• hejpa

    Föda i vecka 27? :S

    mina killar kom i v.25+2. det är åtta månader sen och de mår finfint. de hade några små infektioner på sjukhuset, men inget som gav några men. visst är de senare i utvecklingen, men annars märks det inte så mkt att de är prematur.
    vi fick stanna på sjukhus i 3 månader, det var ett helvete, mest för att man aldrig fick vara i fred med dem.

    fick föda med akutsnitt efter att jag sipprat vatten i 3 veckor. blev nersövd (visste inte ens att jag kunde fått vara vaken, så det var tur att ryggbedövningen inte funkade :S) och det gick jättebra.

    styrkekramar till dig. är säker på att allt kommer gå bra för er!

  • hejpa
    Dorro85 skrev 2008-10-08 15:27:47 följande:
    hej! då är du ungefär som jag. nån vecka tidigare födde du. vilken tur att allting gick bra hörru du. är glad för er skull :) 3 månader är en lång tid. men skulle min bebis komma nu, så skulle jag oxå få stanna så lång tid. min egentliga BF är 9 januari, så förmodligen får jag stanna till minst då.
    oj, förlåt! jag råkade skriva fel. 26+2 ska det självklart vara, så då är vi nästan precis lika :)
    ville bara ge dig två levande exempel på hur bra det oftast går.
    och nu, 8mån senare, så känns sjukhustiden som ett minne blott.
  • hejpa

    håller med din BM. det viktigaste är nog bara att du tar det lugnt och slappnar av. man får ta en timme i taget nästan. inget idé att hetsa upp sig över sånt som kan hända men inte har hänt än.


    Dorro85 skrev 2008-10-08 19:13:26 följande:
    Molly i Skåne skrev 2008-10-08 18:50:18 följande:
    jag är inte så nervös inför smärtan... utan komplikationerna efteråt. men har pratat lite med en BM här och hon sa till mig att jag inte ska oroa upp mig för saker som inte hänt ännu :) jag kanske inte alls behöver snittas och då nojjar jag upp mig i förväg.
  • hejpa
    Dorro85 skrev 2008-10-09 22:26:48 följande:
    lär bli bebis inom snar framtid... hade sammandragningar var 4e minut o de gjorde VUL på mig... knappt någon livmodertapp kvar... sen satte dom mig på ett sista försök bricanyldropp för natten.
    väntar med spänning på att få höra hur det går!
    all lycka till dig o bebben!!!
  • hejpa
    Dorro85 skrev 2008-10-13 02:54:57 följande:
    Hej!Nu har våran Mimmi kommit till världen (vecka 27+1)! Den 12 oktober 11.40 kom hon efter 50 timmars värkarbete (jag trodde jag skulle dö) och sedan akut kejsarsnitt. Jag öppnade mig otroligt sakta och mitt vatten ville inte gå. Jag sov ingenting, åt ingenting och fick inte dricka på flera timmar. 17 timmar utan bedövning och sedan lyckades dom iaf få in ryggmärgsbedövningen. Min bästa vän var lustgasen och det tackar jag för. Läkarna märkte att det inte skulle gå, så jag sövdes ner. När jag vaknade var vår lilla ängel ute! Hon är 40 cm och väger 1290g. Just nu ligger hon på NEO och mår bra! Jag hoppas verkligen att det håller sig!Själv har jag otroligt ont efter snittet, men det är första dagen så jag hoppas det blir bättre.Tack alla för allt stöd!
    grattis till tjejen! hon var ju rätt stor ändå, är säker på att det kommer gå jättebra för er.
    och kan säga att första dagen efter snitt är den värsta, sen blir det bara bättre och bättre :)
Svar på tråden Föda i vecka 27? :S