Inlägg från: Jenkan82 |Visa alla inlägg
  • Jenkan82

    Novembermammorna 2006!

    Heli: Vad härligt att höra att det känns bättre.. Nu har ni ju kanske inte bestämt er ännu, men min magkänsla har sagt hela tiden att ni kommer behålla det här barnet. Det känns ju som att man känner dig vid det här laget

    Lycka till i alla fall, hur det än blir!

  • Jenkan82

    Karin: Vad konstigt med lägre lön som timanställd.. Jag jobbar åt Gävle kommun, där blir också lönen högre om man är timanställd, men det beror på semesterersättningen..
    Är det inget sånt då? Du har ju betald semester om du är fast anställd... Men det borde du såklart veta i så fall.  

  • Jenkan82

    Mena såklart konstigt med högre lön som timanställd...

  • Jenkan82

    Japp! Det kan jag bjuda Malteserna på! Han är såå duktig! Verkligen en värdig vinnare, även om jag ju liksom var tvungen att hoppas på Alice, eftersom jag är Gävlebo!

  • Jenkan82

    Jag har också en känsla av att Heli väntar en pojke denna gång. Jag brukar oftast ha rätt på alla utom mig själv. Jag trodde ju Molly var en pojke och var stupsäker på att Malte var en flicka...

    Ang, preventivmedel är jag verkligen kluven.. Jag har fått recept på hormonspiral, men jag är så känslig för hormoner så jag tvekar. Kopparspiral är inget alternativ eftersom jag redan har rikliga blödningar och så svåra mensmärtor att jag får sjukskriva mig från jobbet ibland.
    Kondom fungerar ju, men hur kul är det för all framtid? Att det ska vara så svårt att hitta ett riktigt bra skydd.

  • Jenkan82

    Ang. mössa och vantar så är Molly supernoga! Hon vägrar att ens gå till bilen utan vantar.. lite jobbigt ju.. Men oxå bra!

    Molly är jätteduktig att prata. Säger hur långa meningar som helst. Hon började prata väldigt sent, men då blev det en språkexplosion direkt.
    Hon sa häromdagen att hon hade så jävla ont i tån! Vi försöker att inte svära så mycket, det tror jag väl att de flesta föräldrar tänker på.. Men om jag t.ex. slår i tån så kan det ju komma en rad svordomar ska jag erkänna.. Kanske just därav: "Jag har så jävla ont i tån"

    Sen har hon blandat ihop det ordet med "gärna"
    "Jag vill jävla ha mer vatten" sa hon igår...
    Lite jobbigt!

  • Jenkan82

    Jenny: Men det är ju flera månader tills han är 2½! Det kommer ska du se...
    Hur går det annars för er? Det var ett tag sen du skrev något här va? Kikade in på din sida igår. Hur gammal är Lilly nu? Går hon redan?

  • Jenkan82
    Jen ny skrev 2008-12-17 12:19:01 följande:
    Ja, men nu har han ju passerat två-års strecket. Fast jag vet, det är et ttag kvar. Lilly är 10 månader, blir 11 den 26:e.Ja, hon har gått i snart två månader. Gud vad tiden går fort... Allt går bra, lite långtråkigt att bara gå hemma dock, finns inte så mycket att göra.Själv? Jag brukar läsa allt ni skriver men kommenterar sällan. Men jag vet att ni mår bra iaf!
    Okej då gick hon tidigt. Malte är 7 mån och står stadigt utan stöd i några sekunder. Så här väntar jag med spänning på de första stegen. Men man vet ju aldrig, han kanske väntar i flera månader
    Jag håller med om det där med långtråkigt... Men ändå kände jag att det var värre när jag bara hade Molly. Nu hinner man inte få lika tråkigt. Går Noah på dagis nu? Finns det ingen öppen förskola ni kan gå till i närheten?
  • Jenkan82

    Jenny: Molly började också på dagis i augusti. Hon trivs som fisken i vattnet. Precis som du så tycker jag det känns bra med mjukstart.
    Vad tråkigt att höra att du inte mår så bra. Du har alltid varit så positiv förr. Men jag förstår precis. Min sambo kommer hem senast 16.30 om dagarna, och det kan jag tycka är jobbigt och gnälla över.
    Och den eviga städningen och matlagningen... Det bara börjar om hela tiden och det kan göra mig så frustrerad.
    Gnäll så mycket du vill. I den här tråden tycker jag vi är himla bra på att stötta varandra.

  • Jenkan82

    Ladynelle: Molly säger Molly eller jag nu för tiden.. Men under väldigt lång tid så kallade hon sig för Moa. Så alla hon pratade med trodde att hon hette Moa. Och tom vi råkade säga Moa till henne ibland.. Knepigt...

  • Jenkan82

    Gott nytt år och god fortsättning på er allihopa!

    Grattis Thinner!

  • Jenkan82

    Anna gottegris: Skulle kunna hända vem som helst det där.. Jag har ammat båda barnen sovandes. Och när de legat på den sidan mot sängkanten har jag dragit spjälsängen mot sängkanten som skydd. Men oj vad många ggr jag har missat det! Tack och lov har ingen av dem ramlat ur någon gång, men det hade kunnat hända hur lätt som helst.
    Du är mänsklig och gjorde ett misstag och hade otur!

  • Jenkan82

    Anna gottegris: Det hände nästan Malte också. Vi kunde höja den så att han inte kunde göra så längre sen. Nu hatar han dock gåstolen sen en tid tillbaka.
    Han tycker det är smidigare att krypa tror jag, och nu går han ganska bra också.

Svar på tråden Novembermammorna 2006!