Inlägg från: JePaLuLi |Visa alla inlägg
  • JePaLuLi

    Då tar vi det en gång till. del 2

    Jösses, har det redan gått tre månader?? Det hade jag inte en tanke på!

    Tack så mycket för receptet, det låter smaskens. Är den enkel att göra?

    Ja jag tror också att det är lättare att förstå när man själv har barn. Mycket beror nog på min egen barndom skulle jag tro. Att jag nånstans får för mig att han ska känna sig övergiven och sakna mig... Men jag vet ju att han har det hur bra som helst!

    Ok, hoppas du får komma iväg ganska snart sen då.

    Ja, det närmar sig verkligen. Jag skulle bli jätteglad om han ville komma i november, men samtidigt inser jag ju att det är ganska snart
    Lika bra att ställa in sig på att gå över två veckor så slipper man bli besviken


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Ja när jag kollade lite noggrannare på receptet så insåg jag att till och med jag borde klara av att göra den

    Ja men så är det helt säkert. Det är nog betydligt jobbigare för föräldrarna än barnen. Men samtidigt är det ju viktigt att de lär sig vara utan sina föräldrar innan de ska börja på dagis osv... Annars kan det nog bli svårt vid inskolningen. Nu har ju vi som tur är ett tag kvar tills det är dags, annars hade jag fått bita ihop bara och lämna honom. Det är ju värst de första 5 minutrarna, sen går det ju faktiskt ganska bra.

    Han är beräknad till den 8/12 så man vet ju aldrig. Lucas kom bara två dagar innan bf.

    Idag fick jag en sån konstig känsla som jag fick två dagar innan Lucas föddes. Jag kände nån sorts behov av att städa och fixa allt. Samtidigt var jag trött och fick ganska ont så jag beslöt mig för att städa det värsta och sen unnade jag mig en middagslur. Det mesta är ju fördigt och jag kan inte tänka mig att han kommer en månad för tidigt. Skulle han göra det så får Patrik och farmor fixa det som behövs. Det är ju så skönt att man har möjlighet att få hjälp nu för tiden.


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Ja det låter väldigt smarrigt

    Nej, det kan jag tänka mig. jag har väl lite fördel eftersom jag stått på andra sidan, som personal. Men ändå så kommer det bli tufft att lämna sina små. Dock känns det skönt att de kommer ha varandra.

    Oj, ÄNNU tidigare Du sätter press på mig Bäst att börja göra situps nu då. Det gjorde ju susen sist .-D

    Ja antagligen är det så. Kroppen ställer in sig automatiskt och börjar boa. Men just den där känslan hade jag så nära innan Lucas kom. Sa till Patrik att vi skulle fylla upp frysen osv så vi storhandlade. Sen på natten satte allt igång...

    Då får du hälsa grattid till pappsen

    Igår klippte vi förresten Lucas. IGEN! Fattar inte avd han har för hårväxt, om han ändå kunde dela med sig lite Denna gången tog Patrik fram Hårtrimmern eller vad det heter och ställde in på 2,5 cm. Han blev såå söt! Han såg ju nästan ut som en tös innan i sitt långa hår som lockade sig bakom öronen


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Oj, jag missade att det var alkohol i kakan. Får nog köra utan!

    Nej, han var inte ett dugg rädd. Bara nyfiken på vad som hände Men han skrattade och var glad så det gick både fort och smidigt. Såå skönt att få bort allt för det var verkligen långt. Det var fjärde gången vi klippte honom redan. En nackdel med så mycket hår är att många tror att han är betydligt äldre än vad han är och därför tror att han kan så mycket mer än vad han faktiskt kan. Men samtidigt är det kul också. Jag är glad att han inte är flintis! Jag blev så lycklig när barnmorskan sa att hon skymtade massa hår

    Tror du inte att det bara är en vanesak med Piddas hår? Är han själv nöjd med nya frisyren?


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Ja det är inte lätt det där. Men det är ju inte konstigt att du reagerar, det är ju trots allt en ganska stor förändring. Som sagt så är det tur att det växer ut igen Patrik har en kompis som har dreads och han har pratat såå länge om att klippa bort de. Men än har inget hänt, han är nog för feg

    Jag skulle också vilja göra nåt drastiskt med mitt hår innan förlossningen. Är sugen på att klippa av en bra bit, men om vi ska gifta oss i sommar vill jag ha långt så jag vet inte riktigt hur jag ska göra... Hårförlängning är ju ganska dyrt.

    Lucas har rakt hår nu när det är klippt. Men växer det ut så får han söta små lockar i nacken och bakom öronen.

    Här blir det lugna gatan idag. Jag skulle helst vilja sova hela dagen för i natt har jag haft ONT. Det började som väldigt kraftig mensvärk och strålade ut i ryggen. Sen kom sammandragningarna och var inte alltför bekväma. Var uppe och vankade en del i natt och funderade på att ringa in faktiskt. Men jag tog två alvedon och la mig i ett bad så blev det hanterbart iaf, även om det gjorde/fortfarande gör ont. Patrik ville vara hemma, men jag känner att han inte kan stanna hemma så fort jag har ont. Då får han ju typ vara hemma jämt nu för tiden.


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Jag tror verkligen inte att han kommer redan. Det är ändå 3-4 veckor kvar, om inte ännu längre... Iofs tror jag inte att jag kommer gå över tiden, men man vet ju aldrig.
    Ja jag kanske får göra det, det är bara det att det känns så onödigt och Patrik behöver jobba. Han var ju hemma två dgaar förra veckan.

    Ja jag får nog vänta, men det hade verkligen varit skönt att göra nåt nytt. Så man känner sig lite pigg och fräsch.

    Vi har inte satt nåt datum, men vi kollar lite. Måste hitta nån fin kyrka eller fint ställe vi kan vara på. Vi ska ju inte ha nåt stort och flådigt bröllop utan överraska på dopet i så fall.
    svärmor bor ute på landet precis vid Göta kanal så det är ett alternativ. Vi får väl se helt enkelt!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Rox: Ja det tror jag med

    Ja jag får göra det tror jag. Idag har jag haft som mensvärk hela dagen och mår fruktansvärt illa. Hoppas innerligt att det är till nån nytta...

    Det finns massa bilder i bilddagboken på när vi klippte honom. Är uppe i 4000 bilder där nu Lägger upp nya varje dag, men det är inte alltid det blir så många bilder just nu tyvärr.

    Patrik är helt inne på Linus så vi får väl se.

    Ja jag får nog göra det. det känns som att det är lättare att få en fin uppsättning med långt hår, även om det kan vara fint med kort också så klart.

    Usch vad jobbigt för dig att ha så ont i huvudet. Har du migrän?
    Hoppas det går över snart!
    Hoppas också att du kan få nån tid tidigare hos din läkare!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Ja jag hoppas också det. Men det är inget jag räknar med. Just nu är det ganska lugnt igen... Fast det är ju skönt det med så man hinner vila upp sig lite.

    Ja gör det du

    Ja jag tror det. Men han kan ju se ut som nåt helt annat
    Lucas var väldigt lik Patrik när han kom ut, men jag tror att den här är ännu mer lik honom faktiskt. När vi var på 3D ul så sa han att han hade ett mer långsmalt ansikte och det har ju hans far med. Det ska bli jättespännande att se honom. Längtar så! Fast nu börjar samtidigt oron smyga sig på att nåt ska gå fel eller så... Med Lucas var jag orolig ganska mycket hela tiden, den här gången har det kommit först nu när det närmar sig.

    Exakt. Det är ju lite lättare att bestämma sig då. Att klistra på håret är ju inte så enkelt

    Skönt att slippa migrän ändå, det verkar jobbigt. Men huvudvärk är inte heller skoj. Man orkar liksom ingenting...

    Vad snällt av honom. Han verkar vara en bra läkare. Hoppas du får komma dit imorgon!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Jag skulle inte byta med mig själv heller, men å andra sidan får jag en enorm belöning sen som sagt och det är ju värt vad som helst. Känns skönt att det snart är slut iaf, men jag vet ju att jag kommer sakna magen och rörelserna där inne.

    Ja det blir spännande.

    Nja, det vill jag nog inte ha på min bröllopsdag

    Låter jobbigt. Huvudvärk är ju aldrig kul men hoppas att det går över snart!

    Nej, de ligger på bilddagboken http://lucas-07.bilddagboken.se


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Ja, i natt trodde jag att det startat på riktigt för jag hade ganska regelbundna värkar. Men när jag väl somnade och vaknade så var där ingenting... KÄnner mig snuvad på konfekten
    Men antagligen är det så att jag börjat öppna mig och det gör ju som bekant ont. Men med andra barnet kan man tydligen gå och vara öppen 3-4 cm i ett par veckor. Surt sa räven!

    En kompis till mig fick en "liten" kille i morse. 4,7 kg och 55 cm. Så stor hoppas jag inte att min bebbe är.

    Lycka till!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
Svar på tråden Då tar vi det en gång till. del 2