, men trotts detta funderar ja på det
  • Anonym

    Först vill jag säga att de lägger oftast bakom muskeln på personer som är smala och väldigt tunnhudade om man säger så, det ser bäst ut. Personer som tränar mycket brukar det ofta sätt framför.

    Incka; Jag svarade som första anonym på ditt inlägg. Jag känner inte att jag har problem med varken självkänsla eller så. Jag bryr mig om hur jag ser ut och är fåfäng helt enkelt.
    Det känns inte som jag måste gå in i mig själv och fixa något problem psykiskt som inte finns. Det finns ju dom som lider av att det tror att de är fula fast de kanske itne är det men alla har vi nog något som vi kanske inte är nöjda med fast vi "ska" vara det för så är vi födda. Nu är ju inte världen så. Mitt utsseende är inte allt, och jag trivdes med mina a-kupor innan. DÅ var jag även pinnsmal och nu har jag mer former och att då se dessa randiga, ärriga uttömda bröst gjorde mig blyg och tyckte inte ens en bh hjälpte.
    Varför mitt utseende är viktigt för mig är inget jag känner jag behöver fundera på så mycket, det är så bara och på ett sunt sätt. Jag kommer aldrig göra något annat under kniven.

    Skulle det ena avlösa det andra så skulle  nog min omgivning börja undra och då har man nog ett problem. Så ser jag inte det bara för att jag fixade brösten. Om du bryter näsan och den blir sne vill man inte fixa den då, eller ska man bara acceptera den. Hur vi än funderar på det så kommer denna världen alltid vara såhär. Jag trivs och känner mig tillfreds med mig själv. Och jag är lycklig för allt annat i mitt liv är bra, brösten är egot i mig. Jag vill inte ha kommentarer på brösten det är inte det jag var ute efter, att kunna se sig själv i spegeln och känna sig nöjd, det är något som alla ska få känna. Brösten gör att mina kläder sitter bättre och att jag ser lagom ut på alla ställen. Jag klär mig inte heller på ett sätt som uppmärksammar brösten och om jag väl gör det och någon ger en komplimang för dom så får dom väl göra det.

    Men jag skulle aldrig vilja ha större än mina c/d kupor. Jag förstår att större ger problem och varför folk opererar dom mindre.
    Det är ju en skillnad såklart. Jag tror varje enskild person får avgöra om de lever sunt eller ej. operationer kan gå till överdrift, absolut men det är jättevanligt att kvinnor som ammat och fött barn väljer operation. Mer vanligt än vad vi tror. Och för de flesta stannar det där också.

  • Anonym

    Opererade mig för exakt två veckor sedan, dom la bakom bröstmuskeln, smärtan inte alls som jag trodde ganska ömt men ingen fara det går att leva med i tre dagar, armarna kunde jag röra, kunde dock inte ta på mig kläder på över kroppen, sen efter tre dagar släppte det mesta då är det bara mest ömt. så vill man gärna ha bröst som jag ville så är det värt all smärta.

  • Anonym
    incka skrev 2008-09-18 13:36:20 följande:
    Kan ett problem sitta i brösten? Sitter det inte i ditt huvud om du anser att det är så viktigt att du måste lägga dig under kniven? För att vara helt ärlig kritiserar jag inte, jag undrar bara hur människor tänker före och efter operation. Själv gjorde jag en bröstförminskning för snart 2 år sedan, det absolut bästa jag nånsin gjort i hela mitt liv. Jag kan nu röra på nacken, lyfta armarna ovanför axlarna, finna en BH som ger stöd, äntligen gå och gymma så jag kan bygga upp mina mag och ryggmuskler igen osv osv.. Jag är så trött på bröst så jag faktiskt bad kirurgen att göra dem till små små B, men han sa att det inte skulle vara möjligt att gå från G till B så jag fick en liten C istället. Jag är så trött på bröst och på den betydelsen som kvinnor lägger i dem.. Män jag känner både innan och före tycker om mina bröst NU, inte före. Stora bröst gör en inte lycklig, ger en inte fler killar, får en inte att se bättre ut på stranden. Det är det ju bara din inre utstrålning och självförtroende som kan! det, är min ståndpunkt Jag försöker nog bara egentligen bara ge lite stöd till dem som tror att perfekta bröst gör en lyckligare, då jag kommer därifrån - och inte fan gjorde det mig lyckligare
    Det är ju så att alla inte drömmer om mega brösten, men för dom som brösten försvunnit på , så känner man sej okvinnlig till max, jättekul att gå och bada tex, när det inte blir nåt kvar i badräkten eller man ser ut som en liten fjortis i en löjligt liten bh del..eller inte heller en jättekul känsla när sambon rör brösten och gör allt för att övertyga att dom duger och inte alls är så små som man själv tycker men ändå kan man bara inte släppa det, eller för det tredje och viktigaste, inga kläder sitter snyggt för man har inga bröst!!

    Jag ska själv göra en efter sista barnet sen..
Svar på tråden ont efter bröstförstoring