• Nixx

    Åkte fast för rattfylla 35300:- böter!!!!!

    Det låter väldigt mycket, när någon blev dömd till 20k i böter skrevs det i tidningen om det.

    Är du säker på att din man inte skaffat sig några konstiga skulder eller så? Har du sett böteslappen själv med beloppet?

  • Nixx
    FixarFrasse skrev 2008-10-23 16:26:14 följande:
    Det är väl så att man får dagsböter (alltså inkomstbaserad bot) vid åtminstone grovt rattfylleri. Och om boten hamnar på +35 papp har man kanske hyfsad lön?
    Jo men TS verkade ställa sig helt frågande till hur någon kunde betala 35k, alltså verkar inte inkomsten ligga i den övre nivån.
  • Nixx

    Det är lätt att missa dagen efter men ingen ursäkt, speciellt eftersom man inte känner av 0.4 om man har druckit mycket kvällen innan.

    Klantigt som fan ja, men ta det lite lugnt med påhoppen.

  • Nixx

    Det är lätt att sitta och vara kaxig om hur duktig man själv är när klockan inte är 8 och alternativet är att ringa in till jobbet och berätta att man drack så mycket igår att man inte vågar köra eller försöka köra försiktigt.

    Som kuriosa kan ju nämnas att när jag bodde i Kalifornien var det 0.8 i promillehalt.

  • Nixx

    Tant Greta skrev 2008-10-23 17:31:38 följande:


    Så bara för att jag inte har körkort,så vet jag inte hur jag hade betett mig?Du menar på allvar, att jag inte har koll på alkoholintag och bilkörning,för att jag inte har körkort?
    Precis.

    Har man inte körkort, är köra bil en speciell sak. Har man det och har haft ett tag är det som att promenera man tänker inte så mycket på det.
Svar på tråden Åkte fast för rattfylla 35300:- böter!!!!!