• tinkerbell74

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    Nämen hjälp, nu är klockan 1 och tanken på att barnen vaknar om 5-6 timmar gör mig lite matt... Dags att dra sig mot sängen tror jag.
    Natti på er tjejer!

  • tinkerbell74

    Ja verkligen stooor eloge till de shoppar som kör fraktfritt!!!

  • tinkerbell74

    Såklart man fattar jag att det kostar att driva en shop... men hur kan vissa ha fraktfritt medans andra menar på att de då inte skulle tjäna ett öre på det de säljer.
    Hur kan tex vissa ha samma pris på alla Katvigstorlekar, medans andra hänvisar till att större storlekar är dyrare i inköp och att de måste ta ur mer i pris.
    mm. mm
    För min del är det nog mycket sånt jag funderar över - varför det är så stora skillnader.

  • tinkerbell74

    tjejtriss - Jo, jag vet att de är dyrare i inköp. Men shopparna går ju ändå runt och uppenbarligen måste de ju vinna på det för att fler handlar där.

  • tinkerbell74

    Jag håller med J esssica om Småfolkstorlekarna. Jag har 98/104 (3-4 år)till min dotter som är ca.95 cm.

  • tinkerbell74

    Kajsan - Amen!
    Minns att det uppkommit såna här diskussioner i lucktråden varje år och det blir lite trist. Det är ju trots allt efterfrågan från kunderna som gör att en butik överlever. Vad butikerna vill göra för att locka kunder är ju upp till dem. Sen hoppas jag naturligtvis att de har vett själva att inte göra det till ruinens brant.

  • tinkerbell74

    Shit, sådär är nog inte så smart att skriva om sina kunder. Hade tänkt handla hos en av dem där shopparna men NOPE! Inte nu längre.

  • tinkerbell74

    Jag säger som fröken ida. Jag hadlar inte heller från HM odyl. pga. den höga frakt + exp. avg. OM det itne är nåt erbjudande som jämnar ut. Så man shopparna kan inte hänvisa till att ingen gnäller på de stora företagen. Grejen är väl bara att det märks mindre för dem om lilla jag bojkottar dem.

    Man kan ju säga detsamma att det här är vårt "fikasnack" som de uppenbarligen sitter och tjuvläser. Nätet är fritt!

Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!