Inlägg från: Jaktfalk |Visa alla inlägg
  • Jaktfalk

    Pappor på öppna förskolor

    Hej,

    ser att många söker pappor att umgås med när de är pappalediga. Jag tyckte själv att öppna förskolan var en bra plats att gå till dels för att min son skulle få träffa andra barn och dels att jag kunde prata med andra föräldrar och därigenom träffa andra pappor.

    Så istället för att sitta hemma och vänta på att någon hör av sig så ta med era barn till öppna förskolan, det blir kul för både er och era barn.

  • Svar på tråden Pappor på öppna förskolor
  • Jaktfalk

    På den öppna förskolan som vi är knutna till är knappt 40 % av besökarna pappor med sina barn! Det är väl snarare så att det är töntigt att tycka att det är töntigt att besöka öppnaförskolan, särskilt om syftet med besöket är att barnet skall träffa andra barn och utvecklas. Vi kanske skall öppna en tråd och fråga om det är töntigt att gå på öppna förskolan.

  • Jaktfalk
    Svar på #5
    Perfekt! Öppna förskolan behöver ju inte vara fantastisk i sig som jag ser det utan huvudsaken är att barnen får träffa andra barn och papporna kan knyta kontakter i samband med föräldrarledigheten så att de slipper fråga på detta forum om andra är pappalediga och sällan få svar. Jag vet att det finns undantag och att pappor får napp här men ofta verkar de vara så att dessa trådar förblir obesvarade.
Svar på tråden Pappor på öppna förskolor