• Tiiah

    Fler förstföderskor i Göteborg med BF i oktober?

    Hej!

    Jag tänkte höra om det finns fler i Göteborg som ska få sitt första barn nu i oktober? Ska vi räkna ner tillsammans?

    Jag har BF 16/10 och längtar något så sjukt mycket....

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-10-12 01:50
    BF-Lista:
    (säg till, så skriver jag till er som inte står med...)
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7 One wish
    8
    9
    10 Charlie81
    11
    12
    13
    14
    15
    16 Tiiah
    17 LaLinda
    18
    19 Pattisza väntar nr 2.
    20
    21
    22 hildur h
    23
    24
    25 Sessa 84
    26 orkide84
    27 Crocco
    28
    29
    30
    31

  • Svar på tråden Fler förstföderskor i Göteborg med BF i oktober?
  • sessa 84
    Tiiah skrev 2008-10-11 15:18:17 följande:
    Härligt att höra att din kompis trivs bra! En del rynkar på näsan och tycker att vi är lite galna som flyttar från ett läge så nära stan till ut i "förorten" eller vad man ska kalla det, men jag tycker Partille är helt okej. Lite som Mölndal där jag är uppväxt, ganska lugnt...det finns ju värre ställen i Göteborg där jag absolut inte velat bo...Sessa 84: Runt furulund är det, furumossen tror jag området heter...skolor och förskolor ligger i närheten och dessutom en massa grönområden, perfekt för mig som gillar att gå promenader (nu med vagnen )
    jag tycker det är ett jättefint område, inte så långt från något men ändå lite avskillt från centrum,jätte mysigt att gå mot kåsjön, har promenerat på många vägar där,även åkt moppe när jag var i den åldern Skrattande det är väl därför jag känner mig hemma här i mölndal, det är väldigt lugna områden som det inte händer så mycket i. har aldrig sett partille som någon förort, mer om man åker mot utbyhållet isf. Mkt natur är det där iaf, och många fina vägar bort mot landvetter till oxå.
  • sessa 84

    jag tror mitt vatten gick precis, ska ringa till sjukan om 2timmar igen, bebis snart kanske tjoho Hemlis

  • Orchide84

    ohh vad spännande.. du får hålla oss uppdaterade.. hoppas att det är på gång nu då så du snart får träffa din knodd!!

  • sessa 84

    klart jag håller er uppdaterade,vi väntar ju på samma sak allihopSkrattande.
    det rinner här hela tiden, kan inte vara något annat,hoppas jag inte iaf, dom blev helt chockade att jag inte hade ringt innan eftersom det har runnit till och från hela dagen.men som sagt drar mig verkligen för att ringa i onödan. får se vad dom säger om 1 timma Glad

  • Orchide84

    men vad skönt att de ändå hade en sån inställning, annaras har man ju hört en del som ringer o får prata med jättegriniga bm.. jag hoppas verkligen du får trevliga bm resterande tid tills du kommit hem igen med din knodd..
    men jag förstår att du inte vill ringa i "onödan", får se när det ger sig här.. just nu känns det som jag kan få vänta ett tag till.. hehe

  • sessa 84

    jag trodde att jag skulle få vänta ett bra tag till, men det började med förvärkar sen i måndags och nu hoppas jag vattnet verkligen gick annars undrar jag ju vad man har vätska där nere som kan vara sååå mkt hehe, inga direkta värkar som har kommit igång iaf, känns mer som lätta förvärkar att magen blåser upp sig lite. får väl se när jag åker in hoppas är på G så att försvinnerSkrattande har varit lite väl tungt denna veckan.

  • Orchide84

    spännande, har också haft lite förvärkar o sd denna veckan, men jag tar det inte så allvarligt vill ju inte hoppas för mycket.. sen gör det inget om min bebis väntar ett par dagar till, känner att jag behöver vila upp mig lite och fixa iordning lite till innan, slutade ju jobba i onsdags så har inte haft så mycket tid.. men vill ju helst inte behöva gå över tiden...
    hoppas det satt igång nu då iaf.. det borde ju vart vattnet om det är mycket..

  • sessa 84

    har varit inne nu och vattnet har gått så nu ska jag gå på kontroll fram till på måndag sen sätter dom igång mig. så nu måste jag vila rejält, uppdaterar er så fort det händer något här:)

  • Tiiah

    sessa 84 skrev 2008-10-12 01:06:55 följande:


    har varit inne nu och vattnet har gått så nu ska jag gå på kontroll fram till på måndag sen sätter dom igång mig. så nu måste jag vila rejält, uppdaterar er så fort det händer något här:)
    Shit, vad roligt!!
    Och jag är verkligen tokavis på dig kan jag lova

    Lycka till!!!
Svar på tråden Fler förstföderskor i Göteborg med BF i oktober?