• cahi

    Baluxbaben´s tråd

    Först ut i nya tråden!
    Hoppas det är bra med alla.
    Vi mår bra, har inte blivit sjuka ännu men VABdagarna lär väll komma.
    Själv längtar jag till jul, men så snabbt som veckorna går så är vi ju snart där.
    Kram kram

  • cahi

    Nu sitter jag på 06 tåget till GBG, ska vara borta en natt. Saknar Hannah så mycket när man är på väg sen är ju allt som vanligt när jag kommer hem och då är jag glad att jag har varit iväg...

    Hur är det med er andra?
    Emma, håller tummarna för B och tänker på er!
    AK, hur gick det på jobbet? Allt bra med Lukas? J?
    Anna, Berätta mer om er resa, verkar ju helt fantastiskt!
    Sophia, hur mår du? Har jag sagt Grattis? Hur går det med A på dagis?
    Tove, kikar in på din facebook och kollar på alla söta bilder du har då och då
    Petra, tack för senast! Max är i alla fall en himla söt kille på dagtid

    Hannah ska vara pepparkaksgumma på dagis när de firar Lucia, så himla söt är hon i klänningen och hatten, vi provleker lite hemma på kvällarna redan. Jag ser verkligen fram emot det! Första Lucia, nu är de verkligen små barn och inga bebisar längre! Så har vi tagit nya pricktest också med oförändrat resultat, men det brukar ju ta nått år till innan det växer bort.

    Förresten, ni som har funderingar kring dagis, så läste jag en intressant artikel på growingpeople om barn och dagis.

    Kram kram

  • cahi

    Hej!

    Grattis Sophia, kul med kedjehus!! Vart ligger det? Kul med UL också, det är ju så häftigt Ska ni ta reda på vad det är där inne?
    Tycker också att dagiset låter bra, sova ute låter som frisk luft och jag skulle bara vara glad över att det är det äldra gardet som jobbar där och inte några ointresserade tonåringar som Petra och jag har sett exempel på i vårt kvarter på ett annat dagis...

    Ser massor fram emot Lucia firande på dagis, Hannah är ju en sån stor tjej nu. Verkligen häftigt att de utvecklas så snabbt, vi har jättekul tillsammans. Rädsla har vi inte märkt av, hon är snarare den som bestämmer (eller försöker) hemma. Mattias skulle natta henne en kväll när jag var borta och då gick hon istället upp och sätte sig framför TVn själv med citatet "Pappa sova, Hannah TV"...

    Petra, vill också ses snart men jag är ju aldrig hemma, vilket för tillfället irriterar mig en hel del.
    Ser verkligen fram emot julledigt som vi ska unna oss massor av.

    Igår var vi hos vår bm och lyssnade på hjärtljud, är i vecka 12 och normalt vill de inte göra det eftersom det inte alltid hörs, men det gjorde det och jag är alltså gravid....fantastiskt. Ska på UL i januari och först då kan jag nog slappna av lite mer. Har varit väldigt mycket resor för mig med jobbet på sista tiden och jag behöver verkligen ett kvitto på att allt är ok just nu. Idag så sitter jag på hotell i Östersund (-15 och massor av snö) så nu ska jag snart unna mig att sova!

    Hoppas alla mår bra och ska snart hitta tid att skriva mer igen!

  • cahi

    Hoppas alla haft en bra jul och får ett gott nytt år!!
    ses gärna i februari
    kram

  • cahi

    Den 7 februari låter bra, Hannah och jag är med!

    Vad coolt av Lukas att köra en liten ramsa

    Ja, visst får man passa sig, jag var hemma hos några kompisar och "råkade" svära inför deras 4-åriga dotter...vilket resulterade i att jag fick lägga en peng i svärskålen som hon noggrant berättade!

    Vi är i Karlstad och ska vila upp oss lite är det tänkt, skönt att vara här fast jag saknar sthlm men jag vet ändå inte vart vi ska bo i framtiden...måste bestämma oss för att få lite lugn i tillvaron tror jag!

    Hoppas alla får ett bra nytt år!

    Emma, funderar också på hur det går för er?
    Anna, hur är det med A och handen?
    Sophia, är ni friska? Skönt med resa!
    Petra, tack för samtalet och vi ses snart i parken!
    Tove, fina bilder du har, både här och på facebook!

    kram kram

  • cahi

    Ses gärna ute i en park den 7 om vädret tillåter. Om ni vill kan vi vara i Rålis och annars gå hem till oss om det blir för kallt?

    Nu har vi börjat gå på visningar i Sthlm så vi får se om vi hittar någonstans att bo, just nu är Tyresö på tapeten...någon som har andra rekommendationer så välkomnas det!

    Hoppas alla har det bra!

    Kram

  • cahi

    en liten kommentar kring den 7 i rålis, jag skrev tidigare att vi kan gå hem till oss om det blir kallt. tyvärr måste jag dra tillbaka det erbjudandet eftersom vi har vising på lägenheten den helgen. Men vi kan ju vara inne i parkleken istället eftersom den är öppen!

  • cahi

    Liten snabb fråga, vilken tid ses vi i Rålis på lördag? Jag kan när som helst, vore kanske trevligt på förmiddagen direkt? och om barnen skulle få för sig att sova lunch sen kan man ju alltid hinna prata lite med varandra under den stunden
    kram kram

  • cahi

    Hoppas fler än Petra och jag kan komma imorgon! Vi kommer vara där ca 0930. Tar med lunch till Hannah men hon är ju ingen mästare på mat så det blir nog inte så uppstyrt, kanske en pastaskruv i farten

  • cahi

    Ja visst var det kul att ses!

    Anna, skönt att det löste sig med jobbat
    Sophia, trist att vara sjuka, men snart är det vår och alla baciller förvinner väll då

    Den 14/3 har jag och Hannah tjejhelg. Mattias drar till Karlstad för att festa så vi ses gärna dag som natt eller när det passar er andra. melodifestivalen är ju alltid skoj!

    Fick förresten vår lägenhet såld igår, fick utgångspris och det är vi nöjda med. Tror inte man ska gapa efter för mycket nu för tiden....

    kram till alla!

Svar på tråden Baluxbaben´s tråd