• giraffi

    Baluxbaben´s tråd

    Dax för en ny tråd!

  • Svar på tråden Baluxbaben´s tråd
  • cahi

    Först ut i nya tråden!
    Hoppas det är bra med alla.
    Vi mår bra, har inte blivit sjuka ännu men VABdagarna lär väll komma.
    Själv längtar jag till jul, men så snabbt som veckorna går så är vi ju snart där.
    Kram kram

  • Petra28

    Hallå allihop!
    Hur är det med er??

    Här lunkar det på. Ibland blir det tok rush då och då. Max växer. Har fått två tänder och vaknar 100 gånger om natten. Den här gången vet jag att det går över

    Casper går det bättre att lämna på dagis. Men känner mig tveksam till stället. Skulle vilja tjuvkika en dag för att se hur det verkligen är. Imorgon ska vi på utvecklingssamtal, spännande.
    Casper pratar och pratar. T.o.m i sömnen

    Vill jätte gärna ses. Är det någon som råkar ha någon tidig dag eller halvdag Eller kanske en skolkdag?
    Är borta helgen 4-7/12...

  • cahi

    Nu sitter jag på 06 tåget till GBG, ska vara borta en natt. Saknar Hannah så mycket när man är på väg sen är ju allt som vanligt när jag kommer hem och då är jag glad att jag har varit iväg...

    Hur är det med er andra?
    Emma, håller tummarna för B och tänker på er!
    AK, hur gick det på jobbet? Allt bra med Lukas? J?
    Anna, Berätta mer om er resa, verkar ju helt fantastiskt!
    Sophia, hur mår du? Har jag sagt Grattis? Hur går det med A på dagis?
    Tove, kikar in på din facebook och kollar på alla söta bilder du har då och då
    Petra, tack för senast! Max är i alla fall en himla söt kille på dagtid

    Hannah ska vara pepparkaksgumma på dagis när de firar Lucia, så himla söt är hon i klänningen och hatten, vi provleker lite hemma på kvällarna redan. Jag ser verkligen fram emot det! Första Lucia, nu är de verkligen små barn och inga bebisar längre! Så har vi tagit nya pricktest också med oförändrat resultat, men det brukar ju ta nått år till innan det växer bort.

    Förresten, ni som har funderingar kring dagis, så läste jag en intressant artikel på growingpeople om barn och dagis.

    Kram kram

  • AnnaKarin79

    Hej,

    jo det är bra här. Inga VAB dagar här heller, men det beror ju inte på sjukdom.. Ja ngt gott ska det väl komma med iallafall.. Jens och Lukas har båda två varit småsjuka nu i två veckor, även jag lite grann ( förkyldning och så..) men det är inte så farligt.

    Vi tänkte ev gå till Grönan helgen 6 eller 7 dec, om ngn vill haka ( ev kommer min mamma med oxå..) Det är gratis intreäde och några 'attraktioner' finns öppna, lite karuseller och skrattkammaren borde man kunna få barnen att göra iallafall.. Kanske tom även Lustiga Huset??
    Ja vad säger ni?

    Mysigt med semester!! Jag längtar och önskar vi hade ngn men jag ska inte klaga, ska vara ledig en hel del i jul och även om vi ska vara hemma så ska det bli skönt!
    Julafton blir nog hemma hos oss. Och sen hoppas vi på ett BRA 2009..

    Hur mår ni andra?
    Kul med Max som växer.. Och tänder De små riskornen - åh så sött!

    kram kram

  • giraffi

    satt å skrev ett långt inlägg så hängde sig f.liv
    morr.
    hör av mig en annan dag

    Kram till alla

  • djarfur

    Hej!

    Kul att höra att ni alla mår bra!

    AnnaKarin:Grönan låter mysigt, men jag tror att vi ska försöka ha visning av vår lägenhet då. Får se om vi kan få den såld överhuvudtaget. Ja låt oss hoppas på ett super 2009!!

    Camilla: låter gulligt med pepparkaksgumma, vi har inte ens kommit på vad agnes ska vara....

    Petra: jobbigt med sömnbrist. Skönt att det går bättre för C på dagis!

    Annars är jag mest supertrött. Jag orkar ingenting denna gång och har svårt att sova fast jag är jätte trött. Vi har jätte stressigt på jobbet och även här hemma. Sedan oroar jag mig en del. Jag har inte gått upp ett gram i vikt och det syns knappt att jag är gravid fast jag är i v 17. Så här var det inte förra gången alls, dessutom känner jag ingenting heller, vilket känns som om jag borde göra..... Känns så långt till ultraljudet 11 dec! Agnes mår bara fint just nu. Hon har ju inte pratat så mycket innan men nu går det inte att få stopp på henne. Det är jätte kul. Vi har åkt pulka hela helgen och vi åkte även pulka till och från dagis idag. Jag älskar detta väder!! Hoppas att det håller i sig.

    Stor kram till alla

  • Petra28

    Hello

    Saknar våra tisdagar

    Var på grönan igår, jätte mysigt. Casper åkte karusell och gick i katten Findus hus (egentligen Pettssonhuset, men här är det Findus som gäller).
    Vi är ju borta nu i helgen annars hade jag gärna setts.

    Anna-Karin, Klart ni ska ha ett BRA 2009. Nån måtta får det vara.
    Måste ni flytta?

    Sophia, ´Det blir säket bra. Snart är det dags för ul. Spännande! Kanske det är två ?
    Visst är det roligt när de pratar?
    Lycka till med visningen!

    Alla, hur är det med era barn och rädsla?
    C blir rädd för massor med saker, typ grannana som låter ovanför ( han förstår inte att det ä människor som bor ovanför, trorjag),
    plötsliga ljud, och idag när krigslarmet gick blev han jätterädd. Och lite andra saker. JAg blir jätte ledsen för hans skull. ¨Har ni någon teori? Ska googla på det...

    Skulle ni kuna ses söndag den 14de?
    Kram

  • djarfur

    Agnes blir rädd för vissa saker. Tex ett visst avsnitt i pippi filmen och ibland blir hon rädd för vissa avsnitt i en alfons bok. Hon blir verkligen livrädd på dagis om de andra barnen sätter på sig sådan där "teatermasker" så deras ansikten inte syns. Sedan blir hon ibland rädd när hon hör något ute i porten och tror att de ska komma in till oss. Jag har inte funderat så mycket på det utan försökt att förklara för henne, dessutom brukar det fungera för oss att säga "men vi är inte rädda för det/den" och då brukar hon alltid säga -näe och så går det över......

    Jag saknar också våra tisdagar!! Saknar att vara hemma överhuvudtaget. Men det blir ju snart igen om allt går som det ska. Kan ju berätta att jag både fått en liten kula, goffat upp mig ett kg eller så och både Pelle och jag har kännt bebisen!

    Vore jätte kul att ses den 14e. Vi ska på bröllop den 13e så jag är säkert pigg . Var på möhippa i helgen och det var verkligen superkul.

    Kram

  • AnnaKarin79

    vi kan inte den 14e.. tyvärr..

    Ja Grönan ska bli kul i helgen tror ni man kan dra med Lukas i Lustiga Huset??? Skrattkammaren och Veteranbilarna borde funkar iallafall..

    Saknar oxå att vara hemma....

    Nej än så länge kämpar vi på och hoppas på att vi ska slippa flytta, så klart. Det känns lite som wrost case och man kommer nog att dra på det så länge som det går..

    Hoppas visningen går bra Sophia! Ja det är ju inte bästa läget just nu, men man kan ju testa iallafall..

    Hur mår ni andra? Sjungs det några julsånger hemma?
    Lukas han sjunger om pepparkakor och räven som raskar över isen och annat.. Munnen går i ett.
    Lukas har nog inte varit så rädd för ljud och så. Men det kanske kommer..? Däremot har han börjat att bli lite försiktig när han ska gå ner för trappan, vill inte alltid gå ner själv. Men det har nog lite merd humör oxå..
    Vi håller på att vänja honom av med att sova när han är hemma. Det funkar rätt bra, han är inte ap-trött på kvällarna, vilket borde tyda på att det går ok.

    kram kram

Svar på tråden Baluxbaben´s tråd