• analklåda

    Ingen livsglädje del xx

    *lägger till, läser och återkommer*


    the artist formerly known as KatastrofKatt
  • analklåda
    Anonym (Overload) skrev 2008-10-10 22:40:33 följande:
    *petar på* psssst det är JAG... kållektajvskitunge you nau...
    pöss påre!
    the artist formerly known as KatastrofKatt
  • analklåda

    måste bara säga att du är så himlans bra HH. tack för att du finns.


    the artist formerly known as KatastrofKatt
  • analklåda
    Anonym (Lissie) skrev 2008-10-13 16:47:31 följande:
    Så, nu har jag dragit första vita lögnen åt en kollega/vän, att jag bara har varit hemma för att jag är snuvig. Har tagit steget att boka in besök hos psykologen och kommer ta upp ev medicinering. Sen får tiden utvisa.

    den lögnen har jag dragit många ggr. men gott att du gör framsteg!


    jag gjorde det också ett tag. ringde till min läkare och sade som det var, att jag behövde hjälp. vilket jag fick. i tablettform.
    har nu slutat äta dem sedan ett halvår tillbaka, utan att meddela läkaren om mitt beslut. börjar dock inse att jag kanske tog fel beslut.
    skulle nog däremot behöva byta ut medicinen, eftersom jag inte märkte någon större skillnad med de jag hade. men det känns som att jag backat tillbaka till ruta ett.
    det är en kraftansträngning att behöva be om hjälp och jag tror inte att jag är stark nog.
    tror inte att jag har ork nog. det enda jag vill är att få sova, men det gör jag inte. jag sover varannan natt. allt kraschar omkring mig, men jag ids inte ta tag i det. jag orkar inte prata, orkar inte se folk i ögonen, orkar inte göra någonting.


    det enda jag gör, är att vänta. vänta på att allt ska bli bra. men det blir inte det va? det blir aldrig bra.


    the artist formerly known as KatastrofKatt
  • analklåda
    HH, jag åt dem inte särskilt länge. inte ens ett halvår, tror jag. det enda egentliga skillnaden jag märkte när jag åt dem, var att jag helt slutade att skapa. det kändes som att jag förtvinade. jag skrev ingenting, fotade inte. jag bara var. så orkar jag inte heller leva.
    men jo, jag skulle nog behöva någon slags hjälp iaf.
    har faktiskt tagit ett steg i rätt riktning. jag har bett om en utredning om adhd (har en alldeles egen adhd-konsult, då sonen är under utredning).
    men trots att det finns så många symptom som stämmer in på mig, är jag inte helt övertygad om att det skulle vara den rätta diagnosen. däremot är det en början. vad jag kanske egentligen börjar tro, är att det för min del kan handla om borderline.

    lizzie, tack och kram och jag håller alla tummar jag hittar för dig med.
    the artist formerly known as KatastrofKatt
  • analklåda
    HellviHumle skrev 2008-10-13 20:23:17 följande:
    Det finns en massa skojiga diagnoser att titta på. Jag blev "klassad" som borderline från början. Efter utredning så blev det inte riktigt så. "Fobisk personlighetsstörning med/och atypisk autism"! Efter att ha läst en del så har jag insett att Aspergers syndrom är det som ligger närmast. Mycket som stämmer in på mig, där. Kanske nå't för dig att titta på. Skillnaden mot borderline är i praktiken inte så stor. Du kan titta lite här:www.autismforum.se/gn/opencms/web/AF/Vad_ar_a.../www.autismforum.se/gn/opencms/web/AF/Leva_med...Titta också på "Aspie-kriterierna" längst ner på den sistnämnda sidan.Kram

    det jag hittills läst om just aspergers, stämmer inte riktigt in på mig, även om en del gör det. har även gått på ett par föreläsningar i ämnet, men aldrig känt att det är mig det handlar om. det lutar nog mer åt bl eller adhd. men jag ska läsa, rota och gräva efter mer info.


    jag ska kontakta läkaren igen. snart. jag måste det, också för att få hjälp med sömnen. igen.


    the artist formerly known as KatastrofKatt
  • analklåda
    Anonym (isadora) skrev 2008-10-16 14:16:09 följande:
    Anonym (Lissie) skrev 2008-10-16 14:07:04 följande: Det lät intressant med kartläggningen. Mina kontakter med psykiatrin har aldrig hjälpt, har fått gå till kuratorer som bara sagt "motioner och gör roliga saker" typ Uppdatera gärna vad din psykolog kommer med för lösningar
    jag fick träffa en psykolog på vårdcentralen som tyckte att jag skulle "lära känna min fot".. det blev inte många besök hos honom, kan jag meddela.
    the artist formerly known as KatastrofKatt
  • analklåda
    Anonym (isadora) skrev 2008-10-17 13:16:37 följande:
    Det är synd att man inte får rätt hjälp. Jag känner inte att läkarna eller kuratorerna har tagit min depression på allvar. Det var mest jobbigt att gå till kuratorn för jag visste inte ens vad jag skulle göra där eller vad jag skulle säga. Det var samma sak varje gång "mår du bättre än? Nehä, då har du inte följt mina råd om att motionera. Vill du verkligen bli bättre??" Om det var så lätt
    min husläkare tog mig på allvar den gången, eftersom jag ringde och bara snorgrät i hans öra. han hade inte så mycket annat att välja på, anar jag. jag fick träffa en kurator samma dag, men det var hennes sista dag, så hon var liksom inte riktigt närvarande. jag mådde mycket sämre efter mötet med henne, än innan.. och jag måsdde CRAP ASS innan. och sen fick jag träffa "lär-känna-din-fot"skrynklaren. då gav jag upp. men jag ska ta nya tag. snart. typ.
    the artist formerly known as KatastrofKatt
  • analklåda
    Anonym (Overload) skrev 2008-10-22 16:44:27 följande:
    oj va de e dött här...
    kan ju vara ett gott tecken..
    the artist formerly known as KatastrofKatt
  • analklåda
    Anonym (Overload) skrev 2008-10-22 19:06:38 följande:
    ja joooo de e väl sant.. hur e de kissefnatt?

    helt ärligt talat, så är det så åt helvete, att jag inte vågar känna efter...
    jag vågar verkligen inte tänka.. det är fan illa!


    hur är det med du?


    the artist formerly known as KatastrofKatt
  • analklåda
    HellviHumle skrev 2008-10-22 20:37:25 följande:
    Vad är det som händer hos dig? Vad är det som gör det så illa?
    det är en lååång och komplicerad historia som främst handlar om sonen. och jag menar allvar när jag säger att jag inte vågar känna efter. inatt krävdes enorma kraftansträngningar för att stänga av hjärnan. för att sluta tänka och för att inte hamna där. jag är rädd för att där, är en plats som blir ruskigt svår att klättra upp ifrån. och jag vet att fler liknande nätter ligger ahead.. fler dagar då jag måste göra vad som helst för att inte tänka.
    the artist formerly known as KatastrofKatt
  • analklåda
    Anonym (Overload) skrev 2008-10-23 00:32:54 följande:
    jag släpper taget, glider längre ner..är rädd för mig själv nu för ingenting spelar någon roll nu...

    det spelar roll, stumpan. det spelar STOR roll. du kan inte ge upp, för det får du inte! du har människor omkring dig som räknar med dig..


    pratar du med någon?


    the artist formerly known as KatastrofKatt
  • analklåda
    Anonym (Overload) skrev 2008-10-23 12:55:12 följande:
    jag har ingen å prata med.. ingen som förstår och jag klarar inte av att kontakta någon form av psykolog. Är långt nere i blyghetsträsket just nu.Hela min familj har vänt mig ryggen.. jag har liksom ingen energi kvar längre..ät trött hela tiden.. tom idag när jag för första natten på 4 månader har sovit lite mer än 6 timmar utan att vakna..
    prata med mig då.. jag finns här!
    lilla hon skrev 2008-10-23 13:18:05 följande:
    Snubblade över den här tråden... vet inte om jag passar in här men jag vet inte vad jag ska göra... Jag gjorde en abort för en tid sedan och har efter det mått så fruktansväer dåligt. Jag bara gråter, kan inte äta, kan inte sova. Egentligen vill jag inte alls fortsätta leva. Men jag har 2 små barn, och DOM kan jag inte svika. Men jag svek det tredje.... Har varit välldigt nere periodvis innan detta också, men det här är så fruktansvärt så jag vet inte vart jag ska ta vägen...
    alla passar in. det finns ingen kvot man måste fylla.
    fick du inte prata med någon om aborten? efteråt, liksom?
    the artist formerly known as KatastrofKatt
  • analklåda

    jag ringer inte heller.. sambo får sköta det åt mig, men han förstår inte alltid, så ibland får jag helt enkelt göra det själv.. under högljudda protester!


    the artist formerly known as KatastrofKatt
  • analklåda
    Anonym (Overload) skrev 2008-10-26 12:00:05 följande:
    Kul, fick precis reda på att jag ska vara helt ensam på julafton.. inte ens min son ska ja få ha hos mig för han ska vara hos sin farfar,.Nu hatar jag att fira jul men det är ingen tid på året då man vill vara ensam.jag hatar det här!!!

    flytta julafton. fira en dag som passar bättre. datumet ör oviktigt. så brukar jag göra, eftersom jag också är ensam varannat år..


    kram på du!


    the artist formerly known as KatastrofKatt
  • analklåda
    Anonym (Overload) skrev 2008-10-27 12:08:51 följande:
    ja ska flytta på mitt ex tror jag.. till månen.. efter att jag möblerat om i hans ansikte då.. *fortfarande vrång*Pratade med honom igår om att jag tyckte det kändes riktigt jävla fult av hoom att bara planera och bestämma saker över mitt huvud som gäller vår son!Det skulle nämligen ALDRIG falla mig in att göra något liknande..Å vad säger den jäveln?"Ja men du får väl åka ner till göteborg då"EH??För det första så är jag inte särskilt sugen p att fira jul med min s.k familj å även om jag hade velat så har jag inte råd och detta V E T han mycket väl!Han är så jävla ful och okänslig just nu!När jag frågade honom VARFÖR han inte berättat något för mig (jag fick reda på att min son skulle åka iväg på jul när han berättade för sonens farmor och jag var i samma rum) sa han "ah men ja har inte sagt något till X (hans bror som ska köra till farfarn) heller!"Varpå jag svarar "nehe? Men det skiter väl jag i! X är helt ovesäntlig i det här sammanhanget, det här handlar om vår son och att jag I N T E vill sitta ensam på jul och attt jag vill vara med min son då och att han sak få vara med sin mamma hela julafton!"DÅ fnös han bara å vända sig till sina jävla tv-spel igen!ATtjag inte har mördat den där jävla XboX:en än!

    yess, kill the x-box. kill it nau!


    karlar med tv-spel blir till trotsiga 3åringar. *fräsa*
    ja, okänsligt som fan.. men vem har sagt att han får bestämma? har du ingenting att säga till om. vägra för fan!


    the artist formerly known as KatastrofKatt
Svar på tråden Ingen livsglädje del xx