Inlägg från: Catten28 |Visa alla inlägg
  • Catten28

    BF februari 2006 Stockholm - del 7

    Olivia gnagde på ett doftljus nu på morgonen, jag vände mig om i typ en halv minut och hon tog det från byrån, ringde giftcentralen men de sa att det inte bör vara någon fara då hon fick i sig så lite. Suck hon är överallt och ingenstans och äter ALLT.
    John stoppade typ aldrig ngt i munnen.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Catten28

    singhis, skönt. John kissar på pottan men baja vill han göra i blöja, vi får ge tiden lite an.

    Idag fyller Olivia 1 år, och jag fyller --år började dagen med presentöppning, John fick oxå present en storebrorspresent. Han tycker att det är lite konstigt att Olivia fyller före för han är äldere. När vi säger att idag fyller mamma och Olivia år så säger han ja och imorgon fyller jag och pappa år.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Catten28

    singhis, jag har läst att när 9 av 10 nattblöjor är torra så kan man sluta, torr på natten beror på hormoner ikroppen.

    håller på och förbereder olivias kalas samt ska vi ha familjemiddag ikväll och fira min födelsedag, har gjort det enkelt för mig och gjort pajer.

    igår fick jag Thomas Saboarmband av T samt en belock av barnen som var ett hjärta så fint, ska köpa bokstäver T, J och O och hänga på.

    Olivia fick en synt docksäng och megablocks, john fick Rödis (brandbilen i Cars)


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Catten28

    fy vilken dag vi hade igår, olivia var ganska rosslig i halsen så vi bestämde oss för att gå till läkaren och vi skall vända oss till gullmarsplans vårdcentral på helgen ( om vi inte vill gå till akuten) bokade tid 9.15 där och fick träffa läkaren, han såg att hon hade öroninflam, samt sa jag att vi vill ha pulmekort för förkylningsastman, so far so good.
    vi hämtade medicinen och åkte hem, väl hemma såg jag att han hade skrivit ut tabletter och inte inhalationssprey (pulmekorten) samt att han skrivit ut 10ml 2 ggr/dag kåbemepinvi ringde och ringde fick prata med ngn i repan som skulle prata med läkaren, jag frågade vad vi skulle göra med tabletterna som kostade 500kronor, inte vet jag sa han, vid 12.30 fick jag prata med han i repan igen som ville veta vad det var vi skulle ha, jag förklarade. han skulle prata med läkaren. Sen ringde läkaren upp oss och T pratade med honom och han försökte förklara vad vi ville ha, läkaren svarde att han tittade i fass och han inte hittade det vi ville ha, T sa att han oxå tittade i fass men på nätet och inhalationsspreyet var det första som kom upp. då ville läkaren att vi skulle åka till apoteket så att de kunde ringa honom. Under tiden blev olivia mer och mer rosslig
    så vi bestämde att han skulle åka till akuten. där fick hon andas ventolin, de gjorde om dosen för pencelin och skrev ut polmekort, T kom hem 17.30. 
    Jag undrar vart de hade grävt fram den där läkaren, han var typ 200år gammal


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Catten28

    singhis, ja det tog hela dagen pg honom,

    idag har jag haft mamagruppen på lunch, vi hade även bokat en massör som kom och masserade. kändes lite lyxigt


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Catten28

    linusen, ja det är galet, som tur var fick vi lämna tillbaka medicinen då det var obruten förpackning och läkaren som skrivit ut fel.

    singhis, ellerhur känns inte så jobbit med två nu heheh


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Catten28

    alexandr, ellerhur, egentligen ska man ju anmäla den läkaren men jag orkar inte,

    T är i norge för 5e veckan i rad, detta börjar kännas galet.

    Natten har inte varit den bästa. Viv vaknade kl 1 och ville ha välling gav den och napp sen somnade hon om, sen vaknade john 2 och kunde inte somna om han kliade sig och snurrade runt. vid 4 somnade han slutligen då vaknade viv igen, gav henne nappen och hon somnade om, jag hann presic som så vaknade john igen, gav honom medicin mot kli och sen villehan titta på tecknat, det fick han, sen somnade han på 10 min, vivi vaknade sen 6 men jag lyckades ha kvar henne i sängen till 6.30. john vaknade 7,15
    suck jag vill sova.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Catten28

    skogsrå, ja det är inte roligt, vi har nu bestämt att T ska vara hemma och vara pappaledig på fredagarna så aatt helgerna blir längre. det är en bra början.

    båda barnen somnade innan 18. måste lägga mig tidigt ikväll

  • Catten28

    singhism

    linusen, jag tenderar att somna med barnen ofta, är så himla trött på kvällarna

    denna nattt har inte heller varit bra, john vaknade första ggn 19 och ropade efter mig, la mig brevid honom så han somnade tog en snabbduch hann presic ur den så ropade han igen, sen var det lungt fram till 23 då viv ville ha välling, hon vaknade igen runt 1 sen var det johns tur 2 sen vaknade viv vid 4 och somnade om vid 5, när jag preics höll på och somna igen så vaknade john, då sa jag sätt på dvdn, så han kollade små einsteins till 6.15 då viv vaknade, gäsp skönt att T kommer hem imorgon

  • Catten28

    singhis, jusst den kvällen somnade han redan kl 17 i soffan, somnade ifrån middag och allt. hänt två ggr denna vecka kanske därför natten blir så snurrig. normalt somnar han vid 19tiden.

    natten har varit bra, viv vaknade en g jkl 3.45 och fick välling sen vaknade john 6.30 så jag känner mig pigg idag fick ju sova 5 timmar ostört.

    ikväll ska jag ut med två arbetskompisar det ska bli trevligt. mormor kommer och är barnvakt för t kommer hem sent, mormor hämtar john på dagis så jag har en riktigt lugn dag utan dagisstress

  • Catten28

    alexandr, ja det känns kan jag säga, börjar bli lite mör nu. Har problem med magen vilket läkaren tror är stressrelaterat, ska göra en gastriskopi inom en snar framtid.

    Singhis, håller med om att det är "lugnare" när man är hemma med 2a, självklart mer att göra och ganska stressigt med tid 9-15 (då är john på dagis) men man gör det på mindre area, fixar hemma och sen lämna/hämtar på dagis.

    var ju ute i fredags, det var mkt 3vligt, tills T ringde och sa att OLivia spytt ner hela sängen vardagsrummet och badrummet, han hade lite smått panik, nyss hemkommen från Norge barnvakten hade precis åkt. Det visade sig vara slemspyor då hon varit så förkyld, men jag åkte hem iallafall, känns inte kul att sitta på krogen när det är lite kaos hemma, T hade gjort samma för mig,

    I söndag var jag och trändade arobic (stavning?) fy va roligt det var, verkligen saknat att träna, ska gå på core + spinning på torsdag, mormor kommer och är barnvakt.

  • Catten28

    nu har jag gått ned 9 kilo. känns bra, det enda jag tycker är jobbigt är att skinnet är hängingt måste träna träna träna

  • Catten28

    idagahar vi varit i farsta och handlat pysselsaker, John är hemma från dagis då det går en massa sjukdomar där och vi ska åka till fjällen på torsdag, vill inte riskera att semestern ställs in så han är som sagt hemma.

    ett riktigt äventyr tyckte john, vi åkte buss kollade på tbanan handlade åt på mcdonalds och åkte hem och pysslade. köpte en vaxduk oså så han fick gegga på som han ville,toppen. nu vilar han i soffan och tittar på musses clubhus.

  • Catten28

    singhis, va duktig hon är, roligt

    idag ska vi till bandängen och titta på djur, ska bli en rolig utflykt, sen kommer morfar ikväll och läser saga, ban brukar ju komma på torsdagar, men vi ska till orsa imorgon så då får de leka idag istället.

    nu ska vi göra oss klara, ska ta buss 9.24

  • Catten28

    singhis, inga förslag. kanske ska sätta på blöja igen, det har ju med hormoner att göra.

    john fixar inte riktigt att vara iväg utan blöja, han säger till när han ska kissa men får panik när han måste sitta på en toa, vill ha potta, känns inte som att jag vill släpa runt på en potta, ska nog köpa en ring så han vänjer sig vid toan. men han är så liten så han ramlade ner i barntoan på dagis (där går han på toa) vi får väl se.

    idag åker vi till orsa, ska bli mkt roligt, men det är 30- och 2 meter snö så det kanske inte blir så mkt uteaktiviteter.

  • Catten28

    nu är vi hemma från Orsa. var supermysigt, Första dagen åkte papporna skidor och mammorna och barnen åkte pulka. samt hade de ett ställe som hette Vargkulan där de hade spel pyssel filmer tågbanor och andra leksaker, det kostade 75kr om dagen. mysigt.andra dagen åkte papporna tidigt till backen, det var minst -15 när de åkte så vi väntade tills efter lunch och åkte dit med barnen, då fick john åkte skidor i backen med sin pappa, efter ett tag blev han tuff och ville åka själv i liften och backen, som den 3åring han är sa naturligtvis nej.
    han var så söt . sen var vi på after ski där de sjöng barnvisor och john skrålade på han med. åkte hem i går på fm, bilresan gick över förväntan, viv sov och john tittade på film
    vi ska åka dit i påsk oxå. så härligt att se massa snö

    Imorgon fyller John 3, tänk att pluttarna blivit så stora. har handlat present til honom idag, lite småpyssel film och sen en rittavla. de har så mkt saker redan, har önska cykelhjälm och korg samt pengar till skidskola.

    singhis, stackars E, låter som den förkylningen som härjar hos oss. krya på er. och stackars kattten, vi rakade vår katt flera gånger det är inte billigt, men tänk på att klippa katten på måndagar framöver :-P så blir det inte så dyrt om det går tokigt.

Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7