Inlägg från: Jesslan |Visa alla inlägg
  • Jesslan

    Vad skulle du göra om ditt barn blev retat/mobbad?

    jag förstår helt hur du känner och jag hade reagerat på samma sätt misstänker jag, har själv varit mobbad i 8 av mina 9 år i grundskolan och även i perioder på gymnasiet.
    Jag vet att jag kommer att riva upp hemmel och helvete om det händer mina barn, jag tror att barn i dag är för kaxiga för att skämmas tyvärr har många barn föräldrar som inte tycker att det är någon big deal kan dra ett exempel.....
    en vän till mig har en dotter på 13 år hon blev mobbad av en tjej i skolan kallade henne en massa otrevliga saker, tjejen som mobbade gick hem till sin mamma och sa att det var 13 åringen som var dum och mamman ringde. det blev möte föräldrar emellan även tjejjerna skulle vara med men mobbartjejjen vägrade komma ut från sitt rum....detta talar för sig själv, dom la ut bilder som var rent fruktansvärda på internet och skrev 13 åringens namn på dom fast attt det inte va hon på någon av bilderna, spred ut en massa skit, mamman till mobbartjejjen har hållit henne om ryggen hela tiden hon bytte till och med klass fast det inte skulle gå eftersom dom inte skulle gå i samma. mobbartjejjen fortsatte och 13 åringen ville lösa det själv hon gick till rektorn och berättade allt det var så illa så det var tal om anmälan.rektorn lovade att dom sklle kalla till möte med alla inblandade men inget hände.
    Det gick till den dagen då mobbartjejjen kallade henne en massa jävligt elaka saker och hon blev skitlessen, flickans kompisar och deras föräldrar ringde hem till min vän och sa att nu måste nåt göras. Pappan blev klippt galen åkte ner på byn och fick fatt i mobbaren och talade om för henne vad det var som gällde. Efter det har det varit lugnt. Jag är övertygad om att man idag måste ta i rejält och jag kommer att kämpa till the end för att skolan min dotter ska börja i ska mobbingförbud och tro mig jag ska lyckas.

    Stå på dig skräm dom till tystnad och prata även med föräldrarna.


    detärsålöjligtattmankanvarasåpinsam
  • Jesslan

    det är så typiskt lärare dom vågar inte stöta sig med  föräldrar osv.
    fortsätt stå upp för din son


    detärsålöjligtattmankanvarasåpinsam
Svar på tråden Vad skulle du göra om ditt barn blev retat/mobbad?