Inlägg från: NenniePennie |Visa alla inlägg
  • NenniePennie

    Vad skulle du göra om ditt barn blev retat/mobbad?

    usch va jobbigt. har inga råd, men önskar er lycka till!

  • NenniePennie

    Det svåra med barn är ju att de tänker inte på hur det känns att bli retade. Att prata med barnen är väl en bra idé. Och de lyssnar nog mer på dig än på lärarna.

  • NenniePennie
    Petrah skrev 2008-10-28 19:46:26 följande:
    ja för mig är dt pissenkelt att stoppa sånt här. jag skulle gå genom eld för att bekämpa mobbing. INGEN ska få gå till skolan och må dåligt och känna sig illa till mods - INGEN. jag förstår inte föräldrar som bara går och går i samma hjulspår och vet inte hur dom ska göra. har läst massor av sånt här inne. första killen jag tryckte till fick nog en chock men sen var dt slutretat oxå, dt hade inte hjälp att lärarna pratat med han massa ggr. och nu imon (kan knappt vänta så arg e jag) då jääääääääääävlar ska dom få!!!!!!!!!!!! jag vet nog vad jag ska säga. skiter fullständigt i va lärarna säger, nu är dt handling och inget meseri som gäller.
    men tänk på att det ändå faktiskt bara är barn.
  • NenniePennie
    Petrah skrev 2008-10-28 19:54:09 följande:
    Tack jo men jag tror inte på nått mesande, hur ska barnen få respekt om ingen våga höja rösten? Lärarna har ju trots allt pratat med barnen innan och dt händer ingenting. Då står jag inte bara o glo utan nu är dt handling. Man måste faktiskt våga vara hård i skolan, hur ska mobbing annars stoppas? om alla va lite mer hårda skulle mobbing inte förekomma.
    jag tror tvärtom. man ska utrota hat med kärlek
  • NenniePennie
    Petrah skrev 2008-10-28 20:01:15 följande:
    men om barnen har så mycket hat eller besvikelse inom sig så blir dt svårt och vissa som inte alls vill ha närhet.
    i och för sig.. :-/ men man vet ju inte hur deras bakgrund ser ut, kanske har de det jättejobbigt hemma och mobbar för att få uppmärksamhet och de andra hejar på. Och så utvecklas något slags självförtroende.
  • NenniePennie
    Petrah skrev 2008-10-28 20:02:56 följande:
    nä han har ingen galen morsa, bara en väldigt handlingkraftig morsa som tar tag i saker och inte låter dt gå så långt som många andra gör. Tro fan att man bli arg, varför göra saker långdraget?!! Det ska redas ut men en gång.
    Ja bättre att ta tag i det nu än att låta det gå, det håller jag med dig om!
  • NenniePennie
    Petrah skrev 2008-10-28 20:12:30 följande:
    Tack japp jag stå på mig, absolut. barn ska läras från början, vem ska annars lära dom. JAG!!
    Jag har ju inga egna barn ,men hade jag det hade jag säkert blivit fly förbannad.. Så det är ju ganska lätt för mig att säga åt dig att vara lugn. Men lycka till nu!
Svar på tråden Vad skulle du göra om ditt barn blev retat/mobbad?