Inlägg från: Zippzy |Visa alla inlägg
  • Zippzy

    Novembermammorna 2006!

    EgonochKnut: Vi bytte i augusti och det gick jättebra. Jag var, precis som du, lite orolig innan men Sigrid tyckte det var så himla kul med sin "stora sängen" och det tog flera veckor innan hon kom på att hon faktiskt kunde gå upp på kvällen om hon inte ville sova (kanske är hon inte så smart, vad vet jag...). Ett par kvällar gick hon upp, men när vi bara envist fortsatte att lägga tillbaka henne slutade hon med det. Nu kan hon ligga och hojta eller skrika när hon inte vill somna men hon går inte upp.

  • Zippzy

    Hej alla novembermammavänner!

    Tänker på alla er som på olika sätt har det lite jobbigt just nu. Sänder varma tankar och kramar till er alla!

    Julen har avlöpt väl hos oss. Sigrid blev först lite rädd för tomten, men sen vågade hon till och med ge honom en kram! Efteråt har hon pratat massor om den snälla tomten som hon fick "kapet" (=paket) av. Nu siktar vi mot nyår, blir lugnt och ganska stilla firande här hemma. Förra året sov Sigrid trots alla fyrverkerismällar, vi får väl se hur det går i år.

    Hoppas vi alla får ett riktigt bra 2009!

    Många kramar från Zippzy, Sigrid & Eskil

  • Zippzy

    Hej!
    Åhh, jag vill också ut & resa! Har lite funderingar på om jag & en kompis kan hitta nån billig sista minuten, har skaffat pass till Eskil, om i fall att vi skulle hitta nåt med kort varsel. Trist bara att det ofta visar sig bli ganska dyrt, två vuxna & tre barn, det blir lätt 18 - 20 000 och det har vi inte råd med...

    Här har det varit lite sjukligt på sistone. Lillpysen fick öroninflammation. Inte lätt att få i en kräsen liten helammande grabb äckligt smakande penicillin. Vi fick byta sort, den första kaskadkräktes han av, den andra gick om man skedmatade droppvis samtidigt som man försökte tokavleda honom hela tiden... Pust, pust, men nu är han bättre. Storasyrran hans passade dessutom på att bli magsjuk i samma veva, så det var lite fulllt upp.
    Men nu är vi friska och njuter av vintervädret!

Svar på tråden Novembermammorna 2006!