• synanceia

    Min kille är sjukt dålig i sängen...

    Jag kanske blir påhoppad nu, men har du det dåligt i sängen är det bara du som kan ta ansvar för och se till att han en gång för alla fattar att tillfredställa dig också, även om han redan kommit. Sen går det att träna upp detta med att han kommer för tidigt. Och du kan också smeka dig själv under själva akten för att snabba på din egen orgasm. Men det viktigaste är att ni sätter er och att du talar om för honom hur viktigt det är för dig att han tillfredställer dig också och inte bara lämnar dig där.

    På ett sätt kan jag tycka att han borde ha vett nog att inse detta själv, men är han trög så få du ta i med hårdhansdkarna.

  • synanceia

    Men han rår väl knappast för det här. Och genom att avbryta precis innan han kommer så övar han upp sin uthållighet på lång sikt. Varför kan du inte prata med honom om detta? Sitta och kalla honom för skitkarl när han inte ens rår över detta.

    Och varför är det så hemskt att han kommer i dig? Skyddar ni er inte? Eller tycker du bara inte om det? Kör med kondom då! Kondom brukar dessutom göra så killen känner liiiite lte mindre och alltså vara bra för folk som får för tidig utlösning.

    Anonym (Less) skrev 2008-10-28 10:11:55 följande:


    Okej mina vänner...Igår försökte jag med långt förspel med massage och sen var vi igång och som vanligt efter typ 2 minuter var han tvungen att sluta för att inte komma, sen kunde han jucka ungefär 3-4 juck innan han va tvungen att göra en paus igen. Vi har en vibrator som jag brukar använda ibland så jag kommer lite snabbare och det hade ju säkert funkat om han kunde köra på i allfall 20 sekunder men icke!! så vi höll på sådär, 3 juck sen ut med den i nån minut osv... ja, ni förstår, aningen avtändande. Varje gång när jag precis skulle komma så va han tvungen att dra ut det.. Tillslut tänkte jag bara, nu skiter jag i det här!!!!! men dåååå lyckades han men istället så kom han i mig vilket han verkligen inte skulle. Skit karl.. Men tack för alla tips, ska testa.Han kan inte få upp den igen på ett BRA TAG om han kommit en gång :(
  • synanceia

    Varför gör du inget åt det då? Tror du attDIN njutning helt vilar på din man?

    Anonym (4 sek) skrev 2008-10-28 10:36:14 följande:


    Här är en till tjej i samma situation. En karl som inte har så starkt behov av sex o när vi väl har det så är det precis som du beskriver. Jag har med försökt prata med honom om uthållighetsträning, att komma först en gång. Men han är som din karl. Får inte upp den igen... Sitter med o tänker på bra sex med ex fast jag egentligen skulle vilja att VI hade ett bra 6liv. Frustrerande!
  • synanceia

    Vill inte han lyssna då, eller vad är problemet? Just att han kommer för tidigt är ju något ni tillsammans kan öva upp. Sen får du kanske smeka dig själv under samlaget också. Eller att ni först fokusera på dig och att han ger dig orgasm först (inte nödvändigtvis genom samlag..finns ju oralt och fingrar eller varför inte en blandning) och SEN på honom.

    Anonym (4 sek) skrev 2008-10-28 11:07:39 följande:


    synanceia- jag har försökt prata med honom 100 gånger för jag vill ju verkligen ha en lösning på detta. Jag har ett underbart sexliv... med mina leksaker etc men det är ju inte det optimala. Vill ju ha ett bra samliv med min man.Tvärtom- du kanske inte vet själv vad som får det att gå för dig? skaffa en rabbit och lär känna dig själv, det är mitt bästa tips.
  • synanceia

    Ligger du bara där och förväntar dig att han ska tillfredställa dig är det klart att det inte blir skönt för dig. Sen att du sagt det till honom behöver inte betyda att det kmmer fram. Sånt här är väldigt känsligt. Och blir inte bättre av att du blir arg på honom. Han skäms nog som det är.

    Det här blir ett så stort problem som du/ni gör det till. Skäms han och vägrar lyssna så kommer ni ingenvart. Och inte heller med din brist på tålamod. Ni skyddar er inte för att ni ogillar kondom. Det är ju det mest korkade jag nånsin hört. Sen är det hans fel att han kommer i dig när ni båda vet att han får för tidig utlösning.

    Nej, istället för att ligga och vänta på att han tillfredställer dig, se till att få fram för honom HUR du vill bli tillfredställd och ta hand om din egen njutning!

    Anonym (Less) skrev 2008-10-28 11:25:00 följande:


    anledningen till att jag kallar honom skitkarl är för att han är så egoistisk, hela sexet går lixom ut på att han ska komma. I pauserna han tar tilfredställer han inte mig och inte heller efter att han kommit och jag HAR pratat med honom om detta. Kondom använder vi inte för att ingen av oss tycker om det.Ingen av de killar jag träffat tidigare har så svårt att "hålla sig" som min sambo. Allså jag vill inte låta taskig men vi har verkligen inget bra sexliv och allvarligt talat så är det hans fel. Inte för att jag tror att jag är världsbäst i sängen men felet ligger ju i att han aldrig kan hålla på mer än 1 minut så det hinner lixom inte bli nått. Dessutom har han lust väldigt sällan. Det är såååååååå himla tråkigt.. Han verkar dessutom ogilla att jag använder vibratorn, så fort den åker fram så slaknar hans en aning. Vad ska man göra?? Jag måste ju få njuda också!!
  • synanceia

    Sen vill jag faktiskt säga att jag och min sambo hade samma "problem". Bara att jag aldrig lät det BLI ett problem. Han kan inte rå för detta och det går att göra något åt. Jag behövde iofs aldrig prata med honom, men jag såg till att alltid komma själv också. Om han ändå lyckades komma före mig så tog han hand om mig efteråt. Numera kommer han när båda är redo och jag får alltid orgasm med honom.

    Detta skriver jag så ni inte tror att jag aldrig varit där. Men det viktigaste är att kunna prata öppet kring detta. Det behövde vi också göra. För han var otroligt generad över detta i början. Och samtidigt som han började förstå att detta inte var något att skämmas för och hans självkänsla växte så försvann också problematiken kring att komma för tidigt.

    Om man skuldbelägger och håller på så får killen än mindre självförtroende, blir än mer nervös och risken att komma för fort ökar.

  • synanceia

    Men hur reagerar du när han kommer för tidigt? Jag vill verkligen veta det. För din reaktion där kan avgöra mycket. Visar du din frustration?

    Anonym (Less) skrev 2008-10-28 21:50:28 följande:


    anonym (ung): Absolut visst, jag håller helt med dig, det är attityden det är fel på hos honom inte att han kommer för snabbt för det kan han ju som sagt inte rå för!! Och visst skulle man kunna tolka det som att han är osäker du är inte alls fel ute bara det att min kille har haft sex med vääääldigt många tjejer innan han träffade mig men de flesta har varit one night stands och enligt mig så utvecklas man mest sexuellt i en relation så visst kan det vara så att han är osäker. Jag har ju försökt visa och leda honom till att tillfredställa mig men han visar så tydligt att han inte alls är sugen längre så då blir lixom hela grejen avtändande... Förstår du hur ag menar?Anonym (me too):Usch stackare, fy fan för sånna killar, så himla tråkigt allså!! Man lever bara en gång, klart man vill ha nån som kan ge en plesure! kul det skulle va om din kille och min kille va tillsammans, hetaste sexlivet i stan.. tsss.
  • synanceia

    Håller med!
    Stunderna av samlag är inte jättelånga här heller utan det är förspelet som tar tid. Innan båda är riktigt upphetsade. Och jag tror att även om man inte visar sitt missnöje helt öppet lver killens prestationer så an man nog ofta inte dölja det sökrskilt bra heller och då känner ju killen av den. Och då blir han ju ännu mer osäker och ovillig att ändra på situationen.

    Anonym (hmm) skrev 2008-10-29 09:56:50 följande:


    Anonym (hmm) skrev 2008-10-29 09:55:21 följande:
    spelar vel ingen roll hur länge killen håller, huvudsaken är vel ändå att han fåt till förspelet ? om han inte klarar det själv så får tjejen helt enkelt VISA hur hon vill ha och inte hålla på att sura och klaga över hur kass han är ? stå på er tjejer, killar är inte tankeläsare
Svar på tråden Min kille är sjukt dålig i sängen...