Inlägg från: 1 tu 3 |Visa alla inlägg
  • 1 tu 3

    ~*~30+ som fick barn i oktober 06, del 7~*~

    följer med såklart , men skriver mer senare. har en trött liten kille här.

  • 1 tu 3

    åh det är så härligt att läsa om alla små gullungar.

    Amandas tal bara kommer mer och mer. Nu säger hon tack när hon får ngt och det låter så gulligt. Idag letade vi efter ett par lackskor (favoritskorna att ha inne och när jag hittade dem ropade jag "här är de, amanda". "Åh mamma, tack så mycket" svarade hon!! Så sött.

    Ihelgen ska amanda sova hos farmor och farfar och hon ser mkt fram emot det. Vi satt i soffan och så säger hon. "Inte pappa, inte mamma, inte gutta (gustav), inte pontus (farbor), inte katterna, bara manda sova sarmor sarsar"

    Nu sover G, och vaknar säkert snart. vi är rejält förkylda igen och sover riktigt dåligt på nätterna. Igår skulle jag gå och lägga mig en liten stund när jag lagt G runt 19 tiden.... vaknade 22.34! Kan man kalla en liten kvällslur

  • 1 tu 3

    Pepp pepp pepp till snarko...Kom det som en chock eller hade du ngn föraning om att det skulle ske?

    Ja om man nu får prata om sig själv så är jag less på mitt hem och mina möbler. Vill ha nytt i köket, i vardagsrummet och i amandas rum. Men allt vi har fungerar, det är inte trasigt, bara trist och "fel" utseende.

    Men jag kan inte motivera mig att köpa nytt. Det funkar inte när man har föräldrapenning att bara handla och handla..... men jag viiiiiiilllll.

  • 1 tu 3
    Gladabarnensmamma skrev 2008-11-29 14:59:05 följande:
    1 tu 3 skrev 2008-11-29 13:27:25 följande:
    Här är en till med precis samma dilemma... men med en kladdig Félix och snart kladdigare Elliot så känns det meningslöst att byta till ngt finare. Köksbordet (nyinskaffat begagnat) var extreeeemt nödvändigt. Gamla Ektorp soffan+fåtölj i V-rummet är TOK-STORA i det lilla rummet... soffbordet har vi kastat ut & bytt mot en liten bänk (Félix bara slog i skallen i det andra bordet). Jag tror man tröttnar lite när man alltid är hemma & aldrig får ngn glamour ute liksom...
    Ja det är nog för att jag är hemma hela dagarn och ser allt. Men man kan ju egentligen bara byta gardiner, kuddar osv, så blir det lite nytt i alla fall.

    Idag har amanda varit på junibacken med farmor och farfar och hon hade älskat det. Hade önskat jag var med och sett henne
  • 1 tu 3

    Ja här har en och annan stjärna åkt upp i fönstret, ngn julblomma och så. Jag har inte så mkt, men gillar stjärnorna i fönstret, det blir så mysigt ljus. Så då kan man krypa up i soffan med en kopp te och mysa.

    Idag har jag varit hos frisören, hela 3 timmar!! Barnens farmor och farfar var barnvakt. Kan ni tänka er att jag njöt till fullo!! Så nu klipptes de långa slitna tåtarna och ut kom jag lite blondare och med lite page. Riktigt nöjd faktiskt.

    Krya på alla sjuklingar, amanda har varit hemma också pga av faber och förkyld.

  • 1 tu 3

    Åh har också tänkt att skaffa en cd spelare till amandas rum. Vill ha en liten och inte så avancerad.Var köpte ni ellas?

  • 1 tu 3

    Åhhhhh vad träligt det är att sälja saker på blocket !!! har ute en annons på vårt skötbord från IKEA. Har fått massa svar och en skulle komma i kväll, men så dök de bara inte upp och inte hör de av sig heller!!!!

    Gör man så???? Självklart får man ändra sig, men man kan väl höra av sig!! Jag sa ju tom nej till andra eftersom jag trodde jag hade en köpare. Hon skrev att hon absolut ville köpa det och ville komme ikväll och hämta det.

    Ja ja nu ska i alla fall en annan komma i morgon.

    Ville bara tjata av mig lite

  • 1 tu 3

    Nu är mina saker sålda!! De var ett par som precis var här och hämtade skötbordet. Så skönt.

    Annelitan, hoppas ngn vill köpa ditt fina skötbord snart. Förresten, undrar en sak. Är du ff hemma med josefine på heltid?

  • 1 tu 3

    Vi kommer vara hemma i jul och sambons föräldrar och bror kommer till oss. Lite trångt, men ändå enklast så pga av barnen.

    Sen åker vi troligtvis upp till min mamma i dalarna på annandagen och stannar ngr dagar.

    Nyårsafton har jag ingen aning om. Känner mig rätt ointresserad av nyårsafton sen jag fick barn. Sitta uppe till typ kl 1 på natten känns så där, när jag vet att Gustav vaknar varannan timma och sen dessutom vill göra morgon vid 5-6.

    Vad gör ni andra på nyår?

Svar på tråden ~*~30+ som fick barn i oktober 06, del 7~*~