• 1 tu 3

    ~*~30+ som fick barn i oktober 06, del 7~*~

    Jaha vad ska jag skriva om då.... sitter och kollar let´s dance men gäspar heeela tiden och borde egentligen gå och lägga mig.

    amanda är rätt mysig igen nu. Har haft en riktig jobbig trots period där det mesta varit NEJ. Påklädning är dock fortfarande ett helt företag, bara att få av pyamasen på morgonen.... phu. Sen är det rätt svettigt att kläa på alla yterkläder när jag hämtar på dagis för då sitter ju också gustav där och blir varm. Men frökarna på amandas dagis är så gulliga, de frågar alltid om de ska hålla honom medans a blir klar. Amanda har börjat bli helt lelös när man ska klä på henne, hon säger att hon är en trasdocka. Lite gulligt i början, men nu börjar jag tröttna lite

    I morgon ska jag börja dagen med att gå och träna igen - ska bli så skönt.

    Ha en trevlig kväll, själv går jag och sover när Lets dancs är slut

  • 1 tu 3

    idag har vi haft en mysig och trevlig dag. Vi åkte på fm in till Aquaria-vattenmuséet (stavas det så???). Amanda tyckte det var både roligt och lite läskigt. Åt lunch och sen åkte vi hem så barnen fick sova.

    Jag åkte sen iväg och småshoppade lite. Två nya tröjor, lite nytt smink (sminkväskan åkte i golvet och det var puder överallt ) och nya fodrade gummistövlar. Sthlms vinterväder är just nu 4-5 plusgrader och regnslask, så de lär nog komma till användning.

    Jag måste nog säga att jag tycker att vi får till det rätt bra hemma med barnen och även vår egen tid. Jag och sambon tillåter varann att komma iväg själva rätt mkt. Ibland kan det bara räcka att få åka och handla mat själv.

    Nästa helg ska amanda sova hos farmor och farfar igen så då ska jag passa på att sova lite och mannen ska ta gustav på natten är min plan. lär väl vakna stup i ett ändå.

    må så gott

  • 1 tu 3

    1 tu 3 skrev 2009-01-25 20:02:19 följande:


    och nya fodrade gummistövlar. Sthlms vinterväder är just nu 4-5 plusgrader och regnslask, så de lär nog komma till användning.
    ...ja till amanda alltså
  • 1 tu 3

    snarko. ja vi har börjat köra med pops ullstrumpbyxor. Idag fick hon ha dem och sen ett par raggsockor i de fodrade gummistövlarna, det var ju plaskvått ute. Tog med vinterskorna så hon kan byta om hon fryser.

    det är så svårt att klä just nu tycker jag.

    låter skönt med din dag idag. Har du slutat ditt jobb nu eller har du ff uppsägningstid? Hur mkt får ella vara på fsk när du blir a-lös?

  • 1 tu 3

    Snarkofagen skrev 2009-01-26 20:57:33 följande:


    Ella får vara på fsk 15 timmar i veckan och jag undrar hur fasen jag ska hinna söka jobb... Har lön fram till 2 februari.
    Men får du inte ha 30 timmar, precis som vi som är föräldralediga har. I sthlms kommun har man rätt till det som föräldraledig, vissa kommuner har 15 timmar andra 20 eller 25 timmar.

    Trodde att det var samma för arbetslösa
  • 1 tu 3

    Bussig, oj låter inge skoj. Hoppas att det vänder snart.

    Grattis Snarkofagen till intervju, när ska du dit?

    Helgen.... ja har precis lämnat amanda hos farmor och farfar och hon ska vara där till söndag. sambon ska bort i morgon kväll så jag ska vara hemma själv (med gustav såklart då). ska bli lite skönt faktiskt. Planen var också att mannen tar G i natt så kan jag sova i annat rum.

    Gustav är iof inte så jobbig, somnar runt 18-19, ibland uppvak med tappad napp, brukar annars vakna någongång mellan 22-00 och få en flaska välling. Somnar oftast om bredvid mig för jag orkar inte stå över spjälsängen. Vaknar igen runt 4-5 för att få en flaska ers. Det är sen det kan vara bökigt om han inte vill somna om ordentligt.

    trevlig helg alla

  • 1 tu 3

    åhhhh vad jag är avundsjuk just nu. Ett par goda vänner är nyss hemkomna från thailand med deras barn, där de gift sig i största hemlighet. Underbara bilder, brunbrända och vitklädda och allt ser helt fantastiskt ut.

    Får man vara lite avis när man sitter här hemma i kalla sverige.... ogift!!! .....,blekfis och risigt hår.

  • 1 tu 3

    Så... nu har avundsjukan lagt sig lite....

    Bussig..hoppas bion blev en succé.

    Snarko, TRIST med sjukdomar igen! Krya på er.

    Helgen har varit bra, sov i annat rum i fredags och sambon tog Gustav. Visst skönt att slippa serva ngn annan, men så där himla bra sov jag nog inte. Men det var bra också att vi vet att G accepterar andra än bara mig.

    Sen i går natt drog han till med att sova en ett svep från 18.30-03! det har aldrig hänt. Hoppas att även denna natt blir så.

    Amanda kom hem och var en liten solstråle, åt 8 plättar till middag och ville sen även ha köttfärssås å spagetti den lilla matvägraren är ett minne blott!

    en annan sak som är lite lustig är att hon har velat ha en lampa tänd i rummet när hon ska sova. hon har nog velat det hela hösten och det kom bara från en dag till en annan. Blivit tokledsen om man råkar släcka. Nu, för en vecka sen när vi la henne ska lampan ABSOLUT vara SLÄCKT!!! ja ja bara hon är nöjd så.

    Nu tänker jag nog gå och sova.

  • 1 tu 3

    Snarko, ja håller tummar att du hittar nytt jobb snart. Har du ngn fråga om akassa så kanske jag kan bistå med lite hjälp, som gammal akassehandläggare jag är, dock lite ringrosting

  • 1 tu 3

    bussig. tror tyvärr att det är allt för många nya regler kring att stämpla och jobba deltid, så jag vågar inte ge ett svar. Men tidigare var det så att man kunde stämpla upp till heltid under en ersättningsperiod (alltså 300 "akassedagar"), även om man fick fast tjänst.

    Hon ska nog ringa sin akassa och fråga.

Svar på tråden ~*~30+ som fick barn i oktober 06, del 7~*~