Inlägg från: vevik |Visa alla inlägg
  • vevik

    Vad skulle du göra om ditt barn blev retat/mobbad?

    bra med engagerade och aktiva föräldrar som du!! jag hade nog gått direkt till toppen: dvs rektorn - kallat till möte med föräldrarna (är lärare själv och vet att det ofta tar skruv om man går till toppen direkt - men förvarna gärna läraren) och på en gång innan det blivit en "kultur" i klassrummet, innan din son blir någon slags hackkyckling. lycka till!


    Älskade, älskade Theodore
  • vevik
    Petrah skrev 2008-10-28 19:46:26 följande:
    ja för mig är dt pissenkelt att stoppa sånt här. jag skulle gå genom eld för att bekämpa mobbing. INGEN ska få gå till skolan och må dåligt och känna sig illa till mods - INGEN. jag förstår inte föräldrar som bara går och går i samma hjulspår och vet inte hur dom ska göra. har läst massor av sånt här inne. första killen jag tryckte till fick nog en chock men sen var dt slutretat oxå, dt hade inte hjälp att lärarna pratat med han massa ggr. och nu imon (kan knappt vänta så arg e jag) då jääääääääääävlar ska dom få!!!!!!!!!!!! jag vet nog vad jag ska säga. skiter fullständigt i va lärarna säger, nu är dt handling och inget meseri som gäller.
    hmm, ja, håller med om att det kanske är en bra idé att lugna sig lite... även när du pratar med barnen.
    Älskade, älskade Theodore
  • vevik

    håller med om att ibland så ska man ta i med hårdhandskarna -men det beror lite på hur man gör det. Har själv jobbat mycket med mobbing (på högstadiet) och det finns vissa sätt som vi följer och däri ingår bland annat att man ska skrämmas, de SKA känna obehag av att sitta på ett mobbingmöte men det krävs lite utbildning för att det ska bli rätt, så att inte din son blir utsatt igen och ev. utstött för att "han har en galen morsa"


    Älskade, älskade Theodore
  • vevik

    jag menade inte att det är något fel i att vara lite "galen", jag håller med dig, det är klart man ska vara handlingskraftig men det du bör veta är att det är kränkta barn som kränker andra - de som kränker mår mao inte heller bra!


    Älskade, älskade Theodore
  • vevik

    med "kränkta barn" menar jag att de redan blivit kränkta och därför tycker de att de kan kränka andra...de barnen behöver hjälp att hitta andra sätt att bete sig mot sina kamrater. Men jag tycker absolut att du gör rätt i att sätta hårt mot hårt!


    Älskade, älskade Theodore
Svar på tråden Vad skulle du göra om ditt barn blev retat/mobbad?