Inlägg från: LucasMama nr1 |Visa alla inlägg
  • LucasMama nr1

    Vi som haft Hepatos.

    Hejhej!

    Är i v35 o äntligen sjunker mina levervärden...haft me båda mina..första fick ja i v 32 o var nog i samma me de barn ja väntar nu...

    de är en helvetisk klåda som är svår o förstå för de som inte haft de...ligger o kliar mig me gafflar...

    KÄmpa på ! de kommer nåt gott ur de hela o klådan försvinner så fort bebisen tittar ut = ) gjorde de me min första varjefall!

  • LucasMama nr1

    Tji fick ja idag...blev så lessen...trodde mina värden var på nedgång men så ringde min bm o sa att de stigit från 6 till 10 ...alllt är upp o ner o ja käner mig redan så lessen o så får ja ett sånt besked...så nu ska ja in på kontroll igen på måndag...

  • LucasMama nr1

    ja är i v 35+5 så de är ju inte så lång tid kvar men ja är jätte rädd för at behöva bli igångsatt

  • LucasMama nr1

    Ja slapp bli igångsatt o vill inte bli de nu heller...mina värden är nu på 10 nån som vet om de är mycket?

  • LucasMama nr1

    okej då behöver ja kanske inte oroa mig som jag gör nu...om de nu inet hastigt stiger förstås!

    Hur var de att bli igångsatt?

  • LucasMama nr1

    MIna värden har stigit sen ja började me Ursofalken...är inte d lite konstigt ? tycker de kliar mindre nån dag o mer nån annan...går här me min gaffel...

  • LucasMama nr1

    haha ja gaffeln är utmärkt o klia sig me = ) hoppas bara min son inte säger på dagis när de äter " min mamma kliar sig me en gaffel = ) "

    Ja tog nya tester igår så nu väntar ja på svar o de försökte göra en hinnsvepning men kom inte åt...blev så besviken = (

    Just nu har ja mest förvärkar som ine tycks ge nåt o skitont i armar o överallt så de tar över klådan... hur mår ni andra?

  • LucasMama nr1

    Sholof; Ja den där tavegylen är ju rena sömnpillret...men de tog ca 2 veckor sen var jag van vid den...hoppas de blir bättre för dig snart!

  • LucasMama nr1

    miJo:Mina värden ligger på 10 o de är inget alarmerande...de har ändå koll på mig med ctg o ul en gång i veckan men vad ja läst här så har de som legat på ca 80 blivit igångsatta...ja hade högre värden me min första så ja oroar mig just nu inet så mycket...eller jo de gör jag, att värdena ska stiga rättvade skitmycket men de har koll på mig hela tiden...har du varit på extra koll?

  • LucasMama nr1

    MiJo:

    ja var som du...dagen ja tog proverna kliade det inte så mycket men sedan började det klia rejält...avvakta svaren o säg som du känner till din bm så att de forstätter ta prover på dig..stå på dig. Ja äter Ursufalk o tavegyl när ja ej står ut...hade hepatos med första, kanske ja skrivit. Jag går i hbg o de har koll på mig 1 gång i veckan vilket är väldigt skönt...gjort två ul o tar ctg varje gång. Skönt o veta att allt är bra o att mitt barn mår bra. Prata med din bm o att du vill komma till seriösa läkare...inte såna som bara sitter o sjukskriver folk, något de gör på min mvc. Ja de känns hopplöst att man ska få vänta så himla länge på proverna...min bm är så bra så vi tog extra o hon ringde o jagade efter svaren.

    Lycka till!

  • LucasMama nr1

    Har bf idag o min klåda har kommit tillbaka... = (

Svar på tråden Vi som haft Hepatos.