Inlägg från: mallan75 |Visa alla inlägg
  • mallan75

    "Augusti 2006-mammorna"

    Hej tjejer!!

    Det var ju en evighet sen jag var här hinner inte mycket nu med 94% jobb och sen barna.
    Kan bara uppdatera att inga fler barn här det räcker med två små underverk som blir 2½ snart och är små yrväder. Stefan har lagt ned butiken så man ser mer av honom men det märks att barna fortfarande är otroligt mammiga och det är jag som gäller när det är läggning mm
    Tjejerna hade problem med magen då de var som diareer ofta men nu är det bra då vi tog bort all fullkorn som välling och inga päron eller så och så i med mer fett i maten så nu är magarna bra.
    De älskar att vara på dagis och har nu varit där över ett år.
    Ja det var lite om oss, jag ska läsa ikapp lite, det är väl några som har fått fler barn anar jag mm så jag ska läsa på är ju hemma nu med ond rygg och ska till kiropraktor på fredag men ska försöka få en i morgon för jag blir tokig det är över två veckor nu så jag är lättretlig mm så jag och barna kommer inte på fika annars hade det varit superkul.
    Maja &  Emma bakar pepparkakorSätter in en liten bild på tjejerna när de bakar pepparkakor för en vecka sedan.

    Kram på er // Mallan 75


    Mallan75 med Maja & Emma födda 9/7-06
  • mallan75

    Oj vad ni skriver, och ja jag ska inte lägga mig i och skriva för jag och pengar + att diskutera jag kommer ihåg sist då skrev jag inte nåt nästan efter det i denna tråd....

    Hoppas att ni kommer fram till hur ni vill göra Anna, det ska ju kännas rätt det var ju som när vi böt dagis för snart ett år sen jag är så glad att jag gjorde det.

    Nej, nu ska jag ta och lägga mig jag har nu spelat lite tv spel efter att barna la sig så nu är jag trött i kroppen jag fick en tidig julklapp av stefan och jag kan varmt rekomendera wii spelet omo det är nån som går i dessa tankar för det var superkul.
    God natt.

    Kram Malin


    Mallan75 med Maja & Emma födda 9/7-06
  • mallan75

    Hej!!

    Jag måste bara tala om att jag är glad, tjejerna älskar Dora och i dag så landar en släkting till mig på arlanda med en väska full med Dora leksaker som hon köpt till tjejerna men som jag ska betala men det är ju betydligt billigare där än det är här hemma sen så finns det ju inget här hemma heller.
    Jo, vi hade lussefirande i fredags så tjejerna var tärnor, de var så fina jag kommer att lägga in bild sen, vill bara tala om hur mycket mina tjejer gillar dagis det är så kul jag har inte kännt nån oro eller ångest att lämna dem de har blivit dagisbarn av dem riktigt när man kommer och hämtar dem och i går var det en annanpojke som skulle hem samtidigt så hör man " hej då Maja Emma" så gulligt vill bara tala om.
    Nu ska jag påbörja nattning här hemma i senaste laget men men.
    Kram


    Mallan75 med Maja & Emma födda 9/7-06
  • mallan75

    Anna va jobbigt för dig vännen, hoppas att det blir bättre med din mormor och sen att ni kommer att trivas på dagis, vi böt dagis efter ca 2 månader och barna har inte tagit skada av det vad vi kan se. I dag älskar de sitt dagis gillar sina kompisar som de får leka med varje dag jag håller tummen för att Edvin kommer att trivas och även du och staffan.
    I dag skulle jag aldrig kunna komma på tanken att ta dagis ifrån tjejerna, blir stefan arbetslös nästa år kommer jag och även barna är jag helt säkra på att bli ledsna.
    Men men nu halkade jag in på fel.
    Ta hand om dig nu men jag tänkte på kan du inte åka hem ett tag till mormor din? man har ju rätt att ta ut dagar när det är nåt sådant akut? kolla det.
    Kram Malin


    Mallan75 med Maja & Emma födda 9/7-06
  • mallan75

    Tigge förstår att det var jobbigt och hämskt och vad ska man säga, jäjje tack för att du berättar varför skulle nån ta illa upp det är ju fruktansvärt hur det nu blir jag sänder en tanke till de stackars föräldrarna har i min släkt en liten flicka som dog i sin fars armar hade hjärtfel hon med i samma ålder men men det hör inte hit men jag känner att det var bra att du talade om.
    Kram på er alla och krama en extra kram på era barn


    Mallan75 med Maja & Emma födda 9/7-06
  • mallan75
    God Jul på er vänner jag hoppas att ni får en underbar dag med era familjer och att barna får en spännande dag.
    Ska snart väcka mina små för att få se dem öppna två julklappar sen ska jag fara iväg och jobba till kl 15,30 men sen ska vi fira lite med god mat och nån liten klapp till sen tar vi vårt stora firande i morgon då min släkt ska samlas hos mina föräldrar.

    Kram på er alla!!!  // Malin
    Mallan75 med Maja & Emma födda 9/7-06
  • mallan75

    Åh vad det lät mysigt med ålandstripp, här har barna och stefan legat magsjuka så vi åker ingenstans synd.
    Kram


    Mallan75 med Maja & Emma födda 9/7-06
  • mallan75

    Anna!

    Jag vet att tjejerna har svårt med flytande Alvedon med men som du skrev så går Ipren bra. Ja i år så var vi friska men förra året var jag sjuk men i år så blev ju tjejerna och stefan sjuka efter juk + alla vi hade träffat så inte vet jag.
    Skulle vara roligt att försöka ses vill nån komma ut hit vore det roligt finns det intesse så kan vi kanske bestämma nån dag.
    God fortsättning


    Mallan75 med Maja & Emma födda 9/7-06
  • mallan75

    Jag har varsin ryggsäck till barna med lite ombyte i sen köpte jag Bamses fleecefodrade gummiställ och jag tycker att det är kanon, har inte haft annat innan det blev så kallt då fick de ha overall, jag har även fleeceställ till dem man får ju anpassa sig efter vad det är för väder men fleece är ju så bra för det funkar till allt utom sommaren.

    Både jag och stefan var med när tjejerna skolades in och jag tycker att det gick kanon, nu är det ju stefan som lämnar dem alla mornar så jag kan mäsrka att om jag nån gång lämnar dem så blir de nu mer ledsna för de är ju inte vana men vad jag skulle komma till är att jag tror inte att det egentligen spelar någon roll för man är ju bara med i början hela tiden sen får man ju dra sig tillbaka men är mna endå¨lediga båda så varför inte vara med båda och få uppleva det tillsammans med barnet.
    Ha det vänner


    Mallan75 med Maja & Emma födda 9/7-06
  • mallan75

    Åh då förstår jag det är ju inte lätt att klona sig
    Lycka till....


    Mallan75 med Maja & Emma födda 9/7-06
  • mallan75

    Hej!!

    Vill bara tala om att det kommer att bli en jättestor

    BARN & BABYMARKNAD UPPSALA
    FYRISHOV
    Söndag 1 Februari, 2009
    Kl. 11-17

    Det är premiär för dem här i Uppsala och det kommer att vara en massa utställare bla L&B mm jag tror att det kan vara jätteroligt.
    Inträde 50:- vuxna barn gratis.
    //Malin


    Mallan75 med Maja & Emma födda 9/7-06
  • mallan75

    Jag kan försöka att påminna igen, jag ska ställa ut det är därför jag kommer ihåg


    Mallan75 med Maja & Emma födda 9/7-06
  • mallan75

    Jag har köpt jättebra pärlor som de har på deras dagis det är hundar katter mm köpte det på en butik här i rasbo kommer inte ihåg vad den heter ska ta reda på det men de pärlorna älskar tjejerna.
    Ja lera älskar tjejerna med jag måste göra en sats till den jag har haft nu har hållt länge.
    Jag ska sälja av kläder har mycket fina sommarkläder tyvär en del fina jackor i st 80 om nån är intresserad av för det är höstjackor inte nu när det är så kallt men en tröja inder så men det skulle man ju haft iväg redan men behöver nån säg till för det finns.
    // Malin


    Mallan75 med Maja & Emma födda 9/7-06
  • mallan75

    Ja det är inte lätt med två alla gånger och som du säger så ska den andra försöka göra samma sak fast man sakt nej tusen gånger.
    Nu ska jag till sjukgymnasten på jobbet.
    Tjingeling


    Mallan75 med Maja & Emma födda 9/7-06
  • mallan75

    Vill bara tala om att i dag började tjejerna på gymnastik!! fattar inte att de blivit så stora mina småttingar

    I dag tänkte jag att inte är de ute på dagis när det är storm ute men jo visst var de det så jag tycker att de gör det så bra ungarna tycker att det är roligt och sen gillar jag att de är ute så mycket.
    Kan inte komma i morgon men det skulle vara roligt att ses men det var ju inget intresse från nån när jag skrev men är det nån som känner sen att ses här eller hos nån annan  tala bara om..


    Mallan75 med Maja & Emma födda 9/7-06
  • mallan75

    Tinsa!!

    Ha det så suuuuperskönt nu och koppla av Kram


    Mallan75 med Maja & Emma födda 9/7-06
  • mallan75

    Hejsan tjejer!!!

    Trevligt att träffas Tinsa!! jag såg säkert helt förvirrad ut det var ju en del folk och så men visst är det roligt så mycket man kan köpa till bra pris allt måste ju inte vara nytt.
    Bambi, såg inte dig heller men det var ju jättemycket folk efter 11 tiden och ett tag frammåt. Ja det där med lön jag vet hur det är när stefan hade sin butik så fanns det ju inga pengar att ta ut så nu när han började att jobba med lön vilken skillnad man känner sig ju lite smårik
    Jag köpte en sån hopp åsna som de har på dagis för 20:- och varsin matta med Nalle Phu på till tjejerna för 20:- st jag som letat mattor till dem men tyckt att det varit för dyrt..


    Fick en del sålt men jag har fortfarande en massa kvar så det får bli en sväng till på FyrisPark för mig den 1/3 om det finns plats.


    Nu måste jag sova så slut ...


    Mallan75 med Maja & Emma födda 9/7-06
Svar på tråden "Augusti 2006-mammorna"