Inlägg från: Free Spirit |Visa alla inlägg
  • Free Spirit

    Hur vet man om man har en demon på sig?

    peaches83 skrev 2008-11-01 08:19:57 följande:
    Hjälp...ja, gud kommer säkert hjälpa dig. Not.Sök hjälp, du behöver det! Tror du på demoner så är psyket nästa.
    Ja uvitenhet fører til mangt..demoner finst og inget en kan bortforklare.
    Om det har noe i TS sin fråga å gjøre er en annen ting.
  • Free Spirit
    Dorian Ertymexx skrev 2008-11-02 20:35:28 följande:
    Känner igen det där, men det har inget med demoner att göra. Det är rent kroppsliga saker - gammal vrede, sorg, frustration och liknande som kommer ut litet i taget. Eller så kan det vara någon körtel som bråkar, vet att min far var väldigt arg innan han fick Levaxin.
    Tror du kan vær inne på noe der..men nu vet vi jo inget om det stemmer med TS liv.
  • Free Spirit
    Lurvenpajsaren skrev 2008-11-02 21:03:10 följande:
    Men du vill uppenbarligen att TS ska vara besatt... Det finns inga demoner, inga spöken, ing aonda andar. Punkt.Free Spirit skrev 2008-11-02 20:56:58 följande:
    Hva? Du er jo inte vel bevart..hur kan du tenke så??

    Og når det kommer til demoner: Visst finst dei..om du liker det eller ei.
  • Free Spirit
    Lurvenpajsaren skrev 2008-11-02 21:18:05 följande:
    Jag finner det högst märkligt att det alltid är de religiösa som påstår det också. Vad konstigt att ni alltid upplever dem medan vi andra dödliga inte gör det.Svar: nej. Jag kan visst tänka så då det inte är något annat än spökerier i hjärnan och inget annat. Free Spirit skrev 2008-11-02 21:15:39 följande:
    Jag har INTE sagt at det er demoner som plager henne..det er dine ord.

    Hvorfor dere inte har opplevd det..god fråga, men kan det være for at du inte vet hur dei manifisterer seg?
  • Free Spirit
    Lurvenpajsaren skrev 2008-11-02 21:27:39 följande:
    Äh. Bull****. Men nu ska jag gå och sova. Godnatt i alla fall!


    God natt med deg med!!

    Blessings..
  • Free Spirit
    Dorian Ertymexx skrev 2008-11-05 19:09:53 följande:
    Helt korrekt. Och som det ska vara. Kalla mig teknokrat om du vill, men antalet personer som blivit botade av något annat än vetenskap är praktiskt taget lika med noll.Och det fungerar dessutom båda vägar - om något har bevisbar effekt så ÄR det vetenskap. Med andra ord, om att kasta vigvatten på mentalt störda skulle fungera så skulle vetenskapen ha snappat upp det och använt det som läkemetod. Varför har de inte gjort det? Jo, för att det inte fungerar! Det är vetenskap. No more, no less.
    Her har du flere bevis..prøv å bortforklar det du..

    www.mjl.no/art.php
  • Free Spirit
    Dorian Ertymexx skrev 2008-11-05 19:21:13 följande:
    Free Spirit skrev 2008-11-05 19:12:24 följande:Finns inget behov av att bortförklara. En del människor blir friska av sig själva, andra genom tron att de blir botade fast de bara får sockerpiller. Mycket av läkandet är ju ens egen viljestyrka och tro också. Men när det inte räcker så har du långt större chans att bli räddad på ett sjukhus än i en kyrka, av en yogi eller av kristaller. Men du får förstås försöka motbevisa detta om du vill... Helt klart är att före den moderna medicinen var dödligheten bland vuxna och barn enorm. Om tro, magi och energier var så effektiva, varför fungerade de inte förr, varför skulle de fungera bättre idag?
    Er inte det meget krenkende å si til en person som dette at en sukker pille hjelper eg å bli frisk når en er så alvorlig frisk at legen mest gir en opp?

    www.mjl.no/art.php
  • Free Spirit
    Herman Hedning skrev 2008-11-05 21:13:02 följande:
    Free Spirit skrev 2008-11-05 19:24:23 följande:Varför skulle det vara kränkande? Som vanligt i frågor som dessa undrar vi alla, finns det oberoende och vetenskapliga undersökningar,utredningar,avhandlingar eller dyligt som bekräftar att det är gud eller någon annan andlig kraft som skulle gjort detta?Som vanligt är svaret nej...vi kommer alltid till denna punkt så fort någon av er försöker bevisa att gud helar,som vi alla vet finns det noll,nada,niente,keine,none bevis för att det skulle vara så...bara tro och okunskap ligger till grund för det som ni vill göra till fakta, obestridlig verklighet och sanning.Om jag har fel överbevisa mig gärna med en sådan handling som vi alla har efterfrågat under en väldigt lång tid och i otaliga samtal som det du startar nu...IGEN.Pressenterar du det så behöver vi inte diskutera fler frågor om gud och hans icke varande...då böjer jag mig för fakta.
    Vet du...jeg er inget interessert å diskutere med en som er så nedlantende i sine diskusjoner som du er ..så:

    INGEN KOMENTARER!!!
  • Free Spirit
    Herman Hedning skrev 2008-11-05 23:26:58 följande:
    Som vanligt då ...ingen konkret fakta att komma med...nä då går det ju bra att skylla på tonen och låta bli att svara,men faktum kvarstår dock hur lite du än vill svara...sorry du kommer inte undan det.
    Var ikke så mye dette innlegget diit over jeg tenkte på..men det forandrer inget.

    Ingen komentarer.
Svar på tråden Hur vet man om man har en demon på sig?