• Anonym (Less)

    Min kille är sjukt dålig i sängen...

    Ja som rubriken lyder så är min kille värdelös i sängen... Han kommer alltid alltid efter typ 2 minuter. Under hela sexet tänker jag bara på att "nej nu får han inte komma" så jag hinner lixom inte njuta själv. Han måste avbryta flera gånger precis när det e som skönast för mig. SUCK! Jag blir så himla frustrerad.. Dessutom så tillfredställer han inte mig efter han kommit trots att jag e aaaaaskåt fortfarande.

    Jag har försökt prata med honom men det funkar ju inte, känsligt ämne. SNart går jag ut och hittar ett riktigt knull på stan. Har inte fått det på 5 år herregud!!

    Jag blir tokig!!!!!!!!

  • Svar på tråden Min kille är sjukt dålig i sängen...
  • Anonym (Less)

    nej du har rätt, vi har kommit i en ond cirkel då jag blir sur när han kommer för tidigt.

    han kan tyvärr inte få upp den igen om han har kommit en gång redan, det tar år och dagar för honom. Vi har en vibrator som jag tycker e grym men han vill inte att vi ska använda den, så jävla tråkig!!!!!!

  • Anonym (Less)

    jag håller med dig!! Pinsamt är ordet! tänker tillbaka på killen jag träffade innan min kille jag har nu. där var det glöd och gnistor hahaha. tragiskt att sitta och tänka på sånt efter snart 5 år i samma förhållande.. får försöka prata med honom igen.

  • Anonym (Less)

    Nu ska jag föreslå lite massage.. hehe, får se vart det leder..

  • Anonym (Less)

    Okej mina vänner...

    Igår försökte jag med långt förspel med massage och sen var vi igång och som vanligt efter typ 2 minuter var han tvungen att sluta för att inte komma, sen kunde han jucka ungefär 3-4 juck innan han va tvungen att göra en paus igen. Vi har en vibrator som jag brukar använda ibland så jag kommer lite snabbare och det hade ju säkert funkat om han kunde köra på i allfall 20 sekunder men icke!! så vi höll på sådär, 3 juck sen ut med den i nån minut osv... ja, ni förstår, aningen avtändande. Varje gång när jag precis skulle komma så va han tvungen att dra ut det.. Tillslut tänkte jag bara, nu skiter jag i det här!!!!! men dåååå lyckades han men istället så kom han i mig vilket han verkligen inte skulle.

    Skit karl.. Men tack för alla tips, ska testa.

    Han kan inte få upp den igen på ett BRA TAG om han kommit en gång :(

  • Anonym (Less)

    anledningen till att jag kallar honom skitkarl är för att han är så egoistisk, hela sexet går lixom ut på att han ska komma. I pauserna han tar tilfredställer han inte mig och inte heller efter att han kommit och jag HAR pratat med honom om detta. Kondom använder vi inte för att ingen av oss tycker om det.

    Ingen av de killar jag träffat tidigare har så svårt att "hålla sig" som min sambo. Allså jag vill inte låta taskig men vi har verkligen inget bra sexliv och allvarligt talat så är det hans fel. Inte för att jag tror att jag är världsbäst i sängen men felet ligger ju i att han aldrig kan hålla på mer än 1 minut så det hinner lixom inte bli nått. Dessutom har han lust väldigt sällan. Det är såååååååå himla tråkigt.. Han verkar dessutom ogilla att jag använder vibratorn, så fort den åker fram så slaknar hans en aning. Vad ska man göra?? Jag måste ju få njuda också!!

  • Anonym (Less)

    anonym (ung):
    Absolut visst, jag håller helt med dig, det är attityden det är fel på hos honom inte att han kommer för snabbt för det kan han ju som sagt inte rå för!! Och visst skulle man kunna tolka det som att han är osäker du är inte alls fel ute bara det att min kille har haft sex med vääääldigt många tjejer innan han träffade mig men de flesta har varit one night stands och enligt mig så utvecklas man mest sexuellt i en relation så visst kan det vara så att han är osäker. Jag har ju försökt visa och leda honom till att tillfredställa mig men han visar så tydligt att han inte alls är sugen längre så då blir lixom hela grejen avtändande... Förstår du hur ag menar?

    Anonym (me too):
    Usch stackare, fy fan för sånna killar, så himla tråkigt allså!! Man lever bara en gång, klart man vill ha nån som kan ge en plesure! kul det skulle va om din kille och min kille va tillsammans, hetaste sexlivet i stan.. tsss.

  • Anonym (Less)

    Synanceia:
    Jag har varit extremt förstående och inte alls anklagande eller irriterad på honom över att hon kommer för fort väääldigt länge (flera år), sen har jag försökt ta upp det på ett försiktigt och shysst sätt men utan resultat, sen har jag blivit irriterad över detta och slutligen mer och mer irriterat och nu riktigt arg! Självklart förstår jag att det är svårt att rå för detta för honom och att om jag bara är sur blir det en ond cirkel men nu har jag fått nog. Människan är 30 år och har varit sexuellt aktiv i nästan 15 år. Han är inte intresserad av att lära sig "hålla längre" verkar det som. Han är inte heller intresserad av att jag ska ha det skönt. Det är det som stör mig och gör mig sjukt förbannad. Visst kan jag stå ut med att han inte är världens bästa på att kn-lla om han då tillfredställer mig på annat sätt men det gör ju fanskapet inte och DÄRFÖR känner jag att jag snart fixar det på annat håll!

    Add3:
    Du har ju förstått hela grejen i och med att du tillfredställer din tjej även fast du kommit och kanske inte har samma lust som innan + att du oftast låter henne komma först. Alltså är det viktigt för dig att din tjej får njuta också. Det är så det ska vara. Du har helt rätt i att min karl inte ens kan fundera inför sig själv om problemet kring detta, han fungerar så när det gäller det mesta. usch va jag låter bitter nu men det är precis så det är. Han skiter i det verkar det som, eller orkar inte ta tag i det eller vill inte erkänna för sig själv.. Tråkigt är det i allafall.. Och fruktansvärt osexigt och omanligt.

    Anonym ( inlägg 49)


    Det är så jag tänker också, han kanske kan bli bättre, men lär inte välja att bli det.. Och som du säger, det är mycket bra sex man går miste om genom att vänta på förbätting.. Samtidigt är ju inte sex allt även om det är en otroligt viktig del i ett förhållande. Men såhär tänker jag inte ha det i allafall. Som jag skrev ovan, snart fixar jag det på annat håll..

  • Anonym (Less)

    anonym (kim)
    Exakt, det blir ju lite avtändande när det blir för mycket tjat.. ska också tillägga att vi inte använder nån dildo utan en vibrator och den kan han väl knappast se som något hot..? Jag håller med dig också om att han kanske har en annorlunda syn på sex samt ett dåligt självförtroende när det kommer till sex och visst kan det vara ett bra sätt att starta en diskussion med hur han TROR att jag vill bli tillfredställd. Bra idé. Bedövningssalva och tänka på skabbiga saker är inte så dumt heller. Tror tyvärr inte att han skulle gå med på nån bedövningssalva men det är ju värt ett försök:)

Svar på tråden Min kille är sjukt dålig i sängen...