• 9Kärleken6

    Pergopinglor med bebisar

    VÄLKOMMEN till tråden för dig som varit aktiv i pergopinglornas trådar inne på Planerar barn och Väntar barn och nu tagit steget över till FÖRÄLDER! Din efterlängtade BEBIS är äntligen här! Nu väntar en spännande tid och här kan vi ventilera alla frågor och funderingar vi har, de stunder vi hinner sätta oss vid datorn!

    Detta är då fortsättningstråden på den tråd som serendipity startade och jag har bara kopierat hennes text som ni märker

    Välkomna hit alla gamla som nya pergobebisarföräldrar

    Version # 8: http://www.familjeliv.se/Forum-11-269/m31515031.ht ml
    Version # 7: www.familjeliv.se/Forum-11-269/m28642695.html
    Version # 9: www.familjeliv.se/Forum-11-269/m34207946.html


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-12-17 08:46
    Har odnat en ny födelsedagslista för våra pergobarn: www.familjeliv.se/Forum-11-236/m39407390.html
  • Svar på tråden Pergopinglor med bebisar
  • 1 och 1 är 3

    E de bara jag som itne kommer in i gravid tråden!?

    Skulle länka till en tjej som ätit pergo men kommer inte in

  • love actually

    Lillskruttet, ja vad märkligt att de inte kollade dig när du fick dubbel dos iom att bara en enkel kan öka "chanserna" till 1 på 10 istället för 100. Jag äter p-piller nu...men de ställer ju till det med humöret. Minst sagt.. Hehe. Hade en p-stav ett tag förut men då fick jag bara en massa mellanblödningar. Pest eller kolera...
    Jamen just du planerar ju bröllis! Går det bra? Jag har börjat spana lite på sånt jag med - friade ju till N för en månad sedan. Jösses vilken djungel alltså! Phu!

    1 och 1, säger som föregående talare...1. be inte om ursäkt, 2. sådär känner alla mer eller mindre. Idag hade jag också en sån dag.. Sofie är ledig från dagis på onsdagar så hon blir lite lätt rastlös, Charlie vill inte gå ut och leka för han kan ju inte gå ännu och sitta i vagnen eller krypa i gräset vill han inte och jag kan inte bära honom för då springer Sofie iväg. Så det blir till att vara inne. Hon tar hans leksaker och han blir jättearg. Att vara föräldraledig har ingenting med ledighet att göra... När jag tycker att det känns tungt brukar min mamma säga "men sen när han är hemma med barnen kommer han att förstå" - jaha! Det hjälper ju inte mig NU! Att bara få sätta sig ned och äta i lugn och ro, inte kall mat och inte skållhet mat är värd guld! Nu ska jag inte klaga för min kille är inte ens borta hälften så mkt som din...jag är så imponerad av alla som drar lika stora lass som du! Åh vad jag svammlar...

    Lycklig77, usch vad hemskt! Men vilken tur att det gick bra!


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
  • 1 och 1 är 3

    Love: Tack! Känns bra att de finns någon som förstår iaf. I morgon ska jag som sagt på me&i party. Jag kommer ta T med mej... Har dock pratat med V nu och de känns som att han har tänkt lite... (hoppas de iaf) på fredag ska jag åka och sola på morgonen, på vägen hem ska jag köpa nya frallor på konditoriet till frukost, sen ska vi åka och shoppa hela familjen. Jag behöver en ny jacka, de börjar ju bli kallt, å vantar! Kan ju inte ha händerna i fickorna nu när man helt plötsligt har en vagn att köra. Och så ville V ha nya tofflor

    Som sagt, tror han förstår lite.. eller ger han bara efter lite för att jag ska bli nöjd. Hur som helst så hoppas jag de blir som han sagt nu oxå...-.

  • Meja1

    Säger som föregående jag med.... Känner verkligen igen syndromet Även om min man hjälper till en hel del nä'r han väl är hemma så fattar han ändå inte hur jag har det när han INTE är hemma. Man tycker att man sliter och fixar och grjejar och är med lilltjejen och det man vill ha då är ju åtminstone lite uppskattning för det man gjort, några fina ord, eller att han uppmärksammat att nya rena vikta kläder helt plötsligt hoppat in i lådan nej, skämt åsido...Man lever i olika världar när den ene jobbar och den andra är hemma. Jag önskar oxå att fler män kunde vara hemma en längre period så skulle de nog ha en helt annan förståelse. Tyvärr faller det ju många gånger på ekonomin....
    Tycker vi ska klappa oss själva på axeln lite oftare för att vi kvinnor/mammor gör ett så jäkla bra jobb med våra barn
    Så kram på er alla kämpande mammor

    och en extra varm kram till lycklig... hua vilken pärs!!!! Stackare, tur att han inte fick hjärmskakning eller så. Men håll koll så han inte slöar till bara.

  • LillSkruttet
    Lycklig: Usch då vad otäckt!! Tur att det inte blev värre iallafall.

    *suck* Tyra hade 39,6 igår i feber, hon som VÄLDIGT sällan har feber och då oftast bara strax över 38 grader. Gav alvedon. 3 timmar senare när jag skulle lägga henne för natten hade hon 38,6.....funderade en stund och gav henne mer alvedon. 2:30 inatt vaknade hon och skrek, brännhet. Var väldigt omedgörlig när vi skulle ta tempen, men den steg upp till 39,1 trots att det inte blev full mättid.......alvedon igen.
    Imorse 37,1 (!!!) men nu 39,5....
    Pratade med vc och fick läkartid imorgon (hon hade ingen att frambringa idag tyvärr) för hon ville nog att en läkare kollade Tyra, hon har ju haft febertoppar över 39 grader i 5 dygn nu, samt djupare hosta (den gav aldrig med sig helt efter förkylningen för 5 veckor sedan, och nu är den värre).
    Så, vi får se vad läkaren säger imorgon.....

    Känns så surt, för sambon åker på kryssning med jobbet idag till imorgon. Så jag blir själv med Tyra hela natten. Känns lite olustigt när hon får hög feber emellanåt, att vara ensam med henne. kommer väl inte sova en blund inatt, bara kolla att Tyra mår bra.
    Mamma till underverket Tyra Linnea född 21 mars 2007
  • 9Kärleken6

    lycklig: hur har det gått??? *styrkekram*

    lillskruttet: prova kombinera alvedon å ipreen. de tillsammans har hjälpt nina nr feber inte velat ge sig vid bara alvedon. bra du får komma på kontroll!!!

    kolla in detta:
    ">

     mina tjejer det!!!


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • MariaK

    Jodå natten var lugn o ida har han vatt som vanligt!!!!!! *Pust* Han har lite sår på näsan o precis mellan ögonen börjar han få ett blåmärke man annars ser man inget.......

    Hoppas att det är lugnt!!!! De säger ju att de kan visa symptom länge efteråt men jag tror inte det är nån fara..... Han var ju inte avtuppad eller nått sånt!!!

    Starckars Tyra!!!!!!! Krya på henne från mig!!!!! O det kommer gå jättebra inatt ska du se!!!!! Ta in henne o låt henne sova jämte dig i dubbelsängen så har du fullständig koll ju!!!!

    Min karl är lika dan o vi har tre barn!!!!! Man tycker ju att de skulle lära sig nångång eller..........


    Moa & Måns & Milo mina älsklingar!!!!
  • LillSkruttet
    kärleken: Har ingen ipren hemma, så hon har bara fått alvedon. Försökte låta henne vara utan alvedon ett tag idag, svalkade av henne så gott det gick osv. Men när hon skulle sova låg hon bara och jämrade sig så hon fick en alvedon.

    Lycklig: Skönt att natten var bra och att han är som vanligt idag. Plutten vilken smäll....
    Ang Tyra så ska hon absolut få sova i dubbelsängen bredvid mig inatt. Hon fick dock somna i sin säng för annars hade hon nog bara krupit ur sängen. Ska bära in henne till dubbelsängen när jag lägger mig tänkte jag. Då kan jag också passa på att känna om hon behöver någon mer alvedon. Hoppas natten blir lugn.
    Mamma till underverket Tyra Linnea född 21 mars 2007
  • MariaK

    lillskruttet: Ja det får vi hoppas!!!!!! Åh lilla tjejen inte lätt o ha så hög feber ju!!!!!


    Moa & Måns & Milo mina älsklingar!!!!
  • love actually

    Lillskruttet, vad läskigt. Stackars lilltjejen! Hoppas natten blir lugn för er, förstår att du kommer att sova dåligt om något alls.. Här är det faktiskt en hel del barn som haft feber länge nu. Mina har iaf klarat sig än så länge. *peppar peppar*

    1 och 1, blev det nåt shoppat på me&I?

    nej, nu är det bäst att jag kryper ner. Ska ha hit jobbet på lunch imorgon och då är det väl inte så trevligt om jag somnar i maten. Haha!


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
Svar på tråden Pergopinglor med bebisar