• 1 tu 3

    ~*~30+ som fick barn i oktober 06, del 7~*~

    God fortsättning vänner

    Här firades nyårsafton i all enkelhet hemma, jag och sambon. Åt god middag när barnen lagt sig. Jag somnade dock i soffan vid 22, vaknade lagom till fyverkerier och en skål . Ja ja man börjar väl bli gammal

    Gick upp med en glad och pigg liten son kl 7.

    Ja trots ser jag att ni pratar om. Vet inte om det är trots, men fy vad vi kämpar med mat här hemma. Amanda äter knappt ngt alls. Dricker en flaska välling när hon vaknar, sen är det mest nej till allt hela dan fram till kvällen när hon får en flaska till innan läggdags.

    Rätt less på att hela tiden fråga om hon vill ha ngt att äta. Hur gör man!!!?????

  • 1 tu 3

    Ja bussig. Amanda kör också med "Gååå bort mamma" eller "flytta på dig". Rätt gulligt ändå.

    Idag har hon knappt ätit ngt på hela dagen. kanske börjar hon bli sjuk.

    Vad har ni föresten för vinteroveraller till era små? Har en ärvd som blir iskall på insidan, och det känns ju inte helt ok. Amanda verkar frysa om både armar, ben, händer och fötter när det är runt 6-7 minus. Inge bra inför dagis då man är ute så mkt. Måste nog se mig om efter ngt annan.

  • 1 tu 3

    snarko. visst fyndade du vinteroverall på rea till ella på babyland förra säsongen? Kommer du ihåg när det var?

  • 1 tu 3

    Snarko... ja jag ska nog kolla på Babyland. Behöver nog en ny mössa också, ngn som går ned lite över kinderna. Amanda avskyr dock att ha mössor som man ska knyta under hakan.

    Hm, sjöhistoriska... det funderade vi på att gå till på tisdag. Är det skoj i övrigt, även om just bamseutställningen inte var ngn höjdare? Amanda alskar att springa omkring i små hus och bodar och leka.

    Krya på dig.

    Jag funderar på att börja på ngn barngymnastik (lek & rörelse) med amanda. dels för att ha lite mer att göra på helgen, hon gillar att springa och hoppa omkring + att det skulle vara vår egna lilla tid.

    Nån annan som gjort eller tänkt göra ngt sånt. Kanske det är för tidigt?

  • 1 tu 3

    idag var vi på sjöhistoriska museet och det var riktigt roligt. Amanda lekte och stojjade. Blev lite för övetrött till slut så det blev en del tårar innan hon somnade i bilen.

    Kom hem och skulle städa bort julen, då kräks gustav ned hela sig själv tre ggr efter varann, lillskruten. Tror dock inte det är ngt fel, han har inte kräkts ngt mer.

    Imorgon ska jag jobba ngr timmar och barnen får vara med farmor och farfar.

  • 1 tu 3

    Snarkofagen skrev 2009-01-07 09:59:15 följande:


    Vi funderar på att anmäla Ella till lekgympa i simhallen i Åkeshov. "Lekgympa - Åldersindelade grupper från 2 - 6 år. Genom lek, ramsor och redskapsbanor tränar vi barnens motoriska färdigheter och kroppsuppfattning. I 2 - 3 åringsgrupperna deltar en förälder per barn. Start vecka 3, 12, 34, 42 (8 gånger)". Läs mer på www.stockholm.se/KulturFritid/Sim--och-idrott.../ Tror inte det kostar mer än typ 500 kronor. Det finns en gympa på helgen som jag tänkte att man kunde kombinera med att simma i simhallen efteråt. Skriver mer sen, dags att se till så att mannen och pluttan kommer ut en sväng idag. Ha det gott!
    Oj det låter kul, ska nog kolla upp det för oss. Hittade annars bara ett ställe med barngympa som skulle kosta 2200 för 19 ggr. Lite väl dyrt när man inte heller vet om de kommer gilla det. Men det i simhallen verkar ju vara helt det jag leter efter. Tack för länken
  • 1 tu 3

    Här hemma är vi magsjuka hela familjen avskyr magsjuka!!!!Sambon var först ut förra veckan och rätt risig hela helgen, i natt var det båda barnen tur och nu min. Amanda har inte varit på förskolan på en månad nästan nu.

    Inge skoj att vara hemma med sjuka barn när man själv är risig

    Snarko.. frukost.. ja vi har såå röriga matvanor här just nu, amanda äter väldigt lite och vill ofta inte ens smaka. Men hon dricker en flaska välling ff på morgonkvisten, kanske runt 6-7 tiden. Sen kan det bli en smörgås när jag äter frukost. sen har de fruktstund på dagis vid 9.30, så det är ungefär som det ser ut. Amanda vägrar yogurt och gröt hemma, men tydligen äter hon det på dagis. Konstig unge.

    Usch jag mår inge kul i magen- blä, och nu snart vaknar barnen igen. Sambon jobbar hemifrån i allafall, så han kan rycka in om det blir.

  • 1 tu 3

    Halloj halloj.

    Jag har massor av energi nu och känner mig glad!!!! Kanske inte har sagt det tidigare, men jag är instruktör i Pilates och har nu börjat köra igen. Kommer under våren köra två klasser/v och det är sååååå roligt och jag trivs så bra med det.

    Det innebär också att mannen får ta kvällsbestyren och läggning för båda barnen, vilket inte hänt så ofta. Jag ska nog erkänna att jag var mer nervös äver det än han. Det hade ialla fall gått galant här hemma och han hade lyckats lägga gustav medan amanda satt och drack välling och kolla "bompa"och sen somnade amanda som vanligt vid 19. Hon är iof superlätt att lägga just nu.

    Men det var så skönt att få komma iväg och köra min klass och inte tänka så mkt på hemmet för ngn timme.

    Sen har jag bokat in på lördag med en vän att själv gå och träna. Jag känner att jag har motivation nu att komma tillbaka i mig själv.

    Ha en skön kväll, tjejer

    Just ja, idag var amanda på fsk igen efter 1 månads upehåll (julledig + sjukdomar). Hon gick direkt fram till favorit fröken och kramade henne, ätit massor och lekt. Var underbar liten bustjej när jag hämtade henne, åt en stor portion middag hemma utan gnäll (har ju inte hänt på 3 v typ).

    Så jag är övertygad om att amanda mår bra av att vara sin fsk!!

  • 1 tu 3

    Snarko. Jag kör Pilates på ett ställe i solna och genom Korpen i Alvik (trode du att det var på gymmet i brommaplan?) Där tränar jag själv dock, men kör inga klasser. Har jobbat i deras rec innan gustav kom. Jag jobbar också som massageterapeut, så nu vet ni det om mig .

    Det är dock inte alltid i livet som man lever som man lär..... Men som sagt nu börjar motivationen och lusten komma tillbaka:

  • 1 tu 3

    Jag blir galen av detta med ytterkläder!!!!! Vad har man på barnen en dag som denna (i sthlm)??? Nollgradigt i morse, men sen REGN!!

    Overallen blir ju våt (känns inte som den är vattentät tyvärr), men en vanligt regställ är ju på tok för kallt. Hur mkt olika varianter av ytterplagg ska man ha.

    Hon har dock en fleecefodrad galonjacka (fick av farmor för ngt år sen) men den är gigantisk och han kan knappt röra sig i den. Det är stlk 92, men ser ut att kunna passa en 4 åring.

Svar på tråden ~*~30+ som fick barn i oktober 06, del 7~*~