• Mrs S E

    Kristen och ofrivilligt barnlös, stöd och förbönstråd nr 11

    har oxå hittat hit!

  • Mrs S E

    Åh vad man kommer längta efter uppdatering från dig! Och bilder senare (om ni inte vill vara annonyma förstårs) Lycka till och ha det jätte kul på resan.

  • Mrs S E

    Ja det har varit lugnt nu. Man väntar på att få höra från längtan, hur dom har haft det. spännande.

    Här är allt bara bra. har fått HP nu så inge mer jobba för mig på lääänge Sååå skönt idag när det är värsta snövädret. Slippa ut och köra ut post på på oplogade landsvägar:-/ (lantbrevbäring) Skönt att bara få vara hemma nu innan jul och förbereda för jul och sen bebbe!

  • Mrs S E

    Hej ammeli. Välkommen hit! Vi gjorde ivf och lyckades på 1a försöket. (jag har inte skrivit om det i min press så jag inte vill att alla ska veta)
    Det känndes verkligen som om Gud var med oss i hela den stundtals lite jobbiga processen. Har ni någon diagnos?

  • Mrs S E

    Längtan:Åh vad härligt att höra att allt har gått bra och ni har fått hem er lilla son! Väntar med spänning på en rapport!

  • Mrs S E

    Duffan: STORT GRATTIS!! VAd roligt att höra. Vilken glad julklapp.

    God jul på er och alla i denna tråd!!

  • Mrs S E

    Längtanväntan: Åh vad jag vill ha en rapport om hur resan var och hur det gick att hämta hem Samuel. Hur första mötet var osv...
    Förstår att det är mycket nu men ville bara skriva att jag väntar med spänning!

  • Mrs S E

    Längtan: Vilken OTROLIGT söt liten kille!! Hur går det med allt? Är det som du trode att vara mamma?! Hur fungerer det med språket och så?!

    Gott nytt år på er alla. Ha ett välsignat 2009!
    (finns en ny magbild i mitt galleri)


    BF 18e Jan
  • Mrs S E

    Måste bara berätta nått som var lite kul som jag gjorde igårkväll. Vi ska ju ha den 18e jan. Igår så höll jag på att ta fram saker att packa i bb väskan. Jag har oxå haft mycket sd och förvärkar. Har försökt ställa in mig på att man troligen ska gå över tiden, men ju närmare man kommer desto svårare är det. Och sarskilt när man "känner" en massa och alla kommenterar hur stor man är
    Nåja, innan jag somnade så tog jag bibeln och tog en tumvers. gissa vad jag fick.
    Hosea 13:13 Födslovånda skall komma över honom.
    Men han är en oförståndig son, som inte vill komma ut ur moderlivet när tiden är inne.


    Henrik, min man bara skrattade när jag berättade och sa sen åt bebisen i magen att inte vara en oförståndig son Så det kan bli ibland!

  • Mrs S E

    Blåklocka: Jobbigt att behöva oroa sig, men man har ju lätt att göra det. Ska be att allt går bra och att ni får er efterlängtade bebbe!!

  • Mrs S E

    Lugn som en filbunke:-/ man har försökt ställa in sig på att gå över tiden. Nu är det jobbigaste alla som frågar hela tiden Man har lite mindre tålamod nu

  • Mrs S E

    Hej.
    Vår Levi har kommit! den 21 jan vid sju på kvällen kom han. en stor bit. 4386g 56cm lång. Jag fick värkar på tisdag, ganska regelbundet. De började göra mer ont vid 4 tiden på eftermiddagen och halv tio på kvällen åkte vi de 15 milen till gävle, med ishalka på e4 :-/ Vi kom fram efter tolv och var då bara öppen 1 cm. Jag fick något att sova på och så skulle vi se sen på onsdagen om vi skulle få åka hem igen. Vaknade vid sex av de började lite smått igen. De föreslog att vi skulle ge oss ut på stan eller nått, eftersom vi har så långt att åka, och se om det hände nått mer. Vi fick frukost och så men hann aldrig ge oss ut för värkarna tilltog. Vid 12 var jag öppen 5 cm, då fick jag lustgas ett tag. Sen bad jag om ryggbedövning - väldigt skönt. (Jag var väldigt trött då. hade bara sovit 4 timmar på natten och varit vaken sen sju dagen innan)
    När jag hade öppnat mig 10 så hade han ändå inte kommit ner helt, och då avtog värkarna lite så jag kunde vila i säkert en timme sen ställde jag mig upp och de kom igång igen. 20 min av krystande så kom han ut 18.45. STOR kille som sagt. Fick sys, och det tog sin lilla tid. Inte kul.
    Hur som helst... världens goaste kille med massa hår (som jag ville).
    Levi

  • Mrs S E

    Lilloppan: Välkommen! Har ni försökt länge? Här vet vi hur det känns!
    Själv försökte vi i ca 2 år innan vi fick hjälp av ivf och det lyckades på 1a försöket. nu har vi en liten kille på dryga 2 veckor.

Svar på tråden Kristen och ofrivilligt barnlös, stöd och förbönstråd nr 11