Inlägg från: Einstein |Visa alla inlägg
  • Einstein

    Mia-Sanningen om gömda

    LillaLinan skrev 2008-11-10 19:47:57 följande:
    Einstein: Vi må vara unga flickor men Monica är nog lite för gammal för att ta in detta med diskussionsforum på internet. Här är allt möjligt!
    Elaka flickor var det väl?
  • Einstein
    Barkbam skrev 2008-11-10 19:57:24 följande:
    Men om hon nu får svara på vad hon vill, vad är det då som är felet? Om någon tycker att vissa kommentarer är "dumma" utan att nämna någons signatur, har man väl rätt till det också. Alla kommentarer kanske är det bästa man läst på länge och då måste man väl få tycka det. Det kommenteras friskt, men en del är sjukt också! Eftersom många tycker att detta är intressant ämne blir det mycket inlägg, och det är ju jättebra, men bara för att det är många kommentarer, säger ingen regel att alla är lika bra, eller för den delen sakliga.
    [/citat]

    Fast här på fl får man inte skriva vad som helst. Det finns regler som vi måste följa. Med det har jag inte sagt att
    Centurion skrev 2008-11-10 19:59:05 följande:
    [citat]
    Ja det är helt enkelt bisarrt och när man sedan nedvärderar en sajt med flera tusen medlemmar rakt av visar man inte direkt en sida av insiktsfullhet. Sen uttalandet elaka flickor? Ja jag vet då rakt inte vem som är mest elak? För att inte tala om kompisen Hasses briljanta idé! Jag är mållös!
    Undrar om inlägget fått vara kvar om de skrivits här på fl?
  • Einstein
    Emmel skrev 2008-11-10 21:26:14 följande:
    En sak: om MA följer sin vän Hasses tips och ger ut vår tråd som bok så vill jag ha del av vinsten. För så många människor som skulle köpa den boken har aldrig tidigare funnits i Sverige. En person som ger ut en bok full med korkade och okunniga inlägg från elaka flickor! HUGA, HUGA sommarstuga... Folk skulle ränna som galningar till bokaffärerna. ;0)
    När dessutom allt finns att läsa på forumet!
  • Einstein
    Emmel skrev 2008-11-10 21:22:53 följande:
    Fattar någon av er detta? Det är från MA´s blogg: Petra sa... Det skulle vara kul att se åtminstone några av de "avslöjande frågorna" till Mia och Liza som du skriver om! Mvh Petra den 10 november 2008 09:18 Monica Antonsson Bällstahäxan sa... Petra, Jag förstår det. Jag har funderat länge på om jag ska lägga ut dem eller ej. Familjeliv avgör. den 10 november 2008 09:31 Är det hennes familjeliv som avgör eller är det vi i Familjeliv? I så fall har vi bra mycket större betydelse för MA och hennes tro på sin bok och sitt "scoop" än hon tidigare låtsats om, anser jag!
    Synd att Patrik dragit sig tillbaka, annars hade han kanske kunnat hjälpa till i egenskap som vd för Familjeliv!
  • Einstein
    ladydivine skrev 2008-11-10 21:43:59 följande:
    Jag läser inte om tuggummi....sitter här och väntar på fler spännande inlägg ju =P
    Har inte den här tråden blivit lite väl ot nu? Ni som vill ha tuggummilänken kan väl be om den i gb eller inbox!
  • Einstein

    Tant Greta skrev 2008-11-10 21:57:15 följande:


    Skojade lite
    därav min " "
  • Einstein
    Thalis skrev 2008-11-10 22:12:18 följande:
    Absolut!! Jag är faktiskt rätt impad på att den inte alls blivit en typisk tråd Och alla mina inlägg är kvar och jag har inte fått några gröna mail från moderator
    haha!
  • Einstein

    Jag har precis läst sista kommentaren i bloggen och jag måste säga att det känns som att hon skriver om mig! Det var ju jag som förde diskussionen om att vara anonym. Har jag kastat skit? Svara mig ärligt, har jag gjort det? Hade detta inlägget varit skrivet här i tråden så vet i fan om jag inte anmält det!

    Lägg även till att hon kallar oss för elaka flickor! Nej, nu börjar jag tröttna på allvar! Snart får det vara hur det vill med denna sanning! Om det är fegt att vara anonym i en debatt, så är det lika fegt att föra en diskussion med ett forum via en blogg. Ja där är man som sagt fri att skriva det man själv vill, utan moderatorer som upprätthåller reglerna!

    Fast med tusentals inlägg skrivna i mitt nick, så vet i fan om jag kan kallas anonym!

  • Einstein
    Emmel skrev 2008-11-10 22:46:06 följande:
    Det kan lika gärna vara riktat mot mig. Nej, jag tycker inte att du varit för hård eller elak... Du har varit en av dem som faktiskt varit mest saklig, anser jag. Jag håller med dig: när hon kallar oss SMÅ ELAKA FLICKOR så säger det ganska mycket om henne. Hon klarar inte av att bli ifrågasatt oavsett om vi är anonyma. Kolla bara svaren på bloggen. Hon måste trycka ner oss istället för att luta sig tillbaka i trygghet om att vi får på näsan när "bevisen" kommer. Att en kvinna kallar en annan för "LITEN ELAK FLICKA" är för mig en kränkning och att hon dessutom gör det med alla som skrivit i denna tråd, oavsett vad vi skrivit är helt otroligt.
    Tack!

    Inte nog med att hon kallar oss för små elaka flickor, hon drar ju med hela familjeliv i det! Alltså inte bara tråden! Jag undrar om hon har en aning om hur stort familjeliv är?

    Att bli kallad för "en liten elak flicka" tar jag med mina 35 år som en ordentlig kränkning!
  • Einstein
    Felicia6 skrev 2008-11-10 22:47:32 följande:
    "När jag startade bloggen visste jag inte vilket råttbo det fanns strax intill. Det vet jag nu. Så jag gör som du säger, jag struntar i småbrudarna och avstår från att läsa deras korkade inlägg. Men de finns ju där fega, elaka och anonyma ändå. " Ehhh, vad säger man?
    Jag blir enbart förbannad både över vad hon skriver och över att jag inte kan skicka en moderator på henne!

    Jag ska ta och sova på detta, men känner jag som jag gör i morgon så plockar jag bort den här tråden från mina favoriter och glömmer allt som har med detta att göra! hela den här sörjan är helt sjuk ju!
  • Einstein
    Emmel skrev 2008-11-10 22:55:04 följande:
    Jag med, och jag är 37 år... Om vi är små elaka flickor, vad är då hon?
    Skriv det inte för då får vi en moderator på oss!
  • Einstein
    Emmel skrev 2008-11-10 22:56:48 följande:
    Nej sluta inte. Jag tycker att vi ska fortsätta att skriva om detta och annat som berör oss... Därmed inte sagt att vi inte kan släppa Monicas blogg...
    Jag ska som sagt sova på det!
  • Einstein
    Einstein skrev 2008-11-10 22:58:46 följande:
    Jag ska som sagt sova på det!
    Fast nu har hon ju slutat följa tråden, så nu kanske vi får vara ifred i vårt funderande!
  • Einstein
    Centurion skrev 2008-11-10 23:04:25 följande:
    Jag säger som Greta, man kan verkligen ifrågasätta hur seriös hon egentligen är. Journalist? Javisst, kanske hänt i veckan. Det märks tydligt att människan inte kan ha befunnit sig i några hårdare blåsväder med tanke på den låga nivån. Haha tänk er Ashberg i samma situation, tror ni han skulle leverera såna attacker mot småflickor?
    Haha! Det var en bra jämförelse!

    Jag har gått från att känna "wow, den där boken måste jag köpa" till att "nja, kanske låna den på bibblan någon gång". Allt pga det oseriösa intrycket jag fått.
  • Einstein
    Centurion skrev 2008-11-10 23:10:33 följande:
    Jag tror (observera tror) att Ashberg skulle ge blanka faen i vad vi spekulerar i
    Det är ju vad man förväntar sig av en seriös journalist eller författare!
  • Einstein
    Centurion skrev 2008-11-10 23:13:45 följande:
    Professionalism! Själv så försöker jag vara professionell i mitt yrke eftersom jag inte vill få dåligt rykte gentemot tex kunder.
    Det var det jag menade när jag skrev att en författare har mer att förlora på att uttrycka sig klumpigt i skrift...fast det verkade inte riktigt gå hem!
Svar på tråden Mia-Sanningen om gömda