• DrakenSpektakel

    30+ men knodd på gång i januari 09, sällskap? (del3)

    Framförhållning

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-18 11:14
    www.familjeliv.se/Forum-11-232/m32903054.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-232/m35489186.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-12-25 18:07
    Med reservation för ändringar

    Lambretta BF 9jan
    Joka KS 14jan (flicka)
    Fenderine BF 18jan (flicka)
    DrakenSpektakel BF 30jan

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-01-19 21:06

    Lambretta, BF 9jan
    Joka KS 14jan
    Fenderine BF 18jan
    Timoa BF 15jan (?)
    Elvajran BF 16jan
    Groundhog KS 29jan
    DrakenSpektakel BF 30jan

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-02-04 09:22
    Lambretta (BF 9jan) 17jan MALVA
    Joka (KS 14jan)14jan STINA
    Fenderine (BF 18jan) 28jan FLICKA
    Timoa (BF 15jan (?)) 23jan POJKE
    Elvajran (BF 16jan) 15jan SIMON
    Groundhog (KS 29jan) 29jan FLICKA
    DrakenSpektakel (BF 30jan) 30jan POJKE

    Och med stora drama, stora känslor kom vi igenom till den andra sidan - den MED våra nya små barn, den stora förändringen.

    Grattis tjejer!

  • Svar på tråden 30+ men knodd på gång i januari 09, sällskap? (del3)
  • AMFA

    Förresten Draken: Jag tycker att det låter jättroligt med ett mamma-barn-pyjamasparty!

  • Joka

    Fan vad ni hinner surra så fort man vänder huvudet om... !

    Lambretta: Hm.. och jag som är så lycklig nu att ngt hamna och STANNAR i klykan mellan tuttarna för en gångs skull! Bli lika glad och överaskad varje gång jag hittar ett popcorn, eller en gurkbit, eller ngt annat som jag "sparat" i mitt nya skafferi. Jag liksom tittar lyckligt ner i mitt nyvunna dekoletage, Wohooo... puttar på sambon och säger; "HA!... Oj oj... nä men??? Här ligger det grejor!" Och ser lyckligt ner på mina, som Ester kallar dem, KANOOONER. Har säkert hört bomber ngn gång men glömt det och kallar dem istället för kanoner. Det gör iiiingenting! Jag är ju en sån där tunn tjej med ett otroligt brett dekoletage på ca 60 cm... A-minus-kupa. Så jag är så lycklig nu.

    Jag måste också bara få tillägga att jag fått sova inatt!!! För första gången på flera veckor har jag sovit. Vaknade en smula förvirrat strax efter kl 5 och ligger i sängen???!! Jösses, nu är det ngt lurt på G! Härligt med ny energi!

    Draken; Ja, jag vill ju inte påverka ngn med mina förlossningar. Men visst, nog önskar jag av hela mitt hjärta att jag får bebisen på mitt bröst och att det får stanna där! Jag vågar knappt snudda vid tanken, vilket underbart ögonblick det måste vara.

    Nähä, brudar. Här ska det skjutsas ungar. Eva... eller fan nej, jag menar ju Ebba , hoppar på kryckor sen en ridolcyka på jullovet, så hon bara väääägrar att ta bussen. "A men mamma???! Fatta va pinit med kryckor på bussen då??!!"

    Återkommer!

    Im in on a pyjamasparty in Kopenhagen!

  • AMFA

    God morgon tjejer!

    Joka: Välkommen till de sovandes skara! Jag sov också till 5 innan det var dags för nattens kisspaus. Sen sov jag gott vidare till 7 när sambons väckarklocka ringde. Hade egentligen kunnat vända mig om och sovit vidare, men nu när han jobbar så ses vi nästan inte känns det som, så jag går glatt (nåja)upp och äter frukost med honom. Så nu runt 9 är jag som en zombie... Borde väl passa på att sova lite till, men då känns det som att hela dagen har gått. Så jag kämpar på en liten stund.

    Vi har haft så otroligt fint väder ett tag nu, kallt men soligt. Idag som skulle vara min energidag så är det kallt, -10 eller så och så snöar det småspik. Inte sådär mysigt utan kall snö om ni fattar vad jag menar. Så täcket är bra mycket mer lockande än papprena på kontoret...

    Vi hörs!

  • DrakenSpektakel

    joka, känner klart igen mig i popcorn-situationen! kommer också ihåg från första grav att det kändes KUL att 'låna' ett par babsar ett tag, som gav klänningarna en helt annan form å så.

    jag har aldrig önskat mig större bröst, älskar mina små välformade duttar, men just det att få 'prova' var(och är) verkligen mysigt.

    vet inte om jag sov alls i natt. stora katten snackar och snackar och snackar . och höfterna 'skramlar' så jag vaknar hela tiden av att jag rört på mig och därför har ont. eller av att jag INTE rört på mig och därför har ont.

    imorse började tankarna surra klockan 5 (efter att katten väckt mig igen) och sen låg jag där i sån där 'mitttimellan-sömn-dvala-tanke-spinn' tills emblas radio gick igång på högsta volym 'runaway train never coming back...' kl 6.

    hon hade bett mig ställa den tidigare än min, så hon kunde gå upp och ta på kläder och äta frukost innan jag vaknade, söta ungen, som ska pröva att klara sig själv....

    det var bara det att mitt barn sover som en stock, så där stod radion och skrålade. och hon bara sov vidare... stackars grannar...! för JAG tänkte banne mig inte skramla upp och stänga av.

  • Joka

    Draken: Ha ha ha... jag kan fanimej höra dina skramlande höfter. Ni vet som de där ljudet på Scobidoo när han blir rädd och hoppar upp i Shaggys famn och hackar tänder. Det är så jag föreställer mig ljudet av dina höftkulor nu. HA HA HA... Eller nej, jag garvar ju inte över att du har ont, bara ljudet liksom.

    Näe, huvva... (tittar på klockan) här har man inte ens tagit en smula av ngt frukostbröd. Kanske är dags?

  • elvajran72

    Nej...hela mitt inlägg försvann!! ville bara höra hur ni mår?

    Jag mår rätt bra förutom att jag sover som en kratta..men det är väl som de säger en förberedelse...har de senaste veckorna lärt mig att sitta och sova i soffan på dagtid!..vilket tidigare varit helt omöjligt , jag är nämligen som prinsessan på ärten när jag ska sova i vanliga fall
    Här har det inte kommit någon baby trots slempropp och hinnsvepning.
    Har tid för ett nytt försök imorgon , hoppas det fungerar bättre då. kanske baby kommer i helgen när babys pappa är hemma. Han jobbar i Linköping och där är förlossningen också så jag hoppas att jag slipper ta taxi eller ambulans när det väl är dags...
    Sköt om er!
    Kram Åsa

  • elvajran72
    Svar på #117
    Hej , jo i början talade de om igångsättning pga diabetesen, men nu har de bestämt att det är mycket bättre att få igång en naturlig förlossning , speciellt om bebisen är lite större. Den 30 december vägde baby 3411 enligt UL så det blir minst en 4 kilos om den inte kommer snart.
    Värdena är bra , får mer och mer insulin.. om jag skulle behöva ta mindre då är det inte så bra.
    Mitt BF är den 16 januari. Hade hoppats att det skulle hjälpa lite i fredags när de klämde på tappen , men det var en cm kvar så det var väl inte moget...vi får se vad läkaren säger imorgon. Och om baby har lika höga fosterljud imorgon då vill jag minsann veta varför ??
    Har någon annat varit med om såna höga fosterljud?
    Kram kram Åsa
  • elvajran72

    Detta var svar på draken spektakels fråga


    elvajran72 skrev 2009-01-08 16:18:07 följande:
    Svar på #117Hej , jo i början talade de om igångsättning pga diabetesen, men nu har de bestämt att det är mycket bättre att få igång en naturlig förlossning , speciellt om bebisen är lite större. Den 30 december vägde baby 3411 enligt UL så det blir minst en 4 kilos om den inte kommer snart.Värdena är bra , får mer och mer insulin.. om jag skulle behöva ta mindre då är det inte så bra.Mitt BF är den 16 januari. Hade hoppats att det skulle hjälpa lite i fredags när de klämde på tappen , men det var en cm kvar så det var väl inte moget...vi får se vad läkaren säger imorgon. Och om baby har lika höga fosterljud imorgon då vill jag minsann veta varför ??Har någon annat varit med om såna höga fosterljud?Kram kram Åsa
Svar på tråden 30+ men knodd på gång i januari 09, sällskap? (del3)