• bara lilla jag

    Åkte fast för rattfylla 35300:- böter!!!!!

    Ja nej vad ska man säga, det är det som är risken med att sätta sig bakom ratten dagen efter, det kan finnas alkohol kvar i blodet fast man inte tror det..
    Boten är som den är tror jag, det kan man nog inte göra något åt tyvärr och ja körkortet blir han nog också garanterat av med.. Min bror körde för snabbt en gång för mkt och blev av med körkortet i 2 månader, han överklagade och fick till svar att han ska vara glad att det bara var 2 månader.. Han träffade en kompis dagen efter som gjort samma sak, överklagade och blev av med kortet 1 år..

    Jag tror inte att man kan göra så mkt åt det här, man får bita id et sura äpplet tror jag.. Om han inte har behov av bilen i något jobb heller så kan han nog dessvärre inte räkna med att få tillbaka körkortet tidigare heller.. Vissa får tillbaka det i undantagsfall om man behöver bilen i jobbet.. Men ja jag vet inte så mkt om sånt här, jag försöker bara minnas tillbaka till alla teorier när man tog körkort och så

  • bara lilla jag

    men det är så larvigt att reagera så starkt som många gör.. Hur många av alla som har körkort har inte kört dagen efter man festat? Skillnaden mellan alla er och honom är att han råkade åka dit och det har inte ni gjort än..

    Så det är lite larvigt tycker jag... Men absolut jag accepterar alla som är förfärade! Men jag tycker ts har all rätt att reagera som ts gör.

  • bara lilla jag

    Ja jusst det hur kan jag glömma den kända FL effekten.. "Nej jag har ALDRIG NÅGONSIN gjort något sånt!! Usch och fy!"

    Jag fattar itne varför folk har så svårt att vara ärliga och erkänna sina brister... Larvigt.. Ingen är perfekt.. Varför ska alla vara så jäklar präktiga här??

  • bara lilla jag

    Ja men snälla hur många har inte tagit bilen efter att man har varit ut?? Jag ska bara åka och köpa tidningen eller jag ska bara åka lite snabbt till kiosken.. Jag tror inte att någon här har rent mjöl i påsen

    Må den utan synd kasta första stenen.. är inte troende men det är jävligt sant

  • bara lilla jag

    Ja men snälla hur många har inte tagit bilen efter att man har varit ut?? Jag ska bara åka och köpa tidningen eller jag ska bara åka lite snabbt till kiosken.. Jag tror inte att någon här har rent mjöl i påsen

    Må den utan synd kasta första stenen.. är inte troende men det är jävligt sant

  • bara lilla jag
    Svar på #129
    ungefär så ja :)
    Hebbebebbe skrev 2008-10-23 17:14:57 följande:
    bara lilla jag skrev 2008-10-23 17:11:27 följande:
    Ja hur kunde du missa det.På fl är alla perfekta. O gud nåde om ngn skriker åt sitt barn, eller inte anvädner 5 mm eller väljer att ge ersättnign istället för att amma...finns bara den i ts som gjort det isf..o ingen annan på hela fl
  • bara lilla jag

    jag har körkort men inte satt mig i bilen sen jag fick det...
    Ja jo det är synd att det händer.. Det är onödiga dödsfall helt enkelt och det sätter jag mig inte emot

    Men det jag pratar om är alla som sitter och säger att han är en idiot som kört dagen efter när jag kan säga utan att överdriva att minst hälften av dom som har körkort har gjort samma sak... Så du ingår eg inte i den gruppen jag riktar min kritik emot

    Tant Greta skrev 2008-10-23 17:21:17 följande:


    Sorry,existerar inte i min värld.För det första har jag inte körkort.För det andra har en vän som blev påkörd av en "dagenefter"-bilistFör det tredje:kastar gärna den första stenen...i denna fråga iaf.
  • bara lilla jag
    Svar på #145

    Du vet att du inte får cykla med alkohol i kroppen heller.. Cykel räknas som fordon och du kan åka dit på rattfylla på en cykel med.. hur många ggr har du cyklat full? Hur många ggr har du cyklat dagen efter med barn i cykelstolen ibak?
  • bara lilla jag

    senaste inlägget var till tant greta men det kanske var underförstått :D

  • bara lilla jag

    Därför att det är den bittra sanningen.. Det finns 14.000 taxibilar ungefär i sverige.. Det är minst lika många som kör rattonyktra varje dag.. Och taxibilar ser man ganska ofta... Det är sjukt jag vet.. Och jag förespråkar inte rattonykterhet, jag är själv emot det..

    Men jag blir irriterad på att folk som troligtvis har gjort samma sak. flera ggr sitter här och hoppar på ts för något som hennes smbo gjorde samma sak som dom antagligen gjort..

    Det blev nåt mysko med det där inlägget när jag skrev, det kan fattas en mening nånstans

  • bara lilla jag

    nej va bra välkommen in i diskussionen då..

    Men jag tycker fortfarande att det är fel att folk som vet med sig själva att dom kört dagen efter sitter här och moralpredikar.. men å andra sidan är det ganska många som försvunnit från den här tråden sista kvarten också..

    Men jag har sagt det förr och jag säger det igen.. Jag förespråkar INTE rattonykterhet...

    Tant Greta skrev 2008-10-23 17:43:41 följande:


    Faktiskt aldrig.
  • bara lilla jag

    Jag tror inte heller att han gjorde det med flit. Och jag menar jag kan bara se till mig själv, jag mår alltid super dagen efter... Och gör man det är det lätt att lura sig själv helt enkelt och tro att man är nyktrare än man är.. Sen har alla olika förbränning.. min pappa var ute och festade stenhårt en helg med en kompis.. Dom skulle åka hem, han i passagerarplatsen. Dom blir stoppade för att blåsa. Killen som körde var grön men han var nykter dagen innan också.. Min pappa fråga om han fick blåsa på skoj.. Hör och häpna han var grön för att köra bil.. SÅ kroppen kan luras och spela spratt och mår man bra är misstaget lätt att göra!!! Sen får man väll ställa sig den smavetsfrågan själv huruvida man ska köra eller inte... Allt är ju inte svart på vitt.. Nu ska jag laga mat! Ha det bra! KÖR FÖRSIKTIGT!

Svar på tråden Åkte fast för rattfylla 35300:- böter!!!!!