• 9Kärleken6

    Pergopinglor med bebisar

    VÄLKOMMEN till tråden för dig som varit aktiv i pergopinglornas trådar inne på Planerar barn och Väntar barn och nu tagit steget över till FÖRÄLDER! Din efterlängtade BEBIS är äntligen här! Nu väntar en spännande tid och här kan vi ventilera alla frågor och funderingar vi har, de stunder vi hinner sätta oss vid datorn!

    Detta är då fortsättningstråden på den tråd som serendipity startade och jag har bara kopierat hennes text som ni märker

    Välkomna hit alla gamla som nya pergobebisarföräldrar

    Version # 8: http://www.familjeliv.se/Forum-11-269/m31515031.ht ml
    Version # 7: www.familjeliv.se/Forum-11-269/m28642695.html
    Version # 9: www.familjeliv.se/Forum-11-269/m34207946.html


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-12-17 08:46
    Har odnat en ny födelsedagslista för våra pergobarn: www.familjeliv.se/Forum-11-236/m39407390.html
  • Svar på tråden Pergopinglor med bebisar
  • MariaK

    Jag är med här!!!! Tack dodisens mamma o tack kärleken för ny tråd!!!!!


    Moa & Måns & Milo mina älsklingar!!!!
  • MariaK

    Idag har Milos första lilla risgryn tittat fram på självaste 8 månaders dagen!!!!!!


    Moa & Måns & Milo mina älsklingar!!!!
  • Meja1

    Hej tjejer! Hittade oxå hit tack vare Kärleken
    Hoppas ni haft en bra helg. Vi har tagit långa promenader, myst i sängen , hälsat på farmor och farfar och bara haft det superlugnt, så skönt! Tyvärr är man är ju rätt trött på kvällarna så det blir inte lika mycket hångel längre vi måste skärpa oss!!!
    Men fasen vad dagarna går fort, nu e det måndag i morgon IGEN...
    Vi ska börja på föräldragruppen "kottarna" nästa måndag. Ska bli roligt, jag hoppas ju på att träffa lite fler mammor här där vi precis flyttat som vi kan promenera lite med på dagarna.
    Får se hur det blir men det ska bli kul!
    Kram på er och sov gott

  • Simben

    Hej och tack fär vägvisningen

    Kärleken..skulle gärna hjälpa att sprida men svårt att veta vilka ni redan skickat i inbox till?

    Lycklig; Grattis en dag för sent till 8 månader och första risgrynet i munnen
    Här har risgryn nummer sju tittat fram i helgen och Maja blir ju inte 8 månader förrän på lördag

    Annars börjar här bli lite förkylt. Agnes hostar en del men ingen rinnande näsa eller nåt..brukar ju alltid börjar med det annars så vet inte hur detta komma utveckla sig.
    Maja är frisk än så länge men lär väl oxå åka på det sen men man får väl inte klaga..känns som om dom varit friska länge nu.

    Nu har amningen oxå börjat trappas ner lite. har inte ammat på dagen i två dagar nu. däremot på natt eller rättare sagt..tidig morgon som typ mellan halv fem och sex nånstans. får se om det fortsätter så. känner inget i brösten heller så den dagen man slutar lär nog allt gå smärtfritt till

    Hon äter fortfarande lite si så där...man får sitta länge och mata men jag kämpar på iallafall.
    tänkte jag skulle börja med fullkornsgröt ett av målen sen i helgen då hon blir 8 månader...se om det plus ännu mer vatten ger någon verkan på hennes oftast hårda mage. Hon får ju laktulos nu och bajsar varje dag iallafall. ibland hårt och ibland löst men utan laktulosen skulle det inte funka alls.

    Maja har inte börjat krypa eller vända sig eller nåt än. hon sitter där man sitter eller ja..hon gungar ju på rumpan och flyttar sig nån meter ibland om det är halt golv fast det är inte så medvetet känns det som. jag lägger henne på mage varje dag lite men det går bara några minuter sen blir hon vansinnig. Hon backar bara bakåt och vill inte alls va med på den träningen
    I sängen kan hon komma upp i krypställningn och står så och gungar lite men det går inte på golvet....där är det för halt och även på matta så går det inte på golvet.
    Vi får väl se om det händer nåt närmaste månaden....

    det var lite om oss....

    Kram kram

  • Simben

    är det nån som kan gå in på Teolins mammas sida och ge länken till henne? jag är oinbjuden men nån annan kanske kan? eller har hon fått länken redan?

  • Jeanette

    *TITTIT*

    Och... Tack för tråden!!

    Skriver mer sedan...

    Kramiz


    ?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?. Mina mirakel.... -90, -92 (ängeln Alexander), -04, -07.?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?.
  • Simben

    nu har jag oxå skickart länken vidare till några..kanske har ni fått dubbelt en del och hoppas ni ursäktar vår spamming isåfall

    1 oc 1 blir 3 däremot är jag oinbjuden till så lycklig tror att du är välkommen där så meddelar du henne? det är alltså Teolins mamma

    Ha det gott alla!!

  • gbg30plus

    Hej tjejer och tack Simben för vägvisningen! Med oss är det fint, om än förkylt även här. Framförallt Bianca hostar och snuvar och jag är lite småorolig för det där med förhöjd risk för astma när man haft RS. Elliot är hemma idag, som vanligt på måndagar, och Farmor leker med honom uppe medan Bianca rejsar runt i gåstolen här nere. Bianca kryper inte heller eller så ännu, men hon går sen en månad när ma håller i hennes händer. Precis som Elliot gjorde. Hon verkligen avskyr att ligga på mage, så det blir nog ingen krypning där på många månader. I familjen regnar det plus; min mans bror, min bror och min syster ska alla ha barn i april-maj (tredje, andra respektive första barnet). Så spännande! Och roligt för Bianca med kusiner som bara är ett år yngre.

    Dags att underhålla damen. Sköt om er!

  • Skräpis

    Har oxå hittat hit nu. Helgen har varit lugn utan barn då Daniel sov hos mormor och vi gick ut och åt och drack öl i lördags.

Svar på tråden Pergopinglor med bebisar