• Tabby
    3småttingar skrev 2008-12-23 00:20:02 följande:
    Frida S - Det var samma för mig, jag köpte en vara som inte alls var som jag tänkte och mailade och frågade om man kunde få pengar tillbaka. Men det gick inte, tillgodokvitto eller byta till nått annat svarade dom då! Vet inte om man kan skriva vilken webshop här?!Vågar man kanske maila o säga att man har rätt till pengar tillbaka.. men de borde ju dom veta.
    Klart du vågar. Förmodligen vet de.... De finns de som under rea skriver att ångerrätt inte gäller på reavaror, men det stämmer inte. Ångerrätten gäller jämt.
    Hota med allmänna reklamationsnämden om någon försöker blåsa er.
  • Tabby

    ÖNadja skrev 2008-12-23 10:52:31 följande:


    SOBEA!: hur är dom i storlek.Finns ett par shorts ja vill ha men endast i 80/86 eller 92/98grabben drar som sagt 86 nu.Vilken bör ja satsa på?
    Vet att deras bulltröjor är normala i storlek. Jag tror överlag att Sobea är normala.
  • Tabby

    Kände på Kikkids lurvoverall i går i en affär. Jisses vad go den är. Synd att den inte finns som jacka med dragkedja för barn på några år.

  • Tabby

    Ingrid08 skrev 2008-12-23 16:10:37 följande:


    ngn som vet var jag kan hitta Kik Kids lurv overall, givetvis till ett bra pris? Strl 80
    Minipluddevutt har fast till ord.pris. Du får hålla utkik i mellandagsrean. Eller vem vet hur det ser ut med sista luckan.
  • Tabby

    Den lurviga fleeceoverallen från Kidkid den är stor eller? Jag tyckte den såg stor ut i affär. Men är det så att det är armar och ben som är långa? Någon som har den och vill beskriva hur den är?

    Och om jag fattat det rätt så bör man gå upp en storlek på denna www.freshmilk.se/images/Kikkid/rehyh.jpg eller är det omlott fleecen ni pratar om?

  • Tabby

    Kände bara lite snabbt på underbara lurven så därför kommer jag inte riktigt ihåg hur den var i storlek .

  • Tabby

    Småtting har öppnat luckan.

    35 % på allt i butiken (ej NS eller reavaror). Kod JULTOMTE. Fraktfritt.

Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!